Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.087
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Opet laž.Pripadnici Ukrovermahta u Avdijevci, su, čisto radi zabave, pozvali policiju da proveri vozilo u njihovom dvorištu i dok su policajci proveravali, kreveljili su se iza prozora.
Poziv je praćen, geolociran i na mesto odakle je upućen, doleteli su pokloni.
jos vise ukro oklopa je stradaloI sta je bilo kad si se probudio?

Pa sta si ocekivo od WATCHMANAOpet laž.
Nije ista zgrada. nije isto dvorište, nisu isti prozori na zgradi...
Samo laži Od rasshista ništa novo.

vidi ti periguzana u epskoj borbi sa logikom,izgubili preko 100 jedinica oklopne tehnike i zauzeli samo jedno selo .Sa tvojom logikom i znanjem u Svajcarskoj jedino mozes da brojis kolutove sira,i to do deset
Ваше очи наравно„Данас, око 01.30 по московском времену, Оружане снаге Украјине су безуспешно покушале да изведу напад са шест беспилотних чамаца на брод Приазовје, Црноморске флоте, који обавља задатке праћења ситуације и осигурава безбедност на трасама којима пролазе гасоводи Турски ток и Плави ток у југоисточном делу Црног мора. Током одбијања напада сви чамци су уништени ватром из стандардног наоружања руског брода, 300 километара југоисточно од Севастопоља“, саопштило је министарство.
Objasni kako je na videu dan a napad bio u po noći?
Tko tu laže, Russhia ili naše oči?
Što poslovno što privatno. Jednostavno ljudi me vole i pozivaju me u goste.petnes puta..ali pazi, petnes puta
Živim doma di sam se rodila, ZG.A živiš gdje.
I Bjelorusiji?
Evo, potvrdu nismo morali dugo čekati.Ne, stavljamo botoksirane zbog zeze![]()
Vidi, kada pronađeš izjavu poput one da je Rusima ili nekom važnom ruskom zvaničniku koji predstavlja državu funkcijom, smrt pola miliona djece vrijedna stavljanja u vazalni odnos neke države, ja ću da osudim Rusiju i njeno kompletno liderstvo kao civilizacijsku pošast.Super
Onda nek se Rusija pozabavi i nacistima u Rusiji, da nas resi Hitlerovih sledbenika
Obrati paznju na pano iza i slogane
Pogledajte prilog 1357909
Vidi zastavu, ljubi ga majka svakog poginulog Rusa u drugom svetskom, ponos im izvire iz srca dok slusaju i gledaju ove govore
Pogledajte prilog 1357911
A vidi tek ekipu, masala, sve neki celavi skinhedi, sigurno clanovi dobrovoljnog vatrogasnog drustva
I taj covek sedi u vrhu Rusije, sa svojim dobrim ortakom
Pogledajte prilog 1357918
U Srbiji slicno tako, ne znam na koga se ugledaju, ti neki Fireri gostuju na nacionalnim frekvencijama, a jednom godisnje organizuju proslave rodjendana za Hitler Adolfa
znaš li ti da je staljingrad pao u ruke sovjeta zato što je njemcima nedostajalo stotinjak ljudi za pozitvan ishod bitke na mamajevom kurganu...znaš li ti da je bizmark udarna snaga i najmoderniji njemački bojni brod potopljen sa 5 000 ljudi zato što su mu britanci slučajno oštetili kormilo...znaš li ti da je NATO napao srbiju samo zbog toga jer je monika popušila bilu i trebala mu je neka žešća akcija da zaposli medije drugom temom...а знаш ли шта ти требаш радити, оно све што је до тебе??
Nisam, rođena sam u ZG gdje i živim.Ustvari si i rođena tamo i živiš tamo
Попут старе, али су вертикално постваљене боје. Као француска застава која се користила током револуције.Domaći Ukrop Čedomir Stojković ima projekat nove zastave Srbije:
Pogledajte prilog 1357988
Pametnjakoviću, a gdje bih trebala živjet ako ne tamo gdje sam rođena. Nismo svi pobjegulje kao vi Minken bojna.Ma nebi je puskom mogao natjerati da zivi u Minsku. Hvali Putina, al' drz se zapada. To je moto kremljobotica.