- Poruka
- 201.986
Jel opet da verujemo na NATO reč ili imaš i neki snimak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel opet da verujemo na NATO reč ili imaš i neki snimak?
Da, sećam se da nisu ni u Srbiji ubijali nikoga. NATO vojnici smao po pabovima vise, nemaju oružje, zadužili cveće.Oni i sa sto baza ne idu okolo i ne ubijaju nikoga, i niko njih ne ubija i ne juri. NATO je vojni savez u koji su svi oni ušli dobrovoljno. Svojevremeno sam video nemačku vojnu bazu na granici Uzbekistana i Avganistana u Termezu, i ni tamo niko nikoga nije ubijao, Nemci izlaze u lokalne pabove sa lokalcima.
Taj komentar da su Ameri nekome gazde u Nemačkoj možeš da guraš ispred dragstora sa drugarima uz pivo, pošto jedino tu ima neku težinu.
Ta humanitarna katastrofa je započela kad je NATO gurunuo Ukrajinu pod okupaciju, otimanjem vlasti od legalno izabranih i ubijanjem Rusa po Ukrajini, zabranom ruskog jezika, rušenejm ruskih spomenika. Sve ono što inače razni fašisti i komunisti rade, tako američki.Moje objašnjenje je da su Ameri pravili i prave mnogo sranja po svetu, ali to uopšte ne opravdava humanitarnu katastrofu koju je sada napravio Putin.
Zločin ima svoje ime i prezime, i kod Amera i kod Rusa i kod Nemaca....
Rusi ne gostuju u Ukrajini,oni su na svojoj teritoriji.Donjecka i Luganska Narodna Republika i Hersonska i Zaporoska oblast su se na referendumu opredelile za samostalnost i potom usle na svoj zahtev u sastav Ruske Federacije.Kažeš oni su gosti tamo , koji su došli 45 nakon rata koji su pobedili i koji nakon oko 70 godina ne planiraju da odu.
Pa kakvi su to gosti , gosti se uvek u neko doba vrate svojoj kući a ovde se izgleda to neće desiti ?
Znači da ipak nisu gosti ili...? Kako se to još zove?
Gosti su i kod nas na Kosmetu i u Siriji, Iraku?
Evo sad i Rusi gostuju u Ukrajini.![]()
Bloomberg writes that Russian exports of diesel this month reached a record level, despite restrictive EU measures that were supposed to deprive the country of its largest sales market.
It turned out that there are markets larger than the European one. For example, Türkiye, Morocco and other countries have significantly increased their purchases.
Pogledajte prilog 1317506
Oni to ne smatraju ratom,nisu proglasili ratno stanje.pa ako rusija to smatra svojom teritorijom, znaci u rusiji momentalno se vodi rat i ratne operacije
mozda im je jasno da u stvari to i nije njihova teritorijaOni to ne smatraju ratom,nisu proglasili ratno stanje.
U stvari jeste, nakon priznanja nezavisnosti i pripajanja Rusiji.mozda im je jasno da u stvari to i nije njihova teritorija
Ne znam jesi li ikad upoznao Rusa ili Ukrajinca u Americi koji je izrazio zelju da se vrati i živi u svojoj zemlji..čak i pre ovog rata? Ja sam ih upoznao gomilu, i nijednom nije ni na kraj pameti da se vraca tamo. Niko ne idealizuje zapad i proizvode sa zapada kao sami Rusi.Ето новог примера моронизације па чак и у фаху; "heading" уместо "approaching" или барем "nearing", "stepped up" уместо "increased" и "hit" уместо "set" али ту ништа није случајно.
Холивуд претставља амере као много активне, динамичне, агилне, окретне, сналажљиве, иницијативне, инвентивне, проницљиве итд док су у ствари у просеку упоредиво много троми.
Већина их је изван уже специјализације и у струци несналажљива да не говоримо о спонтаном примењивању искуствене рационале у било којој другој сфери.
Услед трансформације из хипиизма у јапиизам отишли су даље од "роботизованих" родитеља са "каријерама" уместо "простог" запослења и повинули се корпорократском исцрпљивању уз "новооткривену" радну етику у средњем менаџменту па су, нарочито жене, почели да склепају фразе илузорне динамике које зачас унаказују и свакодневни говор "великих индивидуалиста" што јесу само у себичности.
Отишао сам далеко изван теме али ако се сагледа као сукоб цивилизација овдашњи менталитет и ниво капацитета функционисања у приступу и мерењу било каквог конфликта (унутрашњег или међународног) много заостаје.
Како може да се назива цивилизацијом нешто што је створило Лас Вегас и Дизниленд, идолатрију забављача, идентитет у конзумерству производа или симболике жанра, па уз разне "алтернативне" субкултуре које чим се појаве се и комерцијализују, већином и од стране самих покретача, па комерцијализација и политизација хомосексуализма и све са таквим приступом даље у анти културу и анти људскост?
Нисам никакав моралиста, науживао сам се, али чим би нешто постало тренд или идентитетско морање одма би баталио а и пре него што сам постао родитељ поштовао "конформизам" хранитеља, под било којем систему, и увидео приоритет заједнице те и релативне вредности цивилизација и култура тако да рођен у "четничкој" емиграцији кажем свака част Кини и слава Русији!
Tako isto bukvalno. ZAto sad NATO koji ja priznao *kosove, nek lepo uradi isto i prizna te repubilke i ode kući. Ili i ti misliš d aje rat rešenje, pa da i vojska Srbije treba da napadne *kosovo?nesto ko kosovo sto je proglasilo nezavisnost.. ili tajvan...
Ne znam jesi li ikad upoznao Rusa ili Ukrajinca u Americi koji je izrazio zelju da se vrati i živi u svojoj zemlji..čak i pre ovog rata? Ja sam ih upoznao gomilu, i nijednom nije ni na kraj pameti da se vraca tamo. Niko ne idealizuje zapad i proizvode sa zapada kao sami Rusi.
Ne verujem d aje to tako lako, velika je i ozbiljna ukrajinska vosjka. A sad su još dobili i NATO pomoć. Ne samo u oružju, puno NATO vojnika gine tamo za američki dolar.Nadam se da su Rusi spremni za tu ofanzivu koja se može pretvoriti u konačni udarac režimu Zelenskog samo jednim potezom:
- čim ofanziva krene, što znači da su dovukli svo oružje koje imaju na front, polupati im sve mostove preko Dnjepra i odseći im logistiku
Nema potrebe da bilo šta drugo urade, samo razvaljivanje svih mostova i to će biti kraj priče.
Logistika je ključ cele operacije, svako ozbiljnije oružje koje se ošteti mora da se servisira u Poljskoj, odatle dovlače sve što im treba a i ovako su prerastegnuti.Ne verujem d aje to tako lako, velika je i ozbiljna ukrajinska vosjka. A sad su još dobili i NATO pomoć. Ne samo u oružju, puno NATO vojnika gine tamo za američki dolar.
DA je samo to, od sad bi ih sve porušili, Iskreno, mene čudi da to nisu uradili.Logistika je ključ cele operacije, svako ozbiljnije oružje koje se ošteti mora da se servisira u Poljskoj, odatle dovlače sve što im treba a i ovako su prerastegnuti.
Uništavanjem mostova cela logistika postaje neizvodljiva.