Rudimir
Domaćin
- Poruka
- 3.268
Gdje će svi Srboljubi iz Beča. Kako će se onda pokazivati u selu sa BMWejom na leasing?Ekonomski kolaps Zapada naravno utiče i na ostatak sveta, ali izbalansiraće se to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje će svi Srboljubi iz Beča. Kako će se onda pokazivati u selu sa BMWejom na leasing?Ekonomski kolaps Zapada naravno utiče i na ostatak sveta, ali izbalansiraće se to.
Ni slučajno.Колико вам треба, 9 деценија, 9 векова? Можда 9 миленијума? Нисам спреман толико да вас чекам. Чекајте ви и сањајте.
cija procena,vas iz generalstabske skole na Megatrendu?Probaj da ne pises puno,zvucaces pametnijeProcjena nije da će se ruske snage organiziano povući, nego da će u jednom trenutku ostati bez rezervi, bez kohezije. Tada će front puknuti, i krenuti bežanija. Ruske snage su za ove ruske 'ofanzive' pokazale da nisu sposobne organizirati napade malim oklopnim formacijama. Organizirati ad hoc protnapad protiv ukrainskih oklopnih klinova kada za rusku stranu je nemoguća misija.
Pravo pitanje je da li mobilizirani ruski vojnik doživljava Herson, Zaporižje ili Doneck kao Rusiju.
A možda se pita išto radi ovdje na frontu u Ukraini kada neke tamo snage upadaju u Bjelogorodsku oblast.
Ni slučajno.
Pa nisam došao ovdje sada da bih slušao vaše likovanje nad lažnim vijestima, nego meltdown kada krene sumrak mita o ruskoj vojnoj sili.
Dosadno na forum.hr. Znam kako je, i ja sam otisao prije 10 godina. Sami purgeri koji prosipaju svu pamet svijetaNi slučajno.
Pa nisam došao ovdje sada da bih slušao vaše likovanje nad lažnim vijestima, nego meltdown kada krene sumrak mita o ruskoj vojnoj sili.
Što ćeš da radiš sad, kad je zapad crko?Ekonomski kolaps Zapada naravno utiče i na ostatak sveta, ali izbalansiraće se to.
Сакриће се у мишју рупу када виде хрватске Rolls-Royce аутомобиле из Ирске.Gdje će svi Srboljubi iz Beča. Kako će se onda pokazivati u selu sa BMWejom na leasing?
Na forum.hr nisu napisali toliko postova od početka rata u Ukrajini na tu temu, koliko ih krstarica sproducira u jednom danu!!!Dosadno na forum.hr. Znam kako je, i ja sam otisao prije 10 godina. Sami purgeri koji prosipaju svu pamet svijeta![]()
Konačno dolaze vremena, srpski gasarbeiteri će emigrirati za Rusiju i Kinu...možda poneki i na Kubu...Gdje će svi Srboljubi iz Beča. Kako će se onda pokazivati u selu sa BMWejom na leasing?
Наложени изашли из рупа...
Иначе, како је профашисткиња госпођа премијерка Мелони? Изљуби ли је још неко ових дана?Na forum.hr nisu napisali toliko postova od početka rata u Ukrajini na tu temu, koliko ih krstarica sproducira u jednom danu!!!
Možda i u ovom ratu nakon nove Kurske bitke Rusi smognu snage za protunapad?
Tko zna, možda čak uspiju osloboditi sve do bjeloruske granice...
10% šanse da se dogodi čudo i Ukrainci ne uspiju sa ofenzivom.
A čak i da se to čudo dogodi, Rusi bi svakako bili na koljenima, bez ikakve šanse za kontru.
Osim, naravno, ako dođe ona prava netaknuta profesionalna ruska vojska koju Putin i Gerasimov skrivaju iza Urala. Vjerojarno je iza Urala? Kad Belogorodsku oblast brane mobilizirani dječaci, milicajci i rosgvardija.
Price o drugom svetskom i ovom sada ratu, to je kao da se porede dzin i patuljak
Sadasnji ruski generali nisu ni do kolena tadasnjim
Изволи, ламентирај. Можеш и да плачеш колико хоћеш.
Ако ће ти бити лакше можеш још много више да ниподаштаваш Рује.