Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
putin je izraelski igrač...samo da ne odigra ulogu kao židovi u njemačkoj vlasti 1918....umjesto da uzvrati da sirija ima pravo da se brani u dubini izraela on šuti kao foka...nadam se da će ga pravi patrioti iz wagnera maknuti

putin je izraelski igrač...samo da ne odigra ulogu kao židovi u njemačkoj vlasti 1918....umjesto da uzvrati da sirija ima pravo da se brani u dubini izraela on šuti kao foka...nadam se da će ga pravi patrioti iz wagnera maknuti
I Staljin je bio Jevrejski igrac..sve dok nije konsolidirao moc i udario na njih svom silom
Oni su ti koji kontrolisu finansije..nekada partiju ..sta bi ti ..otvorenu pobunu ...pa po zapadnoj Evropi bi jos vise rezali na Rusiju svaki dan ..javno bi prmovisali spaljivanje Ruske dece a Evropska stoka bi pratila

ovdeeeee
uspeh njihovih raketa a protiv Ruskoga S 400 ,
to pisu i daju kao ukrajinski dkaz da mozak S400 je unisten
a hvalospeva za jamericki...
moze li mi neko ko se bolje razume u Kamione , dal i je ovo Ruski

The first confirmed photo of the destroyed Russian command post of the S-400 Triumph air defense system 55K6E. As stated, it was destroyed on the territory of the Kherson region with the help of the HIMARS, somewhere in the 20th of May 2023.

FxZGEAzWAAsfmDL

FxZGD_zWAAAMPzX
Ja stvarno ne znam koji je ovo kamion. Prvo sam pomislio da je Gaz ali Gaz nema takve kabine i farove. Zatim sam tipovao na ZIL 4334 koji se proizvodio do 2013 ali nije ni taj jer se ne uklapa položaj farova. Ural takođe ne proizvodi kamione sa takvom kabinom. Tablice dole izgledaju kao da su fotoshopovane.

Rat u Ukrajini traje 463 dana. Istok Ukrajine i dalje je poprište nažešćih borbi, ali su sve češći napadi dronovima i na teritoriji Rusije za šta Moskva optužuju Kijev, dok Ukrajinci negiraju umešanost. I dok Bela kuća sa jedne strane poručuje da je Bajdenova administracija jasno rekla Ukrajincima da ne podržava napade na rusko tlo, sa druge strane najavljuje novi u nizu paketa pomoći Ukrajini u vrednosti do 300 miliona dolara. Iz EU najavljuju novi jedanaesti paket sankcija Rusiji usmeren na odgovorne za navodne otmice dece iz Ukrajine.

Ključni događaji:

-Sprema se novi paket sankcija EU za Rusiju koji cilja odgovorne za navodne otmice dece
-Bela kuća najavljuje novi paket vojne pomoći Ukrajini
-Gradonačelnik Bahmuta: U gradu je ostalo samo 500 ljudi
-Bela kuća: Ne podržavamo ukrajinske napade na rusko tlo

Stoltenberg: Saveznici saglasni da će Ukrajina postati članica NATO

Svi NATO saveznici su saglasni su da će Ukrajina postati članica alijanse i da Moskva nema veto na proširenje NATO, izjavio je danas generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg.
"Svi saveznici se slažu da Moskva nema veto na proširenje NATO. Napredujemo, saveznici su saglasni da će Ukrajina postati članica", rekao je Stoltenberg novinarima uoči neformalnog sastanka ministara spoljnih poslova NATO u Oslu.

Ali to pleme je njihova porodica. Ne misle oni to kao mi - nas narod. Oni bukvalno misle ono "ZA NASU DECU" - kad oni to kazu, onda se to odnosi NA NJIHOVU DECU - i tu je kraj obora, ostali CRKNITE. Problem je sto narod cita za nasu decu, pa posto mu u glavi zvoni nasu on poveze da je i za njegovu - ali ne, referentna tacka je ONAJ KO IZGOVARA a to su ONI - i stoga se to odnosi na NJIHOVU decu.

Pogledaj VELEIZDAJNIKA, a mozes da pogledas i primer Milosevica - samo porodica, zabole ga za sve nas ostale. To ti je to.

