Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
prosto je neprijatno koliko dobro ide PutinuSve ide po planu.Rusiji odgovara dugotrajni rat.Zapad samo šta ne bankrotira ali toga niste svijesni![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prosto je neprijatno koliko dobro ide PutinuSve ide po planu.Rusiji odgovara dugotrajni rat.Zapad samo šta ne bankrotira ali toga niste svijesni![]()
u ukrajini su već oboreni svi tipovi ruskih borbenih zrakoplova, raketa, uništeni svi modeli tenkova potopljena nuklearna raketna krstarica...Русија је оборила британске крстареће ракете Сторм Схадов у Сирији 2018. У то време руске снаге нису користиле модерне С-400 или С-300, већ мобилне ПВО системе БУК и ТОР.
Украјина и Британија знају за ову чињеницу.
Тужна вест за њих.
kina je već glasača u UN za rezoluciju u kojoj se rusija osuđuje kao agresor
lažna vest, rusi ne mogu oboriti vojne avionecitam na tnjiteru i telegram kanalima da ocevici (ruski gradjani) kazu da su se PVO rakete penjale vertikalno i da su obarale avione i helikoptere (ruske)
jel realno da su rusi opet sami svoje avione upucali, pa zar nemaju sistem prepoznavanja za ovakve stvari
od ruske komande tesko mozemo ocekivati da ce da priznaju da su opet gadno zajebali i ubili svoje rodjene pilote, ali ako su ljudi na zemlji videli ocima sta se desilo, onda nema razloga da im ne verujemo da se desio jos jedan epski zajeb
mada nisu ni Ukrajinci daleko, oborise svoj barjaktar za nadzor na isti nacin pre par dana, sva sreca pa nisu i oni svog pilota ubili, samo dron je pao
Ne znam ja to,samo znam da su Rusi sila.Koliko je sovjeta poginulo za bugarsku?
ne znaju ni rusiNe znam ja to,samo znam da su
to nije istinau ukrajini su već oboreni svi tipovi ruskih borbenih zrakoplova, raketa, uništeni svi modeli tenkova potopljena nuklearna raketna krstarica...
jesu li rusi tužni?
Pa zar Kuhar nije zbrisao prije 3 danaAhmat stize u Bahmut.
Da te pitam ponovo o Rusima i svrsi postojanja nato?Ti izaberes deo koji ti se svidja i o tome pises.Ima li smisla sa tobom razgovarati?Koreju i Vijetnam Rusi i Kinezi su pomogli tek nakon sto su izazvali rat tamo, obavesti se.
Ja kupio maketu, 1:700to nije istina
admiralska krstarica Moskva je ucestvovala na paradi pobede 9 maja u sklopu Crnomorske flote
imam i dokaz
Pogledajte prilog 1341459
Krenuli okupirati Rusiju?
i tomislav lončar je bio sila u arilju, tuko je sve u kafani ali je majk tajson bio sila u svetuNe znam ja to,samo znam da su Rusi sila.
zajedno da kurskomto nije istina
admiralska krstarica Moskva je ucestvovala na paradi pobede 9 maja u sklopu Crnomorske flote
imam i dokaz
Pogledajte prilog 1341459
Slusamo te vrlo pazljivo i zeljno iscekujemo tvoje objasnjenje.Dakle?Pa iebote, pa je li vi uopće shvaćate zašto je Rusija tolika kolika je? Je li uopće shvaćate šta govorite? Ono, kolektivna hipnoza, šta li je to s vama ljudi moji![]()
Nisu, obarali su mamce, dok su Storm Shadow sravnili kemijski kompleks do temelja.Русија је оборила британске крстареће ракете Сторм Схадов у Сирији 2018. У то време руске снаге нису користиле модерне С-400 или С-300, већ мобилне ПВО системе БУК и ТОР.
Украјина и Британија знају за ову чињеницу.
Тужна вест за њих.
Како су ови амерички аналитичари ретардирани
Aesthetically pleasing
Iz koje crack pećine samo vade ovakve tipove?
Ove stvari su poskidaliNisu, obarali su mamce, dok su Storm Shadow sravnili kemijski kompleks do temelja.