Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasada je izvjesno da im je namjera slavenske narode, uz iznimku Rumunja, koristiti u proxy ratu s Rusijom.
Dakle NATO članice BG, PL, CZ, SK, SI, HR, CG mogu očekivati pozivnice za mobilizaciju već prije kraja ljeta.
Demokracija nema cijenu.
Ne pretjeruj.
Za sada su dovoljni Ukri, a ako Putin do kraja odluči uništiti Ruse, onda će još šačica Poljaka biti dovoljna.

Pa vidi ..Mi Srbi nsimo sluzili ni danasnjem zapadu ni onom pre 80 godina
i za to smo platili
A Rusi ce platiti sto nisu pobili one konjusare koji su dosili sa Adolfom pre 80 godina kod njih u posetu
To se zove karma ...nisu vas obrazovali i sad placaju
Nikako, zato služiš sada Hitlerovoj domovini! Kako uopće imate obraza vi koji ste na zapadu u potrazi za boljim životom, išta kenjati protiv istoga. Da si pravi patriota vratio bi se i išao osloboditi Kosovo a nakon toga neprežaljen krš a ne ovako palamuditi u sigurnosti austrijske socijale.

Sto ..pa u ideologiji koju Hrvati podrzavaju (poput one od pre 80 godina) Hrvati moraju nestati ...ja sam samo podrzo aspekte te ideologije
To je ko da sam pre 80 godina napiso da podrzavam Adolfa sto se tice istrebljenja Slovena ali samo u slucaju Hrvati jel oni to oce i vole
Dobro, on je Hrvatima bio namijenio ulogu čuvara vlažnih staništa (močvara) kao nagradu za vjernost.

Putin prije pola godine:
"Puno je buke o našim udarima na energetsku infrastrukturu susjedne zemlje. Da, radimo to. Ali tko je prvi počeo?"

Ahahahaha
Putinu vrijeme ide unatrag :lol:
Putin nije jedini koji zivi u proslosti i zabludama ..imamo mi kompletne nacije jos gori budala od njega jako blizu
Ti bi znaci volio da su Rusi ko Hrvati ? ljudi koji su spremni da se naguze kad gospodar kaze ....o bogte ...sad sam svatio sto volite Ukrajince od 2014

Ima ali se ne daju dresirati..
Pošalji im ti svoga službenog pasa lutalicu..
Eh, ne mogu se dresirati? Ko vas ono opeva? Mišo li beše?
''Dalmatinac nosi lančić oko vrata'' :zblesav:
Samo dobar lančić, što kraći.
unisex-crew-neck-sweatshirt-white-front-60af965b47a01.jpg
images

‼️🏴‍☠За удар на Москву, непријатељ је користио и УЈ-22 ваздушно-десантну беспилотну летелицу

▪️Војни трометарски дрон украјинске компаније „Укрјет“. Први пут приказан 2021.
▪️Унутар - двотактни бензински мотор, труп класичног аеродинамичког дизајна.
▪️ТТКС:
Висина лета - од 50 до 6000 м
Максимална брзина лета - 160 км / һ
Максимални домет - 800 км
Распон крила - 4,55 м
Максимална тежина при полетању је 85 кг.
▪️Раније су такви дронови наилазили на фронту и већ су покушали да нападну објекте у Коломни, где је дрон пао пре него што је стигао до циља.

РВвоенкор

Gurali se velikom susedu u medjunožje decenijama, sused ih je svo vreme upozoravao i kad su na kraju dobili šamarčinu zaključili su da je taj šamar došao niotkuda i da je sused zao?

To samo NAFOvac može da napiše.
A jbg. čovjek uči dok je živ, nekad šamar ima ljekovit učinak. Sada se radi na tome da se susjedu vrati šamarčina i da se debelo ogradi od njega ( vidi Poljska- Krolewiec).
Gurali se velikom susedu u medjunožje decenijama, sused ih je svo vreme upozoravao i kad su na kraju dobili šamarčinu zaključili su da je taj šamar došao niotkuda i da je sused zao?

To samo NAFOvac može da napiše.

Da znaju ratovati ne bi svakih 5 minuta pričali o tome kako će rokati nukelarne po Britaniji.
Jedino po čemu su posebni je da im život vojnika vrijedi izuzetno malo pa su ih u stanju žrtvovati zilione da osvoje kokošinjac
Ne znaju ratovat a stoje sami protiv citvaog ujedinjenog Zapada vec godinu dana koji ima na raspolaganju milione serf-vojnika za koje prezivljavanje nikog nije briga
Pa onda da znaju ratovat granica Rusije bi bila Johanesburgu

Niko nije ocekivao da ce omah sravniti sa zemljom neku zgradu u Moskvi... Slazem se da ovo nije nista preterano, malo ostecenje na nekim objektima....A jel mislite da je ovo vrhunac i da je zavrseno sa udarima na objekte u Moskvi za svo trajanje rata? Ako to iskreno mislite, onda se mozete smejati do mile volje, imate pravo na to...
Oni uglavnom ne misle, ovdje ih je pola iz akvarija pobjeglo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back