Globalna kontrola znaci da par familija preko multinacionalnih korporacija kontrolise sve - znaci nema tu Amer, Srbin, Rus, Nemac - svi su stoka, mozda ce za neke imati malo vece simpatije ali vidis da je najhebanija nacija na svetu americki narod, videli smo i australijance u koroni - ubijaju boga u tebi ako izadjes napolje bez maske, nema tu beo, crn, zut... Slicno je kad ti deru kozu sa ledja porezima.
Vidi poziciju belih liberala u Americi .
To ti je nacin razmisljanja ljudi poput Kalergija koji su konstruisali nacin razmisljanja tih ljudi .Imas plemstvo koje ce da vlada...sluge koje su vise zivotinje nego ljudi i koji ce da sluze ...a za ljude poput sebe uopste nije predvideo poziciju jel umislja da ce ljudi poput njega biti posebni ...menadzeri ..

Putin je tada bio izabran od Amerike .Odobren od oligarha (posto rec da su oni Jevreji je valjda zabranjeno) .Podrzan od sigurnosnog aparata .
Mi nemozemo znat koliko se on otrgo kontroli al da je potpuno nezavisan je jednako malo verovatno rec ko kad bi rekli da je potpuno pod njihovom kontrolom

Ne postoji identitet koji nije nastao, nadam se da ti je to jasno? I Srbi su nastali, kao politička zajednica, nisu pali s Marsa, Srbi su mješavina svega i svačega, kao i svi drugi, Rusi su mješavina svega i svačega, ne postoji protorus koji se onda mitozom dijelio i napravio sve Ruse, Rusi su politička zajednica, valjda je 90% rusa genetski iz nekih drugih naroda, je li vidiš ti njihove face, to su većinom azijati iz centralne azije, nemaju oni prevelike veze s ukrajincima u genetskom smislu :roll:
Срби, и Руси су народи. Прави народи. Е кад Србин из ко зна каквих све разлога, пређеу католичанство, псотане хрват. Наравно да постоје и прави хрвати. Они живе у Међумурју, Заорју, и врло их је мало. А већина је покатоличена. Једини Срби који су католии од старина су Далматинци. Доказа колико хоћеш. Мада је у Далмацији Првославље гушено не стотине начина у убијано. Е исто тако је у у западној Украини то јест Галицији. Они су још у 16. веку прешли из православља у унију, и постали то што јесу. Где год има тог ижињеринга, или се појаве и конвертити, следе гнусни злочини и страшни покољи. То се зове, по Ерику Ериксону психоптологија конвертитства.

Stoltenberg: Saveznici saglasni da će Ukrajina postati članica NATO

Svi NATO saveznici su saglasni su da će Ukrajina postati članica alijanse i da Moskva nema veto na proširenje NATO, izjavio je danas generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg.
"Svi saveznici se slažu da Moskva nema veto na proširenje NATO. Napredujemo, saveznici su saglasni da će Ukrajina postati članica", rekao je Stoltenberg novinarima uoči neformalnog sastanka ministara spoljnih poslova NATO u Oslu.
Зато ће Русија морати да је освоји целу. Комплетну. Па онда нек убаце и Русију у НАТО.

Срби, и Руси су народи. Прави народи. Е кад Србин из ко зна каквих све разлога, пређеу католичанство, псотане хрват. Наравно да постоје и прави хрвати. Они живе у Међумурју, Заорју, и врло их је мало. А већина је покатоличена. Једини Срби који су католии од старина су Далматинци. Доказа колико хоћеш. Мада је у Далмацији Првославље гушено не стотине начина у убијано. Е исто тако је у у западној Украини то јест Галицији. Они су још у 16. веку прешли из православља у унију, и постали то што јесу. Где год има тог ижињеринга, или се појаве и конвертити, следе гнусни злочини и страшни покољи. То се зове, по Ерику Ериксону психоптологија конвертитства.

