Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
донбас ће пасти с леђа, из Русије
рат ће потрајати али русија једном диже руке од тога
Ja sam o tome, da će se sukob malo po malo preliti na tla Rusije pisao već pre pola godine, jer je to logičan redosled. Današnja Putinovska Rusija ti je slična Mussolinijevoj fašističkoj Italiji kao jaje jajetu. Zašto misliš se Italija 1943 srušila kao kula od karata? Jer je narod imao pun kuki fašističke vlasti, nešto slično će se dogoditi u Rusiji, to je tek početak. Nije, da će to biti preko noći, ali dogoditi će se.

E pa vidiš, ne ignorira ga. On voli sve ljude. Samo Ukrajinci nisu ljudi :lol:
Isto kao i ISIL, nevjernici nisu ljudi, skidaj im glave, sve 5, idem u raj.
I onda sam ja loš kao satanista?

Ne možeš biti kršćanin i preživjeti tri generacije, pravi kršćani zapravo ne postoje, pobiju ih, ne možeš živjeti dugo ako slijediš Isusov nauk okretanja drugog obraza i ljubljenja neprijatelja :klap:

Будале. Требало је да га одвуку и поправе за борбу, уместо прошње. Они празан тенк уништавају.
Јеси ли и ти исто као они јер им се дивиш?
To se tako uništava kad je oštećeno i kad znaš gde je - uglavnom svoj, ili pročešljaš bojište gde znaš da je tvoja artiljerija/kumulativka oštetila njihov. Poklopac na tenku se na bojnom polju obavezno drži zatvoren, to se zna mnoooogo pre pojave kvadrikoptera sa bombicama. T-80 inače i Ukri imaju koliko hoćeš, tj i više nego Rusi.

Разоткривање лажне пропаганде!!! :fdlan:
Ову лажну информацију сада врло активно шире про-Украјинци на свим платформама друштвених медија, укључујући Твитер – тражећи да се овај видео шири!
Генерал-мајор К. Буданов, начелник обавештајне службе украјинског Министарства одбране Украјине, рекао је шта руска војска треба да уради да би „преживела“: „Сада у Украјини постоји пројекат који спонзорише држава под називом „Желим да живим“ за „спасавање руских милитаната“. За више од годину дана рата Русија није постигла ниједан циљ у Украјини“. (:rotf: А шта је са 5 нових руских региона, плус Крим, а сада и Бахмут? Шта је са скоро потпуним уништењем украјинске Националне гарде – то је била њена првобитна велика армија – и хиљадама НАТО оружја, итд?)
„Већ смо пребацили стотине руских војника преко линије фронта, који се сада осећају безбедно и живе у нормалним условима, имају три оброка дневно под надзором Црвеног крста. :hahaha1::vudu:

„Апелујем на руску војску: имате избор да умрете или останете живи, јер ће бити још горе. „Украјина даје Русима шансу да не постану бесмислене жртве режима Кремља.

Какав очајнички покушај болесне украјинске пропаганде! :bljuc:

Ja sam o tome, da će se sukob malo po malo preliti na tla Rusije pisao već pre pola godine, jer je to logičan redosled. Današnja Putinovska Rusija ti je slična Mussolinijevoj fašističkoj Italiji kao jaje jajetu. Zašto misliš se Italija 1943 srušila kao kula od karata? Jer je narod imao pun kuki fašističke vlasti, nešto slično će se dogoditi u Rusiji, to je tek početak. Nije, da će to biti preko noći, ali dogoditi će se.

Ja se čudim mladim Rusima, jesu li im toliko isprali mozgove ili šta je tu u pitanju, dok Europa briše granice, ljudi putuju, rade, druže se, cijeli kontinent postaje jedno veliko selo, oni slušaju starca na izdisaju i ginu u blatu za nekakve granice i teritorije i šta ja znam, za šta ginu?

Белгородска област гласала је близу 80 одсто у корист Путина на последњим председничким изборима у Русији.
Твитер *****И су уверен да се отцепљује од Русије.
Заиста морају да престану са дозирањем белог

Ja se čudim mladim Rusima, jesu li im toliko isprali mozgove ili šta je tu u pitanju, dok Europa briše granice, ljudi putuju, rade, druže se, cijeli kontinent postaje jedno veliko selo, oni slušaju starca na izdisaju i ginu u blatu za nekakve granice i teritorije i šta ja znam, za šta ginu?
Za mesto pod Suncem nam svima nasušnim. Sledeće pitanje?

Па и руси бришу границе :namcor:
За сад само са укрима :mrgreen:

Глупа фотографија граничног стуба оп
. Глупа слика која завршава у мртвим Украјинцима без икакве војне користи.

:fdlan:
Ово би реално требало да коначно отрјезни ебено руско руководство о својој браћи са друге стране за коју Путин наивно вјерује да се може вратити под окриље мајчице Русије! Замисли тај ниво мржње или дејства дрога, гдје улијећеш тамо, гдје си готово сигуран да ћеш оставити главу !
Опет долазимо само до закључка да је ебени Путин превише мекан за овај рат, њима сада реално треба неко ко Јосиф Висарионовић, да покаже свјету ону нашу: Ко крене на Русију, из мјеста је наебо !

Ово би реално требало да коначно отрјезни ебено руско руководство о својој браћи са друге стране за коју Путин наивно вјерује да се може вратити под окриље мајчице Русије! Замисли тај ниво мржње или дејства дрога, гдје улијећеш тамо, гдје си готово сигуран да ћеш оставити главу !
Опет долазимо само до закључка да је ебени Путин превише мекан за овај рат, њима сада реално треба неко ко Јосиф Висарионовић, да покаже свјету ону нашу: Ко крене на Русију, из мјеста је наебо !
Што више гледам Укре и Полјаке долазим до заклјучка у исправност сталјинових поступака :klap:
Много токсичан народ
Сталјин их је изгледа познавао како дишу !

Ne možeš biti kršćanin i preživjeti tri generacije, pravi kršćani zapravo ne postoje, pobiju ih, ne možeš živjeti dugo ako slijediš Isusov nauk okretanja drugog obraza i ljubljenja neprijatelja
Klasični kršćanin, kune se u Isusa ali zapravo ignorira Isusov nauk 🙄🙄🙄

Gorjet će u paklu, jbg
A gde ono beše idu licemeri, bigoti i oni koji ližu ploče pred oltarom, vešaju se o skute crkve i kriju se iza Božje reči? Šta kaže crkva o takvima, tj baš sve crkve?

како већ реко многи не схватају озбиљност овога
укри јасно стављају до знања да ће ескалирати, да су улози повећани

од првог дана до данас укри се крећу осим мало ђе без икаквих проблема

Сад замисли да Укри овако ударе (а Београд не брани нико, буквално ни сеоске страже) и узму га на препад??

Ne možeš biti kršćanin i preživjeti tri generacije, pravi kršćani zapravo ne postoje, pobiju ih, ne možeš živjeti dugo ako slijediš Isusov nauk okretanja drugog obraza i ljubljenja neprijatelja :klap:
Да, ово што си сад написао све у духу оног опроста гријеха усташа од стране оних ваших католичких свећеника, у другом свјетском рату прије упада у српска села и клања нејачи ! И то говорим само за ове фратре који нису послије учествовали у клању, јер је било и таквих !

не мислим да је то проблем
већи је проблем трулеж изнутра
држава, систем и власт су њихови руски, али не ваљају

још ће бити изненађења од укара, убијени блогера у сред Русије и свашта

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back