Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.695
I Švabe im bez ispaljena metak opet zauzele sve od Berlina do Harkova...
Toliko im se bojite, da ste iz 124 kuta slikavali dva uništena Leoparda i o tome pričate danima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Švabe im bez ispaljena metak opet zauzele sve od Berlina do Harkova...
Rusi su na Dnjepru već stoljećima.zar nisu Rusi posle osvajanja Bahmuta trebali da se samo prosetaju do DNjepra?!
On je čovek njihov istomišljenik, sledbenik Dimitrija Mite Ljotića zamaskiran u EUroliberala.Eto, i to ti je potvrda da je ruska duša široka, a ti podržavaš naciste koje bi me utopili u čaši vode da mogu.
Ti si potpuni skrenuo, živiš u deluzijama.I Švabe im bez ispaljena metak opet zauzele sve od Berlina do Harkova...
Toliko im se bojite, da ste iz 124 kuta slikavali dva uništena Leoparda i o tome pričate danima...
![]()
Do Harkova? Pa što ne postave rakete u Ukrajini ako su zauzeli?I Švabe im bez ispaljena metak opet zauzele sve od Berlina do Harkova...
![]()

Mozemo ,mnozina,Zvuci kao da sebe vidite u ravni sa Nemcima,Francuzima i Holandjanima pa "mozemo".Stanes da napravis selfi sa Djokovicem,sledeceg dana objavis fotku na fejsu i napises "Ja i moj drug mozemo sve"Rusija ih ili ne moze prodati nikako ili samo po neodgovarajucim cijenama. Iz te perspektive svi ti resursi su samo mrtva priroda, koja u datom momentu ne pomaze ruskom gospodarstvu, ili narodski receno, od koje se ne mogu najesti.
A sto se tice Europe, proces zamjene dobavljace je skoro pa zavrsen. Na svjetskom trzistu mozemo kupiti sve sto nam treba.

Gepardi, Leopardi, Iris itd...Do Harkova? Pa što ne postave rakete u Ukrajini ako su zauzeli?
Fali vama jos jedna korona i kanibalizam moze da pocneRusija ih ili ne moze prodati nikako ili samo po neodgovarajucim cijenama. Iz te perspektive svi ti resursi su samo mrtva priroda, koja u datom momentu ne pomaze ruskom gospodarstvu, ili narodski receno, od koje se ne mogu najesti.
A sto se tice Europe, proces zamjene dobavljace je skoro pa zavrsen. Na svjetskom trzistu mozemo kupiti sve sto nam treba.
Ma nema veze, bar sam ja tolerantna osoba, nek bude što ga volja.On je čovek njihov istomišljenik, sledbenik Dimitrija Mite Ljotića zamaskiran u EUroliberala.
Не зна се шта је већи крш од тогаGepardi, Leopardi, Iris itd...
To je druga objava,odmah posle one da je Zemlja ravna plocada li je tačan podatak sa yt da su pali bokovi oko bahmuta i da ukrajinske snage nadiru i prete da grad uzmu u obruč?
Although it was built by a Russian company

Vas u terorističkoj uče da su Njemci pobedili?Od Švaba još imaju tikove![]()
To je sve sitna boranija i pola od toga već je spaljeno.Gepardi, Leopardi, Iris itd...
sledece godine ukrajinski romi ima da letuju u Akapulku, zeljezo je na ceni