Mda, jadni Rusi i Srbi, jedino su oni narodi, a svi drugi nisu, i pokušavaju vas na sve moguće načine uništiti, ajde čibe bre :roll:

Mda, jadni Rusi i Srbi, jedino su oni narodi, a svi drugi nisu, i pokušavaju vas na sve moguće načine uništiti, ajde čibe bre :roll:
Види вампир. Има и других народа, наравно. И Енглези су народ. како да не. И Холанђани. И Данци. Али украинци и хрвати нису.

ovdeeeee

The first confirmed photo of the destroyed Russian command post of the S-400 Triumph air defense system 55K6E. As stated, it was destroyed on the territory of the Kherson region with the help of the HIMARS, somewhere in the 20th of May 2023.

FxZGEAzWAAsfmDL

FxZGD_zWAAAMPzX
Ovo ti je S 200 , ima 2 tocka
a onaj drugi , S100 sa jednim tockom
@piciginx kante za smece, nove ispod cekica
Pomogli mu @Frtajler uz promoveerde stefa sa zidica @Mstislav je bio idejni konstruktor, a @Sizif je davao “pametne” savete

ovdeeeee

Može:
Najpre su generisali kamion sa jednom zadnjom osovinom, pa su shvatili da vozilo treba da ima nazad 2 osovine, pa ubaciše još osovina. Ali nisu bili sigurni pa su generisali isto vozilo sa gusenicama. I za sve su vikali da je u pitanju isto komandno vozilo S-400 kod Hersona. Istina je samo da su slagali.
Za ovo zadnje na gusenicama su čak jedno vreme tvrdili da je uništen S-500.
Jbg, kad nema pobede moraš da je napraviš u studiju.
PS. Takvo komandno vozilo je deo starijeg tipa sistema S-300 koji ima Ukrajina.

FxZleyjagAAgHxI
FxZljJxaEAAkm8x
FxeGaW5aIAINEse

Poslednja izmena:
Vidi poziciju belih liberala u Americi .
To ti je nacin razmisljanja ljudi poput Kalergija koji su konstruisali nacin razmisljanja tih ljudi .Imas plemstvo koje ce da vlada...sluge koje su vise zivotinje nego ljudi i koji ce da sluze ...a za ljude poput sebe uopste nije predvideo poziciju jel umislja da ce ljudi poput njega biti posebni ...menadzeri ..

Putin je tada bio izabran od Amerike .Odobren od oligarha (posto rec da su oni Jevreji je valjda zabranjeno) .Podrzan od sigurnosnog aparata .
Mi nemozemo znat koliko se on otrgo kontroli al da je potpuno nezavisan je jednako malo verovatno rec ko kad bi rekli da je potpuno pod njihovom kontrolom

Ja sam pisao uopsteno, za Putina ne znam, kao ni ti.

Ono sto mi je blisko pameti je, a to je pricao neko od ovih koji se pojaljuju na YT na slavija info, srbin info, balkan info, balkanska ostrica, helmcast i sl, da je on doveden bukvalno sa spasava Rusiju.
Posto je dosao na vlast kada je Rusija vec bila rascerupana, a posto je narativ bio "idemo ka zapadnim vrednostima", nije mogla da se radi renacionalizacija jer je sve rasprodato "po zakonima", i tu je morao da pravi kompromis sa tajkunima.

Tako objasnjavaju poziciju Putina, i da je on uprkos tome uspeo da Rusiju zaista ojaca, prvenstveno vojno ali i ekonomski.

Problem je, kao i kod nas, sto je vec sam komunisticki sistem bio razjeden korupcijom, pa su se oni vrlo lako uklopili u pljackaski sistem zapadane "liberalne" (citaj: ja mogu kako hoces, ali ti ne) ekonomije.

Znaci on pokusava da izvuce maksimum iz date pozicije. Koliko znam, ako je tacno, kada su poceli da im uvode sankcije (a stalno su bili pod NEKIM sankcijama Rusi, prakticno non-stop) on je pokupovao silne akcije naftnih kompanija i dobar deo prihoda time vratio Rusiji kao drzavi, plus se Rusija oslobodila bezvrednih deonica americkog duga, tj oslobodila se dolara.

Posto znam kako je zivela Rusija 1998. i kako zivi sada, rekao bih da je Putin uradio dobar posao. Naravno korupcija ih ubija i dalje, ja bih to resavao mnogo grublje, ako me razumete, ali tako je kako je - videcemo kako ce ici dalje.

Mnogo mi vise treba da cistimo svoje dvoriste, jako je @#$@$@.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back