- Poruka
- 86.432
Nema tu nikakvih tunela blesavi ukrajinci su tvrdoglavi ko mazge tako su dresirani da budu topovsko meso.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažeš ne ide vam?! ZanimljivoNema tu nikakvih tunela blesavi ukrajinci su tvrdoglavi ko mazge tako su dresirani da budu topovsko meso.
https://m.beforeitsnews.com/eu/2023...nd-mine-workings-from-chasiv-yar-2702095.htmlTo su rudnici soli, samo nzm da li ih ima i ispod Bahmuta. Nekako Ukrima u Soledaru uopšte nisu pomogli ni kilometri takvih tunela.
Eno ti link sto sam okacio,ceo taj reon je povezan pod zemljom.Nema tu nikakvih tunela blesavi ukrajinci su tvrdoglavi ko mazge tako su dresirani da budu topovsko meso.
treba biti poremecen da bi razumio rvate
Što dobivamo, propast projekta "srpskog sveta", jel dovoljno??treba biti poremecen da bi razumio rvate
bolestan narod .sad iskreno pitanje sta vi imate od toga da Ameri i pobede zadnju nezavisnu Slovenski zemlju
Srpskog sveta ....dakle dobijate svoje istrebljenje i naskodili ste Srbima zato sto eto vama su Rusi naskodili nekako ..pa ce sad Ameri moc da se izivljavaju po onima koji im se suporstave jos vise nego dosad .... .i onda ne rec da ste psihicki bolesnici koji cak nemogu ostati verni svojim laznim moralisanjuŠto dobivamo, propast projekta "srpskog sveta", jel dovoljno??
Turci su oborili ruski avion, pa nikom nista…
Rusija je sad zauzeta pa raznorazni oportunisti gledaju da profitiraju ....a sto se Ukrajinaca tice,oni nemaju sta da pobede..izgubili su sve jos davne 2014..to je sad vlasnistvo Jevreja sta vredi vec je predato njimaTurci su oborili ruski avion, pa nikom nista…
Naredio im gazda pa posle kukali i molili ruse za oproštaj.Turci su oborili ruski avion, pa nikom nista…
I opet ti Srbi su ljudi a vi konjusari koji prate sta im se kaze ..robovska pasmina bez casti ,smisla ... juce Adolfa danas Markuzu ...RvatiZato sam i stavio u navodnike...![]()
Ništa mi ne pratimo, guramo svoje interese i gledamo svoja posla.I opet ti Srbi su ljudi a vi konjusari koji prate sta im se kaze ..robovska pasmina bez casti ,smisla ... juce Adolfa danas Markuzu ...Rvati
Turska jos moze donekle da vodi pola-nezavisnu politiku ...smetalo im kad je Rus spasijo Siriju od Americki placenikaNaredio im gazda pa posle kukali i molili ruse za oproštaj.
Vas interes je da budete istrebljeni i postanete gradjani treceg reda u" svojoj " drzavi ...sta vi mislite sta ce biti ako zapad ovde nadjaca ?Ima da nam svima nametnu juznoafricki model za par godina i sta vi ludaci imate od toga?Ništa mi ne pratimo, guramo svoje interese i gledamo svoja posla.