Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.148
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si stava da ne postoji smisao i razlog SVO?Ti u svemu tražiš smisao osim u samoj ruskoj agresiji. Zato si redovno predmet sprdnje.
Рече неко ко лакјује коментаре како Укри губе комбајна и трактора умјесто оклопа.Ti u svemu tražiš smisao osim u samoj ruskoj agresiji. Zato si redovno predmet sprdnje.
Još ti niej dosta blamiranja? Pa i forumski filoputini te se odričuРече неко ко лакјује коментаре како Укри губе комбајна и трактора умјесто оклопа.
Мало је рећи да сте предмет спрдње.Згрожен сам вашим квоцијентом интелигенције.
Не само то, до сада никада се није десило да се спор решава у ратном сукобу након два потписана мировна споразума.A ti si stava da ne postoji smisao i razlog SVO?
Baš nikakav razlog nisu imali, jednostavno je Putin poludeo i jednog dana rešio da random uništava?
*Fotografija je simboličnaУкрајински дечак спашава своје штене од руске поплаве .... Па, скоро ... оригинална фотографија српског дечака.
Сатанисти традиционално лажу.
stastydaiobratno
![]()
Каквог бламирања до пре неки мјесец сте се радовали како Укри гађају брану сада глумите амнезију.Još ti niej dosta blamiranja? Pa i forumski filoputini te se odriču![]()
Ono što je bitno je da se teroristi tjeraju iz Ukrajine.Каквог бламирања до пре неки мјесец сте се радовали како Укри гађају брану сада глумите амнезију.
Раније су форумаши имали став којег су се држали сада сте постали као амебе које мијењају мишљење како Јутарњи напише.
Тотално заглупљивање...
Теби као битно? Смањи мало ЦНН.Ono što je bitno je da se teroristi tjeraju iz Ukrajine.
Vodom, metkom, radijacijom.
Nema potrebe da budeš veći Rus od Rusa, jer su i koliko-toliko pouzdani ruski izvori potvrdili da na snimku o kome pričaš nisi uništeni tenkovi.Рече неко ко лакјује коментаре како Укри губе комбајна и трактора умјесто оклопа.
Мало је рећи да сте предмет спрдње.Згрожен сам вашим квоцијентом интелигенције.
Знам то, него поставим различит видео у односу на често постављане о борбама на фронту, да би они које интересује шира слика свега могли да сагледају укупна дешавања.Роле, смањиће се ниво...већ опада вода, али колико је сада експлозивних средстава расејано, лешева, стрвина...поплављених гробља? Пијаћа вода ће постати проблем, а са повећањем темоературе повећава се опасност од заразе.
Ово је само болесник могао учинити.
Ja mislio Ukrotard.
Mlogo Gecrkt
Нико и не прича о том снимку, то што се неко игра фотошопирања се врло бро открије као и до сада на десетине пута за мање од 24 сата.Nema potrebe da budeš veći Rus od Rusa, jer su i koliko-toliko pouzdani ruski izvori potvrdili da na snimku o kome pričaš nisi uništeni tenkovi.
Nesrećni zx16 je glumio većeg Rusa od Rusa i vidiš kako je završio.