Samo opusteno, gledaj i uzivaj. Bez panike molim te, nije dobro za srce…Sta ce biti za 5 dana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo opusteno, gledaj i uzivaj. Bez panike molim te, nije dobro za srce…Sta ce biti za 5 dana
Aj ne seri.Svako normalan zna da nije lako napadat na postavljenu obranu u toj pustopoljini![]()
Da je samo sin, masa oficira i generala Vermahta je posle dogurala do generalskih činova u Bundesveru, a primani su i oficiri Waffen SS. BND je inače formiran od Hitlerove partijske “službe bezbednosti” RSHA i SD (Gestapo na područjima koja nisu bila formalno pripojena Trećem Tajhu.Zanimljivo da je jedan od vodećih Hitlerovih generala Hajnc Guderijan oslobođen svih optužbi za ratne zločine u Nirnbergu. Mirno je umro desetak godina po okončanju rata. Sin mu je bio general u Nato-u.
Ja nisam panicio ni kad je Prigozin napustio Bahmut 10.majaSamo opusteno, gledaj i uzivaj. Bez panike molim te, nije dobro za srce…
.Slazem se, i ovi bosonogi su Ruse otjerali…
Nemaju podrsku avijacije i to ih kosta vise nego inace.VidecemoKako bi ti napada ?
Ti si ovde trubio o brzim prodorima ka Melitopolju, “prececanju ruske grupacije na dvoje” - to si morao da čuješ od Barića, onda o izbijanju na Azovsko more i izolaciji Krima. Za 5-6 dana je to kod vas bilo gotovo, već si zaboravio?Kako bi ti napada ?
Oplakah brata mi.
Сувише верујеш у западну верзију историје.
У тој верзији АМериканци су ослободили Аушвиц и ушли у Берлин.
Руси нису из Авганистана побегли главом без обзира и оставили опрему вредну десетине милиона долара.
Организовано су се повукли и оставили владу која је трајала још три године, када су превладали Талибани.
.

Aj nađi di sam to napisa,odjavljujem se sa forumaTi si ovde trubio o brzim prodorima ka Melitopolju, “prececanju ruske grupacije na dvoje” - to si morao da čuješ od Barića, onda o izbijanju na Azovsko more i izolaciji Krima. Za 5-6 dana je to kod vas bilo gotovo, već si zaboravio?

Covjece, pet dana reciklirate isti snimak, smijesno skroz…Samo za NAFO, stvarno vrhunska tehnologija:
Moraš se naviknit na ovoga,bot je,plaćen po učinku,u američkim šuškavcima.Covjece, pet dana reciklirate isti snimak, smijesno skroz…

Zato sam buraz spremio par boca sampanjca, nece dan brzo doci, ali doci ce svakako….
Сачувај сузе за крај...
.
uhhh...jedan od boljih prikaza ukropske kontraofanziveSamo za NAFO, stvarno vrhunska tehnologija:

Da,ukriSi siguran da znas ko nema avijaciju?
Jel si video ovo Kotlokrpe?Da,ukri
Jesam.To je prošlo,idemo dalje.Sloboda se plaća krvljuJel si video ovo Kotlokrpe?