Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema potrebe glede nafte. Tu je dovoljan price cap,gdje naftu dobijamo po trzisnoj cijeni a gdje preprodavaci ubiraju ekstraprofite, dok Rusi prodaju na granici isplativosti.
A sto se tice plina,to je vec proslost za Europu. Ja mislim da vec od sljedece godine Rusi vise nikada nece moci prodati niti metar kubni na zapadno europsko trziste.
Kao sto rekoh,lepo bi bilo da prestanu da uvoze RUSKU naftu jer su uveli sankcije na istu.Ako vam ne upali fora sa vetroparkovima po Evropi-ugasili ste sto se struje i industrije tice.Nikada vise EU industrija nece biti konkurentna na svetskom trzistu.

Ljubomora je gadna stvar, ćelavi.

image.jpg
Nisam ćelav, ćelav je ovaj tvoj junak ispod lubanje :lol:

Zašto Rusija nije najbogatija a ima sve resurse svijeta i svoju vrhunsku valutu
Definisi bogatstvo?
Mozda nije besumucno crpela svoje resurse, nego ih je cuvala i racionalno koristila.
Zasto onda zapadni lideri kukaju i kazu
“ nije fer da Rusija poseduje tolike resurse , bilo bi posteno da se to podeli svima”
Mislim ako su toliko “bogati” sta ce im Ruski resursi.
I dalje hicu da cujem definiciju sta je to tacno “ bogatstvo”

Kao sto rekoh,lepo bi bilo da prestanu da uvoze RUSKU naftu jer su uveli sankcije na istu.Ako vam ne upali fora sa vetroparkovima po Evropi-ugasili ste sto se struje i industrije tice.Nikada vise EU industrija nece biti konkurentna na svetskom trzistu.
Jos ti nisu javili da EU ekonomija u ovoj i sljedecoj godine nastavlja da raste? U globalu nemamo nekih vecih problema sa konkurentnoscu nasih proizvoda. Nasjeo si na kremljobotsku laz.

Ваздушно-космичке снаге Русије ставиле су у стање приправности области Кијева, Чернигова, Полтаве, Харкова, Дњепропетровска, Одеске и Николајева

УкроСМИ извештава о експлозијама у Харковској области.

Чекамо одговор за продор у Белгородску област.
Silne eksplozije iznad Ukrajine

U Belgorodu se ne dešava baš ništa. Kompletna operacija postoji samo na nekoliko Ukro kanala plus par koji su promenili ime iz Vinica u “Belgorod”. Kompletni Ukro “video materijal” može da se nađe po drugim kanalima, i to sa mnogo ranijim datumima objavljivanja - sve osim nekoliko klipova sa fatanjem živoh Ukra po pograničnoj zoni i jednog sa Ukrom bez noge kog vuku u rusku hitnu pomoć i bombardovanja Ukra a samoj granici. Incident sa Ukrima “na oklopnjacima” je uvučen na 10 km unutra, a ima koliko hoćeš kadrova apšenja Ukra u civilu - grupa koja je pripucala je ušla odavno preko ex republika i pokrajina, da bi se simulirao nekakav napad. Posle im se desilo da si u naišlo na FSB u ogromnom broju pa sad plaču.

Forsirana glupost ne bi li se nekako zaboravila sjajna Ukro pobeda baš na godišnjicu krunisanja Klovna i kapitulacije u Azovstalju.
Odmah mi je lakše..

Jos ti nisujavili da EU ekonomija u ovoj i sljedecoj godine nastavlja da raste? U globalu nemamo nekih vecih problema sa konkurentnoscu nasih proizvoda. Nasjeo si na kremljobotsku laz.
Nemam ja sta da nasedam ili da ne nasedam,ja se vodim logikom i matematikom.EU je izgubila Rusko trziste od 147000000 stanovnika i sve one resurse koje je dobijala po niskim cenama.Sad treba da nadje zamenu za to trziste i isto tako jeftine energente.Prosto,zar ne?

9 mjeseci osvajali gradić, sravnili ga sa zemljom, izgubili brat bratu najmanje 30.000 vojnika, i to je najveći uspjeh ruske vojske dosad. Odmah nakon oštećivanja Patriota. 200.000 orkova je suncokretilo na poljima nezavisne Ukrajine.
Ukri provukli kroz taj gradic 180k trupa ..To ti govori o veličini ove bitke a to mali veliki gradic ostavi za nekog na Hr forumu to je apaurin kojeg vi pijete ovih dana ..

The Moscow Times is an independent English-language and Russian-language online newspaper. It was in print in Russia from 1992 until 2017 and was distributed free of charge at places frequented by English-speaking tourists and expatriates such as hotels, cafés, embassies, and airlines, and also by subscription. Wikipedia
Founder: Derk Sauer
Publisher: Sanoma News
Circulation: 35,000 (2015)
Founded: 1992; 31 years ago
Founder: Derk Sauer
Language: English; Russian (since 2020)
Headquarters: Amsterdam

Sanoma Corporation (Finnish:
Sanoma Oyj, formerly SanomaWSOY) is Finland's largest media group and a European education publisher. The company has media business in Finland and an education business in twelve European countries, including Belgium, the Netherlands, Poland, Sweden, Norway, Italyand Spain. The company is headquartered in Helsinki. At the end of 2021, Sanoma had approximately 4,800 employees.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back