Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да, ово што си сад написао све у духу оног опроста гријеха усташа од стране оних ваших католичких свећеника, у другом свјетском рату прије упада у српска села и клања нејачи ! И то говорим само за ове фратре који нису послије учествовали у клању, јер је било и таквих !

Lažni kršćani su oduvijek postojali, i radili najgnjusnije stvari, nisu ovi ruski nikakva iznimka, prije pravilo kršćanstva...

Месецима је 'Битка за Бахмут' била главна тачка у акцији прикупљања средстава Зеленског, док је јурио преко територије НАТО-а у потрази за смртоноснијом помоћи.
Али сада када је руска група Вагнер преузела контролу над градом, „тврђаве“ коју је Зеленски својевремено рекла да би требало да „промени путању рата“ више не постоји, а он одбија да призна да је свесно послао хиљаде људи у њихову смрт, док је он користио њихове животе да увећа своје богатство...

:rotf::sad2::sad2::sad2::sad2:
Према писању Тајмса, према немачком истражном тиму, Украјина је одговорна за експлозију гасовода Северни ток.
Fwwf4ySWcAAhCYi
Logicno i najverovatnije.

Месецима је 'Битка за Бахмут' била главна тачка у акцији прикупљања средстава Зеленског, док је јурио преко територије НАТО-а у потрази за смртоноснијом помоћи.
Али сада када је руска група Вагнер преузела контролу над градом, „тврђаве“ коју је Зеленски својевремено рекла да би требало да „промени путању рата“ више не постоји, а он одбија да призна да је свесно послао хиљаде људи у њихову смрт, док је он користио њихове животе да увећа своје богатство...
Kako da ne, samo zbog Bahmuta je Ukrajina dobivala stranu vojnu pomoć.
Rusi su skuplje platiti svoju avanturu u Bahmutu. Neko će reći OK, većina su bili robijši i kriminalci..

По
Lažni kršćani su oduvijek postojali, i radili najgnjusnije stvari, nisu ovi ruski nikakva iznimka, prije pravilo kršćanstva...
Да, то што тренутно провидно покушаваш је да ставиш у исту раван злочине усташа у другом свјетском рату гдје су се ваши момци такмичили у клању, сакупљали извађене очи и остале гадости на које су се чак и њемачки сс официри згражавали и ову руску специјалну операцију гдје су Руси толико мекани да се то на НАТО западу, тумачи као слабост!

Тамо Украјина има лепе пријатеље и савезнике: Један од учесника рације „Руског добровољачког корпуса“ у Белгородској области, који се појавио на снимку (лево са брадом) је 38-годишњи Алексеј Левкин. Ово је веома позната личност међу ултрадесничарима на постсовјетском простору. Левкин је вођа руског неонацистичког блацк метал бенда М8Л8ТХ (скраћено од „Хитлеров чекић“). Како је известио Беллингцат, Левкин је био део неонацистичке групе која је учествовала у вандализацији јеврејских и муслиманских гробова, неколико напада и најмање четири убиства. Од 2014. године Левкин је у Украјини. Борио се у Донбасу у саставу Азова. Он је 2016. суоснивач неонацистичке структуре Вотањугенд, која је описана као мрежа „мини универзитета за присталице десничарске идеологије“, проглашавајући „хероје“ ултрадесничарских терориста као што су Тимоти Меквеј и Андерс Брејвик. Вотањугенд исповеда толико нескривени неонацизам, укључујући отворено величање Хитлера, да чак и њихов вођа признаје да је ова група превише „тврда“ за јавни простор“, описао је Левкина организацију за Беллингцат. Према публикацији Заборона, 2020. Левкинова група М8Л8ТХ одржала је концерт у Кијеву. „О у наслову су промењене у 8 како би се створио неонацистички кодни број 88, који је скраћеница за 'Хајл Хитлер'. На крају сваке песме Хитлеровог чекића, људи у сали зигују и вичу „Сиег хеил!“, написао је Заборона.
Fww14M5XwAMmejx

