Slavan
ne i poznat
- Poruka
- 10.374
Поставио си податке о златним резервама у државама, а ја ти кажем где је Русија била пре нпр. 20-ак година, а где је сад.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Поставио си податке о златним резервама у државама, а ја ти кажем где је Русија била пре нпр. 20-ак година, а где је сад.
Znači, ti ne znaš, a pišeš o tome.to najbolje zna narod koji živi tamo, svake godine u proseku 150.000 rusa uglavnom mladih i obrazovanih aplicira za američku radnu vizu
sama čehoslovačka je pristala da ustupi teritoriju nemačkoj, pa se posle raspala na češku i slovačku.A za Čehoslovačku ju je baš briga biloNešto selektivna ta briga o ljudskim pravima.
pišem to što je opšte poznato.Znači, ti ne znaš, a pišeš o tome.
Zanimljivo.
sama čehoslovačka je pristala da ustupi teritoriju nemačkoj, pa se posle raspala na češku i slovačku.
Pa kad je opće poznato, daj napiši i rashode.pišem to što je opšte poznato.
Sve jadnije od jadnijeg![]()
.Mda, ja ne znam ali ti znaš, javio ti Kolaženkov
Vi ljudi uopće nemate pojma šta sve treba za održavanje funkcioniranja države u ratu, vi ste ko mala djeca koja nemaju pojma o ničemu, vaše infantilno poimanje svijeta je upravo nevjerojatno![]()
Kladili smo se u ishod...
Rusi svoje pa da zaokružise...
Šta sad laginjas
Ma jok.Ceniš da je rat gotov i da je ishod poznat?
They are still penal colony?Pa nema. Zakaj bi itko, zdrave pameti, letio kod potmaka kriminalaca i prostitutki?
životari se nekako....Pa kad je opće poznato, daj napiši i rashode.
.Opet, nije Ukrajina napala Rusiju nego je Rusija napala Ukrajinu, ja ne znam je li ste vi svi kolektivno pali na glavu ili šta je u pitanju, masovna hipnoza ili šta?![]()
ali nemačka jeste napala poljsku, i jeste vodila borbe da poljskom armijom, i jeste bombardovala varšavu.... i nemačka jeste pretrpela gubitke od oko 15.000 mrtvih, 30.000 ranjenih, 200 tenkova, 250 aviona...Vidiš, priča se na Fifijevom zidiću da je i Poljska sama pristala da ustupi teritori Njemačkoj.
Koje li koincidencije.
Život je čudo.
Aleluja.