Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.708
Ložiš ih?Ko je spucao krimski most opet?
Rizikujem da mi srbi opet j sve po spisku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ložiš ih?Ko je spucao krimski most opet?
Pao BELGOROD, ma sta kazes?
A ti nisi Srbin?Ko je spucao krimski most opet?
Ne on je DlugomirA ti nisi Srbin?
Ako ti je sto u rodu, onda nije srbinA ti nisi Srbin?

Živjela slobodna i demokratska Belgorodska Narodna Republika!Dokle će moderacija da trpi i toleriše više ovo spamovanje lažnim vestima od strane NATOfila i plaćenih ukrajinskih botova? Zašto im nalozi nisu do sad blokirani?
I slepcu je jasno da oni koordinisano već 3 dana kače ovde lažne vesti da bi skrenuli pažnju sa Bahmuta i teškog poraza.

Ovo je ključno pitanje i ujedno najveća sramota Rusije. Zašto Šojgu nije uhapšen i osuđen za izdaju i zašto Gerasimov nije poslat u penziju?Пригожин у новом интервјуу са Долговом:
▪ Према Пригожину, идеални кандидати за место министра одбране и начелника Генералштаба су Мезенцев и Суровикин.
Министар одбране, како је рекао, не треба да буде "политичка личност" већ да се бави војном машином.
Jesam.Zato sto me Srbi vredjaju necu vise da ucestvujem ovde.A ti nisi Srbin?
Пропусти (већи или мањи) у спорим или недовољним реакцијама на догађаје на фронту нису издаја већ недовољна способност.Ovo je ključno pitanje i ujedno najveća sramota Rusije. Zašto Šojgu nije uhapšen i osuđen za izdaju i zašto Gerasimov nije poslat u penziju?
Prošireni su ciljevi SVO, sada ne demilitarizuju Ukrajinu već demilitarizuju NATO, u Ukrajini.Pa Prigožin kaže:
"Ukrajinci su na početku specijalne vojne operacije imali recimo 500 tenkova, a sada imaju 5000 tenkova i ako je tada samo 20.000 ljudi znalo kako se bori, sada ima 400.000 ljudi koji znaju kako se boriti. Pa kako jesmo li demilitarizirali Ukrajinu? Čini se da smo učinili suprotno, militarizirali smo je", rekao je Dolgovo.