Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?

• Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja uopšte ne podržavam prisustvo američkog nuklearnog oružja po Evropi niti sam to igde napisao.
Ali ja vidim da si ti još jedan zaslepljeni putinofil koji žmuri na činjenicu da je Rusija dosad nekoliko puta javno pretila upotrebom nuklearnog oružja dok NATO nije pretio napadom na Rusiju čak ni konvencionalnim oružjem.
Ма наравно да не прете. То оружје им је уперено на Марс а не на Русију.
Јел си то хтео рећи?

Ja uopšte ne podržavam prisustvo američkog nuklearnog oružja po Evropi niti sam to igde napisao.
Ali ja vidim da si ti još jedan zaslepljeni putinofil koji žmuri na činjenicu da je Rusija dosad nekoliko puta javno pretila upotrebom nuklearnog oružja dok NATO nije pretio napadom na Rusiju čak ni konvencionalnim oružjem.
pa šta će im onda nuklerano oružje u evropi jbt? au brate kakav rasadnik mozgova eu nacista :D

Jučer su u pucnjavi u privatnoj kršćanskoj osnovnoj školi u Nashvilleu, na jugu SAD-a, ubijeni troje djece i tri odrasle osobe. Napad je izvela 28-godišnjakinja identificirana kao Audrey Elizabeth Hall, bivša učenica škole, koju je policija ubila na mjestu događaja. Ubijena djeca imala su između osam i devet godina.

brate da živim u smrdljivoj raspaloj usa nikada dete ne bi slao u školu.. šanse su otprilike oko 50 % da ga tokom školovanja neko neće likvidirati
Dodao bih da je u pitanju transrodna osoba. Malo se manje prica o tome ali bitno je znati da ova sekta ima jako agresivne stavove

Moje objašnjenje je da su Ameri pravili i prave mnogo sranja po svetu, ali to uopšte ne opravdava humanitarnu katastrofu koju je sada napravio Putin.

Zločin ima svoje ime i prezime, i kod Amera i kod Rusa i kod Nemaca....
А зашто нема санкција и осуда ни за једну америчку агресију. Не сећам се ни да постоји било која тема ни твоје осуде?
А то што су Руси у Украјини, пробај мало да се бавиш узроцима а не последицама јер ти је без тога писање бљутаво и крајње необјективно.

Ne mogu Ameri da prave sranje na ruskoj granici i da Rusi ćute na to.

Rusi nikad nisu pravili sranje na američkoj granici.
Њему то није проблем. Лажни моралиста као и сви који пене о Русији а да при томе никада нигде нису осудили америчке агресије.

ne iznenađuje me..bolesnici..al to je na zapadu sasvim normalno.. kod njih su sve te boleštije ustvari sloboda izbora!!
Mentalitet i nacin zivota amerikanaca je takav. Oni siluju , muce i ubijaju sopstvenu decu. Masovno. Postoje sela i gradovi gde su to masovno legalizovali. Jako teska bolestina u vidu neizlecivog virusa se siri amerikom. Vecina je takva. To se nece promeniti i onda se pitamo za zlocine koje su pocinili van granica USA.
Rusija i Kina se bore protiv toga i vazno je zbog buducnosti svih nas da ih podrzimo kao i sve one koje se toj borbi pridruze.

Mentalitet i nacin zivota amerikanaca je takav. Oni siluju , muce i ubijaju sopstvenu decu. Masovno. Postoje sela i gradovi gde su to masovno legalizovali. Jako teska bolestina u vidu neizlecivog virusa se siri amerikom. Vecina je takva. To se nece promeniti i onda se pitamo za zlocine koje su pocinili van granica USA.
Rusija i Kina se bore protiv toga i vazno je zbog buducnosti svih nas da ih podrzimo kao i sve one koje se toj borbi pridruze.
u USA na ulazu u svaki veliki megamarket.. npr Wallmart, Giant Eagle, Super Fresh.. imaš ceo jedan zid sa slikama dece.. to je otprilike oko 100, 200 slika nestale dece samo iz tog okruga.. deca se u USA masovno kidnapuju, sliluju i ubijaju, posebno za Noć Veštica.. bolesnici demonizovani

Ajde ne preteruj, samo sebe diskredituješ tako. Sve te generalizacije i podele naroda na dobre i loše ne mogu biti istinite i produktivne.

Ja imam veliko poštovanje prema američkom narodu, imaju mnogo odličnih osobina.

Imam problem jedino sa njihovom vladom i vojno-industrijskim kompleksom.

S
Previse jednostavno shvatas ovaj problem, minske sporazume nije postovala ni Rusija, obe straane su to potpisale pod pritiskom u cilju kupovine vremena, ukrajina se spremala za napad na Donbas a Rusija za napad na Ukrajinu. Zadnjih nekoliko stotina godina nijedan mirovni sporazum nije donesen po zelji jedne sile nego su u tome umesale prste sve svetske sile, uslove nece postaVLJATI SAMO rUSI.
Sta Rusi nisu ispostovali vezano za Minske sporazume?

Poslednja izmena:
A koliko je procenata za 17 godina u Rusiji 500 ljudi,sta si ti imbecil ili podjebavac i pravis se pametan....
dečko je teletabis brate.. ke nja mi o Norveškoj, Švedskoj .. jbt razvaljene zemlje pune bolesnika, pedofila, zoofila, migranata iz Pakistanskih pripizdina kojima je opštenje sa kozama nešto sasvim normalno.. .. čudo Holandiju nije pomenuo kao model idealne zemlje :D

To što Amerikanci imaju vojnu bazu u Nemačkoj ne znači da idu okolo i ubijaju civile kao što sada radi Putin. To je glavni razlog zašto ih Nemci ne jure i ne ubijaju po Nemačkoj kao što Ukrajinci ubijaju Putinovu gardu.

Pravilo je prosto - ako si gost, budi gost, a ne siledžija i ubica, i sve će biti OK.
U Nemackoj nema vojnog sukoba ali jesu okupatori jos od ww2.U Ukrajini je vojni sukob pa ginu i civili.

u USA na ulazu u svaki veliki megamarket.. npr Wallmart, Giant Eagle, Super Fresh.. imaš ceo jedan zid sa slikama dece.. to je otprilike oko 100, 200 slika nestale dece samo iz tog okruga.. deca se u USA masovno kidnapuju, sliluju i ubijaju, posebno za Noć Veštica.. bolesnici demonizovani
u kategoriju "nestala deca" su deca koji su pobegla od kuce, deca koja su oteta (uzeta) od jednog od roditelja, deca koja su oteta od stranaca. Od 460.000 slucajeva nestale dece, 42 su nadjena mrtva, 440.000 su nadjena i vracena, i oko 20.000 slucajeva je nereseno

U slucajevima kad dete vise puta pobegne od kuce svaki nestanak se prijavljuje kao novi nestanak, recimo ako 10.000 dece pobegne 2 ili vise puta, zapisace se kao da su to nova 20.000 ili 30.000 slucaja

NATO ne preti on radi,obucava,dotura,pomaze na sve nacine.

Humza Jusef, čovek pakistanskog porekla, upravo je postao vođa Škotske. Njegova glavna opozicija je Perhan, čovek indijskog porekla, koji je lider UK.
Jusef želi nezavisnu Škotsku, Perhan ne.
Prilično je smešno kako imamo ljude iz bivših britanskih kolonija koji se svađaju oko podele UK

FsQuY2iXwAIM-cY
FsQuhesWwAIkBMW

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back