Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.672
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li može neki TLDR rata u Ukrajini za mene, ako se nekome dade? Od povlačenja iz Kijeva do sada.
Max 3-5 rečenica.
Zahvaljujem.
A nije sve tako crno, nekaj bu se i recikliralo....Jako su slični po funkciji.
I Geranijum i Leo 2 imaju samo po jednu misiju pre ugljenisanja.
Gore i kanadske šume pa se Trudeau ne hvali.
Uzmi ubrus obrisi okiceBaš im nešto ide, ko bosima po trnju
Vidi se tko zna.![]()

2,3 . I moze samo da se uvecava…Ja ne znam jer sam upravo u postu kojeg citiras objasio zasto u stvarnosti nije porasla, nego je to samo rezultat vjestacki napuhanog tecaja rublje. U stvarnosti je ruska ekonomija i po oficijelnim izvorima pala za 2,2% a inoficijelno vjerovatno i mnogo vise.
Sa obzirom da se tecaj rublje ove godine raspada ruski GDP u dolarima ce vjerovatno pasti ispod 1,6 triliona $ a dugovi u dolarima se popeti ponovo iznad 600 milijuna $
Рује оствариле своје циљеве и повлаче се на линије које могу одбранити. До сада врло успешно.
Посебно треба истаћи најкритикованију одлуку руског генералштаба да повуче цивиле и војску са десне стране реке Дњепар која се испоставила веома, веома мудра. Макар данас.
Svi su naši, samo jašiJesu li ti svi civili baš svi odreda na silu povučeni, ili je nekima bilo dopušteno da npr. odu na ukrajinsku stranu?
Жао ми је што си погрешно информисан. Ко је хтео остао је у Херсону, на пример. Има их подоста што су се осећали хохолима. А било је и неких Украјинки које су ****** везивали за стубове кад су ушли на ту територију. Било је доста прилога али ниси много пропустио. Непочинстава са хохолске стране има толико да ти се живот згади.Jesu li ti svi civili baš svi odreda na silu povučeni, ili je nekima bilo dopušteno da npr. odu na ukrajinsku stranu?
Kako pogodno da Rusima nestane slike 100m od cilja, tu mašta radi svašta.@Marin83 @Mej bregami @piciginx
Ko bi rek’o da dronovi ‘vako vole Leoparde, kakav pokolj, pravi masakr, šta kažete?