Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.155
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Probaj ovde da nadjes Ukrajinu ili BelorusijuPotvrdio Deretić!
Zipa foru, predsjednik ruskog Ustavnog suda drži predavanje o istoriji![]()
Нема везе са Top Gun-ом. Нико није ни поменуо 100% ефикасност. Једноставно, Ф-16 својом универзалношћу и посебно ефикасношћу у гађању копнених циљева представљаће озбиљну претњу апсолутно свим војним објектима – морским и копненим. Овим пројектилима ће се тражити бар делимични паритет у употреби ракетног наоружања. За сада руски Ту-95 и 160 немилосрдно гранатирају украјинске градове са Каспијског мора. Истовремено, уништени су многи цивилни објекти. Улазак Ф-16 у борбу са његовим супериорним ракетним наоружањем повећаће цену и напор сваке појединачне ракете испаљене на Украјину. Ефекат коришћења модерног JASSM неће бити само физички већ и психолошки. Остаје само питање како набавити довољне количине ових пројектила. Ако неко опет има одговор, онда су то САД.Ti zaista misliš da će to tako da funkcioniše:
- cela eskadrila F16 poleti negde iz zapadne Ukrajine
- niko ih ne dira dok ne dođu na liniju lansiranja, nekih 350 km od cilja ili bliže
- lansiraju 24 krstareće
- sve one stignu do cilja i unište šta su hteli
- svih 12 aviona se bezbedno vrati u bazu
Volim ja kad su ljudi optimistični ali dajmo malo realnosti, nije ti ovo Top Gun 3.
Nećeš taj film gledati, postoji jasan razlog zašto to nije Top Gun nego Nemoguća misija.
Još jutros si bio u ekstazi, provodio si referendum u Bilhidiru, kidisao na nuklearne baze i Moskvu, a sad si ugašen i ponašaš se kao da je stigao sudnji dan.Tvoje baljezgarije i nisu za smejanje nego za nesto drugo.
Da je sad 1933 tebe bi Goebbels uzeo za savjetnika![]()
bolje da su se provozali do BahmutaOdlicno napreduje SVO u RF. Rusi jos malo pobedjuju Ukrajince pred Moskvom.

Pa eto, ponekad kad država to ne tolerira dođe NATO pa ih izbombarduje.Nisu trebali glumiti separatiste i osnivati paradržave i paravojske. Kako misliš da to država treba tolerirati?
Јесте. Укро терористи који су упали у Белгородску област и пуцали на руске сељаке су направили епску глупост. Као прво, већину њих ако не и све руске снаге су до сад елиминисале и иза њих остали уцвељени родитељи, жене, деца (од сад сирочад), браћа, сестре итд. Као друго, сад тим лудачким потезом су дали одрешене руке Русима да ударе по Харкову жестоко.znaci jbt neko ju tu stvarno upao u Rusiju
Ne lupetaj, sam prenosiš očigledne Ukro deluzije sa Tvitera, i to više nego sav ostali NAFO zajedno.Ti da si koliko nisi ne bi prenosio dokazanog trola sa twitera...
Takve uniforme imaju samo rosgvardija.
Procitaj komentare ispod WATCHMANE Trolcino srboruska![]()
I posle ćeš nekome da kažeš da je trol, a kačiš ovde slikovnice za decu iz obdaništa.
Ajde nadji da sam ja to skrabo...ako ne nadjes gasis nalog za sljedecih 15 dana..ajde nadji WATCHMANJoš jutros si bio u ekstazi, provodio si referendum u Bilhidiru, kidisao na nuklearne baze i Moskvu, a sad si ugašen i ponašaš se kao da je stigao sudnji dan.

Jel Herson Rusijaznaci jbt neko ju tu stvarno upao u Rusiju
Ukri, ne lupetaj. Znamo da vas poraz Ukra peče kao usijano gvožđe.Ti da si koliko nisi ne bi prenosio dokazanog trola sa twitera...
Takve uniforme imaju samo rosgvardija.
Procitaj komentare ispod WATCHMANE Trolcino srboruska

Većina je izabrala Janukoviča, manjina ga isterala.A sori, većina u državi odlučuje što i kako.
Sudnji dan i nije nešto. Do sada sam ih bar deset preživio.Ajde nadji da sam ja to skrabo...ako ne nadjes gasis nalog za sljedecih 15 dana..ajde nadji WATCHMAN
A sto se tice sudnjeg dana...ti ga vec imas ali nisi svjestan toga![]()
Pošteno mu sudite, pa da ga streljamo.Да, већ сте одавно отписани, СБУ диверзант, држављанин Украјине Николај Швец, који је покушао да изврши напад УАВ на авион руских Ваздушно-космичких снага у Белорусији, обратио се Зеленском - тражи да га се сете и спасу од смртне казне
Од тада никог није занимала његова судбина, док је он „по цену сопственог живота до краја извршио задатак украјинске државе – кинеским комерцијалним дроном оштетио руски авион АВАЦС-А50У“. Према белоруским законима, он је терориста, прети му смртна казна.
Досадашњи губици АФУ као резултат заузимања Белгородских села: - 2 америчка оклопна возила М1224 МаккПро (оба заробљена) - 2 америчка оклопна возила ХММВВ М1151А1 (оштећена и напуштена) - 1 амерички теретни оклопни аутомобил ХММВВ М1152А1 (уништен) - 1 украјински оклопни аутомобил КРАЗ ЦОБРА (уништен) - 1 пољски оклопни аутомобил АМЗ Дзик-2 (уништен)
![]()
![]()
![]()

Реците ујкану који се кревељи на мој цитирани пост да је на мојој игнор листи.Јесте. Укро терористи који су упали у Белгородску област и пуцали на руске сељаке су направили епску глупост. Као прво, већину њих ако не и све руске снаге су до сад елиминисале и иза њих остали уцвељени родитељи, жене, деца (од сад сирочад), браћа, сестре итд. Као друго, сад тим лудачким потезом су дали одрешене руке Русима да ударе по Харкову жестоко.
Читава акција је масло Британаца који су у смрт гурнули преко 100 украјинских бојовника, само из разлога да тај догађај медијски покрије/маскира један скорашњи пуно важнији - пад Бахмута.