Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Поставио си податке о златним резервама у државама, а ја ти кажем где је Русија била пре нпр. 20-ак година, а где је сад.
orig

Poslednja izmena:
Mda, ja ne znam ali ti znaš, javio ti Kolaženkov 🤣🤣🤣

Vi ljudi uopće nemate pojma šta sve treba za održavanje funkcioniranja države u ratu, vi ste ko mala djeca koja nemaju pojma o ničemu, vaše infantilno poimanje svijeta je upravo nevjerojatno :roll:
.
Веровао или не, понешто и знамо.

За елементарно функционисање Украјине потребно је 4 милијарде долара месечно.

Захваљујући "маестралној" политици Зеленског дуг Украјине данас је 4 пута већи од буџета државе који се опет 50% састоји од кредита и помоћи.

Чак и тако финансијски унакаженој земљи, западни пријатељи не одлажу отплате дугова.

Недавна "помоћ" ЕУ у износу 18 млрд. ЕУР у пару се поклапа са обавезама Украјиме према ЕУ у том тренутку, тако да је, осим у насловима, тај новац само прекњижен са једног рачуна на други.

Човек је апсолутни злотвор и убица Украјине.

Уосталом, шта га брига, он је Јевреј...

.

Opet, nije Ukrajina napala Rusiju nego je Rusija napala Ukrajinu, ja ne znam je li ste vi svi kolektivno pali na glavu ili šta je u pitanju, masovna hipnoza ili šta? :eek:
.
Ај да се правимо блесави, па као Путин се једно јутро пробудио и решио да нападне Украјину.

Мсм, такву будалаштину могу да прогутају навијачи каквих се овде доста накупило, али ко је озбиљније поратио дешавања у Украјини зна да су ствари мало компликованије.

Русија је осам година преговарала о мирном решењу украјинске кризе, са предлозима који су сви подразумевали Донбас у саставу Украјине.

Уместо озбиљних преговора, западни "партнери" су куповали време да се Украјине спреми за рат.

И то су речи главних преговарача, Ангеле Меркел и Франсоа Оланда.

Па реци ми, за какав рат се то Украјина спремала док су Руси водили мировне преговоре???

Почетком 2022. око Донбаса су окупили око 100.000 војске спремне да упадне на те територије.

Русија је послала свој план мирног решења који су украјински пријатељи САД глат одбацили и гурнули земљу у катастрофу у којој се сада налази.

Чак и када је рат почео, Русија је одмах у априлу прихватила преговоре у Истанбулу које су опет, верни пријатељи Украјине, Британци минирали.

И сада Украјинци у хиљадама гину, а ви се овде спрдате, иживљавате и лажате и себе и све око вас.

.

Vidiš, priča se na Fifijevom zidiću da je i Poljska sama pristala da ustupi teritori Njemačkoj.

Koje li koincidencije.

Život je čudo.

Aleluja.
ali nemačka jeste napala poljsku, i jeste vodila borbe da poljskom armijom, i jeste bombardovala varšavu.... i nemačka jeste pretrpela gubitke od oko 15.000 mrtvih, 30.000 ranjenih, 200 tenkova, 250 aviona...
i jesu sovjeti napali poljsku sa 33 divizije, sa 4000 tenkova i 3000 aviona

s češke odbrambene položsse su nemci preuzeli mirno i bez ispaljenog metka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back