Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.702
Putin: Zelenski je sramota za židovski narod
Ali je zato Putin ponos ruskog naroda.
I srpskog tj onog kremljobotskog dela.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putin: Zelenski je sramota za židovski narod
Ali je zato Putin ponos ruskog naroda.

Do sedmog, a počeli ste sa 96 sati do Berđanska, nismo zaboravili.Realnost je da nitko od vojnih stručnjaka nije uopće iznosio bilo kakve prognoze u tom smislu.
Zapravo da fulam i do 7 dana +/- , to bi i dalje bilo izuzetno dobro predviđanje.
A što se tiče života, pa nisam ja taj koji vječito visi ovdje i piskara.

Svejedno, 12 je blizu
Nikada nije bio plan da se zauzme Ukrajina.Dok se vi zanosite (prenapuhanim) brojkama uništenog ukrainskog oklopa, ne vidite da Ukrainci sustavno uništavaju rusku logistiku.
Putin je teško pogriješio što nije pred 5 mjeseci mobilizirao još bar 300-400000 ljudi, da ima dovoljno ljudi da čvrsto popuni drugu obrambenu liniju i da formira treću.
Gdje su i izgrađene fortifikacije u pozadini, nema tko da zaposjedne te položaje, bar ne istovremeno na više pravaca napada.
Do sedmog, a počeli ste sa 96 sati do Berđanska, nismo zaboravili.![]()

На почетокот на судирот помеѓу Русија и Украина, додека тенковите грмијаа кон границата, Дивите Јастребови се собраа со една единствена намера - да го заустават напредокот на руските сили. Тие не беа дел од редовната украинска војска, туку беа паравојна група составена од борци со различни позадини и вештини. Некои од нив беа поранешни војници, додека други беа добро обучени цивили, спремни да се борат за својата домовина.@TikaSpicStajkovce
Šta si hteo da kažeš .
........................................
Na samom početku sukoba između Rusije i Ukrajine, dok su tenkovi gromoglasno jurili prema granici, Divlji Jastrebovi su se okupili s jednom jedinom namerom - da zaustave napredak ruskih snaga. Oni nisu bili deo redovne ukrajinske vojske, već su bili paravojna grupa, sastavljena od boraca različitih pozadina i veština. Neki od njih su bili bivši vojnici, dok su drugi bili dobro obučeni civili spremni da se bore za svoju domovinu.
Divlji Jastrebovi su se kretali tiho, koristeći šumu kao svoje skrovište. Njihov cilj bio je da izvedu iznenadne napade na ruske snage i da razbiju njihovu naprednu vojnu mašineriju. Bili su opremljeni protivtenkovskim granatama poput Javelina, što im je omogućavalo da nanose veliku štetu ruskim kolonama.
.............................
Da je usa naoružala paravojne formacije ( na zapadu se to zove drugim poznatim imenom i obično su zabranjeni u svetu )
Ti si trazio opkladu mesec dana do Krima bese?Tko to 'mi'?
Ja nisam iznosio takve procjene.
Bilo bi fer da pričekaš, pa da me podhebavaš ako se moja prognoza ne ostvari.
Ovako samo pokazuješ svoje strahovanje da bih ja mogao biti u pravu.![]()
Citao sam za neku grupu Brabus koja je nocna mora za Ruse,ali samo naslov,doduse prvi put sam cuo za njih prekjuce.@TikaSpicStajkovce
Šta si hteo da kažeš .
........................................
Na samom početku sukoba između Rusije i Ukrajine, dok su tenkovi gromoglasno jurili prema granici, Divlji Jastrebovi su se okupili s jednom jedinom namerom - da zaustave napredak ruskih snaga. Oni nisu bili deo redovne ukrajinske vojske, već su bili paravojna grupa, sastavljena od boraca različitih pozadina i veština. Neki od njih su bili bivši vojnici, dok su drugi bili dobro obučeni civili spremni da se bore za svoju domovinu.
Divlji Jastrebovi su se kretali tiho, koristeći šumu kao svoje skrovište. Njihov cilj bio je da izvedu iznenadne napade na ruske snage i da razbiju njihovu naprednu vojnu mašineriju. Bili su opremljeni protivtenkovskim granatama poput Javelina, što im je omogućavalo da nanose veliku štetu ruskim kolonama.
.............................
Da je usa naoružala paravojne formacije ( na zapadu se to zove drugim poznatim imenom i obično su zabranjeni u svetu )
.
Ма зошто да не! Сигурно се сећаш правилно! Опклада је била да могу да преживим цела 30 дана у Мелитопољу, испунивши све њихове захтеве. Али морам признати, мало сам се претоварио са кримским сунцем и уживањем у чарима мора. Тако да, можда нисам тачно испунио услове, али сам сигурно имао велику дозу забаве! Хајд, даље мира, јер ово је само шала, а неставно врло моћан додатак кримским приказима.Ti si trazio opkladu mesec dana do Krima bese?
Ili Melitopolj,ispravi me ako sam pogresio,znam da tako nesto bese.