Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.628
Moje mnjenje takoje že, paprobojte i uvidite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moje mnjenje takoje že, paprobojte i uvidite
Zamjena dobavljaca vec izvrsena. Rusko trziste otpisano. Zavresna prica iz europske perspektive.Nemam ja sta da nasedam ili da ne nasedam,ja se vodim logikom i matematikom.EU je izgubila Rusko trziste od 147000000 stanovnika i sve one resurse koje je dobijala po niskim cenama.Sad treba da nadje zamenu za to trziste i isto tako jeftine energente.Prosto,zar ne?
Jedini koji cvile su kolektivni Zapad. A imaju i zakaj.Znači nesposobni su napraviti nešto sto mogu prodati pa kmeče od jala, zajedno s tobom
Nekrofilija detected.
A nije ni 120% BDP-a zaduzena i nije dizala prag svoje zaduzenosti uopste kao RECIMO Amerika koja je to do sada uradila 78 puta,a evo kako stvari stoje,opet ce.Zašto Rusija nije najbogatija a ima sve resurse svijeta i svoju vrhunsku valutu
Francuzi nemaju sluha za ukrajinske dame.
a kad na primer kina treba da odluči dali joj je bolje sa eu tržištem od 450 milijuna stanovnika i 2000 evra prosecne plate i rusije sa 147 milijuna stanovnika i 1000 evra plate?Nemam ja sta da nasedam ili da ne nasedam,ja se vodim logikom i matematikom.EU je izgubila Rusko trziste od 147000000 stanovnika i sve one resurse koje je dobijala po niskim cenama.Sad treba da nadje zamenu za to trziste i isto tako jeftine energente.Prosto,zar ne?
Unuk Čarapana, samodostatni satanista srpskog podrijetla u Hrvatskoj...
Ne lupetj više. Koliko je to veliki Verden?9 mjeseci osvajali gradić, sravnili ga sa zemljom, izgubili brat bratu najmanje 30.000 vojnika, i to je najveći uspjeh ruske vojske dosad. Odmah nakon oštećivanja Patriota. 200.000 orkova je suncokretilo na poljima nezavisne Ukrajine.
A nije ni 120% BDP-a zaduzena i nije dizala prag svoje zaduzenosti uopste kao RECIMO Amerika koja je to do sada uradila 78 puta,a evo kako stvari stoje,opet ce.
Križevačkih Čarapana, nego šta!Čarapana
i rekli da se poslednji metci čuvaju da ne bi pali živi u ruke ukrajinacaRUSI SPREMILI ČETIRI KLJUČNE TAČKE ODBRANE U UKRAJINI: Protivtenkovski i kružni rovovi, minska polja i teška artiljerija...
https://www.kurir.rs/planeta/416645...h_notification&utm_campaign=push_notification
Dabome, treba da podele odgovornost za njegove odluke.US debt ceiling: Joe Biden urges Republicans to compromise as talks resume
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-65666067
![]()
Aj da ti i ja bacimo koji dinar na sto i da se opkladimo da ce EU fanatici za neko vreme progutati svoj ponos i otici u Moskvu po ugovor o snabdevanju energentima?Zamjena dobavljaca vec izvrsena. Rusko trziste otpisano. Zavresna prica iz europske perspektive.
Iz ruske perspektive to naravno danas izgleda prilicno tuzno. Izgubili su trziste od milijardu ljudi sa oko 50% svjetskog BDP-a, preko 60 % svjetskog kapitala i preko 80% inovacija.
To je nebitno posto Amerikanci taj dug mogu vracati.A nije ni 120% BDP-a zaduzena i nije dizala prag svoje zaduzenosti uopste kao RECIMO Amerika koja je to do sada uradila 78 puta,a evo kako stvari stoje,opet ce.
To je tako diljem Rusije. Dokument vremena.Nekrofilija detected.
Sean Penn mora režirti njegovu biografiju. Nominacija za Oscara u kategoriji stranog filma osigurana.Unuk Čarapana, samodostatni satanista srpskog podrijetla u Hrvatskoj...
Srećom pa u Ukrajini nema mrtvih.To je tako diljem Rusije. Dokument vremena.
A ne ne, moji preci nisu bili satanisti, to je moj izborUnuk Čarapana, samodostatni satanista srpskog podrijetla u Hrvatskoj...
Čime će vraćati? Petrodolar nema više moć.To je nebitno posto Amerikanci taj dug mogu vracati.
Rusi ce se sljedecih godina morati masovnije zaduzivati posto su im glavni prihodi decimirani, a troskovi rata i posljedica rata idu u nebo.
Samo ako u Kremlju bude nova prozapadna marionetska vlada. A cak ni onda ne vjerujem da ce Europljani kupuvati niti polovinu onoga sto su kupovali prije 2022. Diverzifikacija je uveloko u toku i prave se dugorocni ugovori sa novim dobavljacima i ulaze se masovno u energetsku efikasnost. Rusi ce ostati da leze na milijardama neiskoristenih kubnih metara plina.Aj da ti i ja bacimo koji dinar na sto i da se opkladimo da ce EU fanatici za neko vreme progutati svoj ponos i otici u Moskvu po ugovor o snabdevanju energentima?