Ja sam o tome, da će se sukob malo po malo preliti na tla Rusije pisao već pre pola godine, jer je to logičan redosled. Današnja Putinovska Rusija ti je slična Mussolinijevoj fašističkoj Italiji kao jaje jajetu. Zašto misliš se Italija 1943 srušila kao kula od karata? Jer je narod imao pun kuki fašističke vlasti, nešto slično će se dogoditi u Rusiji, to je tek početak. Nije, da će to biti preko noći, ali dogoditi će se.
Није добар редослед ствари. Није се фамилија linch наљутила и срушила фашизам, него су савезници прегазили Италију па је фамилија linch напрасно постала антифашистичка.

По

Да, то што тренутно провидно покушаваш је да ставиш у исту раван злочине усташа у другом свјетском рату гдје су се ваши момци такмичили у клању, сакупљали извађене очи и остале гадости на које су се чак и њемачки сс официри згражавали и ову руску специјалну операцију гдје су Руси толико мекани да се то на НАТО западу, тумачи као слабост!

Da, to je taj nivo, kad kolješ srpsku djecu i kad bi davio i spaljivao ukrajinsku, to ti je isti nivo, to je to lažno kršćanstvo, najgnjusnija stvar na planeti, ali eto, ako koga može utješiti, gorjet će u paklu svi ti lažni kršćani, po riječima njihovog učitelja, nemoj misliti da sam ja to izmislio, tako je rekao njihov navodni učitelj, u kojeg se kunu a kojeg zapravo ne slijede :kafa:

Kako da ne, samo zbog Bahmuta je Ukrajina dobivala stranu vojnu pomoć.
Rusi su skuplje platiti svoju avanturu u Bahmutu. Neko će reći OK, većina su bili robijši i kriminalci..
Само ћорав не види,да је стратешки циљ овог западног пумпања Украјине оружјем, направити Русију поново слабом како је била након што се то десило у Афганистану гдје су Руси такође искрварили у непотребном рату,гдје су Амери такође пумпали муџахедине оружјем и добили тај прокси рат ( мислим да је већина гледала филм "Рат Чарлија Вилсона" гдје је доста добро показано на који начин). Амери сада поново мисле продати Русима исту фору, да их баце на кољена војно и економски, у прокси рату, међутим изгледа да су се и Руси овај пут боље спремили, тако да су се засад ти планови западних стратега промашили мету и распали ! Руси одољевају економским санкцијама, руска војна моћ није ни окрњена, и што је најцрње приватна армија коју предводи кухар, туче њихове елитне јединице које су они осам година обучавали по НАТО стандардима!

E pa vidiš, ne ignorira ga. On voli sve ljude. Samo Ukrajinci nisu ljudi :lol:
Isto kao i ISIL, nevjernici nisu ljudi, skidaj im glave, sve 5, idem u raj.
I onda sam ja loš kao satanista?

A nenene, muslimani su dosljedni vjernici, njihovo skidanje glava nevjernicima nije u sukobu s učenjem njihovog učitelja, dapače, oni su tek pravi sljedbenici Muhameda ako skidaju glave nevjernicima, ali to nije slučaj s kršćanima, jer njihov učitelj ima drugačiji nauk :per:

Da, to je taj nivo, kad kolješ srpsku djecu i kad bi davio i spaljivao ukrajinsku, to ti je isti nivo, to je to lažno kršćanstvo, najgnjusnija stvar na planeti, ali eto, ako koga može utješiti, gorjet će u paklu svi ti lažni kršćani, po riječima njihovog učitelja, nemoj misliti da sam ja to izmislio, tako je rekao njihov navodni učitelj, u kojeg se kunu a kojeg zapravo ne slijede :kafa:
Плашиш ли се ти имало за себе! Ах да,ти си атеиста,вјероватно мислиш да ће те то спасити!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back