Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🇺🇦🇷🇸 Украјински дечак спашава своје штене од руске поплаве .... Па, скоро ... оригинална фотографија српског дечака.
Сатанисти традиционално лажу.😁

stastydaiobratno

Fx_iYQZX0AAbl49

Fx_iYijX0AA59lH
majko moja, zli Rusi ne daju ni srpskoj djeci mira!

Па да, Руси на Криму су то самовољно одлучили. Уз самовољну помоћ Русије... :per:

Него, где ти ту видиш проблем? Па није да се такве ствари не раде, па да смо сад као нешто изненађени...:mrgreen:

Само је битно чији је интерес у питању.
samovoljno uz otvorenu oruzanu pobunu, mislis ko hrv. nekad?

Гледам видео.
Шест слуђених извлаче рањеног у позадину. Долази БТР и све их побије из непосредне близине. Поби своје и оде.
Колико су болесни и излуђени ти укропи.

samovoljno uz otvorenu oruzanu pobunu, mislis ko hrv. nekad?

Мало је то код Херватах било другојачије, они су ипак били држава у држави.

Но, не бих се ја бавио тим њиховим случајем, не замери ми, они су за мене ружна прошлост.

И нула будућност... :mrgreen:

Мало је то код Херватах било другојачије, они су ипак били држава у држави.

Но, не бих се ја бавио тим њиховим случајем, не замери ми, они су за мене ружна прошлост.

И нула будућност... :mrgreen:
kako god, zanimljiv slucaj samovolje i otvorenog nasilja
i onda imas obraz govoriti svakakve gluposti

stvar je u tome da ako smo mi u pitanju sve je dozvoljeno a ako je drugi, dozvoljeno nije nista

stvar je u tome da ako smo mi u pitanju sve je dozvoljeno a ako je drugi, dozvoljeno nije nista

Па то је суштина тог дела приче. Кад некима у "међународној заједници" одговара, онда све може, кад не одговара, онда је то "супротно међународном праву".

И ето, Руси кренули игрицу са друге стране.

Не знам како ће се завршити, али очигледно те игрице имају више страна, баш као и батина 2 краја.

Роле, смањиће се ниво...већ опада вода, али колико је сада експлозивних средстава расејано, лешева, стрвина...поплављених гробља? Пијаћа вода ће постати проблем, а са повећањем темоературе повећава се опасност од заразе.
Ово је само болесник могао учинити.

Ako je brana srušena ciljano, to su učinili Rusi.
Ako je došlo do aktivacije postavljenog eksploziva iz drugog razloga, tu možemo nagađati.
Možda čista slušajnost, možda je kakvo granatiranje aktiviralo taj eksploziv, možda su mine postavljene na brani koje su se aktivirale uslijed ekstremno visokog vodostaja aktivirale taj postavljeni eksploziv.

Obzirom na trenutak rušenja, jako malo vjerojatno je da se to dogodilo slučajno.
Rušenje brane u trenutku odvijanja ukrainske velike ofanzive odgovara - Rusima.
Нико од вас "стручњака" није закључио да би било логичније срушити брану када фамозна офанзива, која се неће десити нам том правцу, уђе у некакву другу фазу, барем да Укри пређу у то сада поплављено подручје, онда би имали какву такву смислену причу да Руси сруше и блокирају технику, људе.Овако?Тотална глупост.

Друга не ,мање битна ствар, вода ће истећи, земља исушити максимално 2 до 3 седмице и шта онда? :lol:
Стварно вам човјек свашта може продати, није ни чудо што многи наложени плаћеници јуришају на Русију.

Дигли су и цевовод са амонијаком који иде ка ЕУ. Будалетине из ЕУ сигурно нису инсистирсле на томе, али пиргаво зло и она гoвна преко баре сигурно јесу. Још један пуцањ у ноге распалој Еврипи.

Нико од вас "стручњака" није закључио да би било логичније срушити брану када фамозна офанзива, која се неће десити нам том правцу, уђе у некакву другу фазу, барем да Укри пређу у то сада поплављено подручје, онда би имали какву такву смислену причу да Руси сруше и блокирају технику, људе.Овако?Тотална глупост.

Друга не ,мање битна ствар, вода ће истећи, земља исушити максимално 2 до 3 седмице и шта онда? :lol:
Стварно вам човјек свашта може продати, није ни чудо што многи наложени плаћеници јуришају на Русију.
Ti u svemu tražiš smisao osim u samoj ruskoj agresiji. Zato si redovno predmet sprdnje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back