Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li su nas Rusi streljali 100 za 1? Da li su oni doveli Jožeka ili možda Čerčil?
Necemo mesati babe i zabe. Nasi koji nisu nasi su pobjedili i doveli srpski narod na rub proposati. Svake godine sve manje Srba, sto nikada nije bio slucaj pre njih. Srbi su trebali ostati neutralni i to bi bilo to. Zasto je Srbin isao da gine za Britanske interese? Ili je mozda trebao stradati za sovjetske bezboznike? Da su se drzali potpisanog ugovora danas bi Jugoslavija (kraljevina) bila jos uvek cjela, i srpska nacija ne bi bila desetkovana.

Automobil je nužno zlo.
Najbolje je hodati pješice i da ti se nikud ne žuri.
Bogat je onaj to ima puno slobodnog vremena.
u prau se , no nazalost
Problem sa prevozom na SEVERNOJ POLULOPTI i je akutan
radjeno za upravo za kola, sve i je udaljeno od...
i posao i kupovina i prijatelji.
pa tako , i kola su postala nepohodna...
U BGD , prilikom boravka i mislih da kupim neki auto , ali , s obzirom da se nigde nisam zurio , koristio sam prevoz , koji i gle , poprilcno i je bolji nego u Torontu

Dobro de, ne moraš da se stidiš što voziš kineza, deca u Africi nemaju ni to pa im ništa ne fali.
recimo da i imas znanja , s obzirom da i nemas
Tada bi i video koja populacija i vozi Volvoe i koja i najvise profesija i vozi.
pa , samo da ti kazem...ono da ti zasvetli barem jedna celija sivoga mozga u beloj masi...koju i imas unutar.
i nemoj da places
mislim , cmizdris li cmizdris ...

Cuj , pa ovde i je kapitalizam , jel znas koja i je razlika.
ne, ne ti to i ne znas, recimo , da si i bio malko cesce u skupstinskoj kaHvani , mogao si i da vidis , moja kola.
a i gle , kao nepismenoga , neobrazovanoga i ostalih stvari , ovde i ovi i misle da ja nesto znam , pa me i placaju i placaju i daju dolare.
i ondaK , kamara, dolara..
e i da znas , kako marsovac , i kupi Nov Auto koji kosta iha ha , i za pa kanadske prilike i dobije ga , upola cene.
A jel ima tu kod vas , program takozvani LOYALTY...nema...
hmm, pa , malo malo , dobijam i dobijam i krstarenje brodom i letim
Prvom klasom za BGD.
jel se i drze one krilatice.
onaj koji ima , njemu jos i vise daj... :whistling:
evo , recimo od 1 Juna , cu raditi sa kanadskom -Toronto populacijom da ih treniram , razlicite pozicije za Biranje Gradonacelnika.
i sta da ti kazem...
na , ovaj nacin , dizem ti i pritisak , jer bo ti toj serbiji se patis ,:sad2:
a i da kada ti i dojde vreme da i apliciras za kanadsku penziju , javi se...:ok:
pomazem sirotinji pa ni ti mi nisi izuzetaK
-,
Kad si kolega kod kapitalizma etc. dozvoli pitanje i ako moze odgovor u dvije recenice:-)
Koja je razlika izmedju Kapitalizma i Socijalizma?

-.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back