Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.534
Imal struje u Moskvi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se nadam da se zahebaješ, što misliš pod " koliko se sećam" ?Koliko se secam program je trajo od tamo odma posle rata 1923-24 pa sve do pocetka rata sa Nemackom
Po mom misljenju imali dobre sanse da su krenuli ozbiljnije i stali sa svom ekonomijom da finansiraju rasparcavanje i pobune ..al oni su teli pobune a da neplate za njih
Vidim argumentacija ti nije jača strana.Daj bre ne lupetajte vise...
Cito sam o tamo njhovim drzavnicima ..jedno vreme javna politika im je bila da rasparcaju Rusiju u delove ..uzmu "svoju zemlju " i vladaju ostalim posto su oni vise civilizovaniJa se nadam da se zahebaješ, što misliš pod " koliko se sećam" ?
tako im i trebaKomarci.
to ce biti slag na tortuJa bih voljela da Rusi uzvrate po Londonu., ne po Ukrajini, oni su nevažni. Udari zlo u korijenu.
Bože sačuvaj, naređali 20 aviona na kup, zar je moguće da je neko u Ukro komandi toliko glupHmeljnicki aerodrm juče
Čekalo da se skupi veći broj aviona. Tokom dana su sletali novi avioni koji su poslati ukrajinskoj vojsci. Noću je uništen aerodrom , direktno su pogođene i spavaonice s pilotima ( bilo je i nekoliko instruktora Amerikanaca) i spavaonice komande.
Pogledajte prilog 1350574Pogledajte prilog 1350575Pogledajte prilog 1350577
Likvidirao ga drogirani cifut...Traži se jedan Vanja, jedan Vanja divan dečko plavi....
Da nisu glupi ne bi ratovali protiv nuklearne i vojne velesile.Bože sačuvaj, naređali 20 aviona na kup, zar je moguće da je neko u Ukro komandi toliko glup
Ne nekoBože sačuvaj, naređali 20 aviona na kup, zar je moguće da je neko u Ukro komandi toliko glup
A što očekivati od nacije kojima je tata bandera.Da nisu glupi ne bi ratovali protiv nuklearne i vojne velesile.
Zarad drogiranih cifuta i ameraDa nisu glupi ne bi ratovali protiv nuklearne i vojne velesile.
aaaa, sad tek sve dobija smisaoAgafja je srpkinja kao i ja
A sto pitaš glupostiDa li je rokanje Moskve ruska crvena linija i to nije blef?
ko se sa amerima druži, rastu mu sisePa niš čudno. Kako se vrijeme mobilizacije približava, lako moguće i da silikone ugradi.