Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.674
Laži gadovi, ja sam ovdje na forumu pročitao da je do sada poginulo 4000 poljskih vojnika u Ukrajini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi trebaju spušiti barem 20000 komada opreme da sviraju kraj, sada su na 10000 komada.Tko je oryx da svira kraj?
Pametno od tebe, čemu borba protiv činjenica.Ne bih da ulazim u bilo kakavu raspravu sa Tviterom, oni su najjači i već su zauzeli Moskvu.
Toliko se pozivaš na njihove liste da sam pomislio da se ratuje baš pomoću tih spiskova.Tko je oryx da svira kraj?
Mnogo vise,ukop im je po njivama u Poljskoj uz UKR granicu.
Laži gadovi, ja sam ovdje na forumu pročitao da je do sada poginulo 4000 poljskih vojnika u Ukrajini.
Da, mogu Rusi još neko vrijeme ovako, ali poslije toga će biti goli i bosi pred Kinezima. Imam osjećaj da će tražiti ulazak u NATO prije reda i ispred Ukrajine.Rusi trebaju spušiti barem 20000 komada opreme da sviraju kraj, sada su na 10000 komada.
Ne lupetaj. DNR i LNR imaju mnogo veću istorijsku težinu od RH.I jel to nešto što želiš priznati kao legitimno ili ne
Hrvari su imali republiku, "nacionalnu državu hrvatskog naroda", Rus u Donjecku ne.
Plači, plači, kmeči malo, možda vam se strašna stvarnost smiluje.Da, mogu Rusi još neko vrijeme ovako, ali poslije toga će biti goli i bosi pred Kinezima. Imam osjećaj da će tražiti ulazak u NATO prije reda i ispred Ukrajine.
Ma ne, ne boj se, to su samo rezultati međuvremena.Toliko se pozivaš na njihove liste da sam pomislio da se ratuje baš pomoću tih spiskova.![]()
Po međunarodnom pravu su Krim, Novorusija i Slobožanščina države sa pravom ulaska u RF, a o ostalome će se raspravljati u Pekingu.Tvrdiš da je Kosovo po međunarodnom pravu država okej
TroluješNe lupetaj. DNR i LNR imaju mnogo veću istorijsku težinu od RH.

Tako je.Ovi Hrvati,a i ostali zapadni svet ne razume da Ruse zabole pajser sta ce ko da kaze oko SVO.
Tako je, kakvi osam. Poljska pusta u međuvremenu.Mnogo vise,ukop im je po njivama u Poljskoj uz UKR granicu.
Delovi RF na tvoju žalost imaju mnogo veće istorijsko utemeljenje nego RH.Troluješ
"istorijska težina"
![]()
Ne projiciraj svoje duševno stanje na mene.Plači, plači, kmeči malo, možda vam se strašna stvarnost smiluje.![]()
TroluješDelovi RF na tvoju žalost imaju mnogo veće istorijsko utemeljenje nego RH.
-,.Bez 10 hiljada tenkova i oklopnih vozila,
Barem 800 hiljada do 1,2 miliona dobro obucenih i naoruzanih vojnika i da ih sa neba pokriva izmedju 1000 do 1500 najmodernijih aviona, kao i da namaknu jedno 5-6 hiljada artiljerijskih jedinica , da se pokriju avaksima, satelitima i ostalim glupostima, Ukri nece uraditi nista znacajnije niti spreciti potpuni slom Ukrajine. I to samo i iskljucivo na ovu duzinu fronta. Ostale igrice i fantazije i gluposti koje srcete u slobodno vreme zaboravite. Ukrima treba kompletna NATO sila da se dovede sa barem polovinom americke vojske i da se dovuku iz svih baza sirom sveta pa da mozda nesto urade i opet pod uslovom da Rusi nista ne urade po tom pitanju i ostanu samo na snagama koje su u Ukrajini i oko njenih granica.
Zovi Pentagon i pitaj Americke generale da li je ovako nesto izvodljivo.
A posto toga nema nece nicega ni biti preterano. Krenuce malo ofanziva sa ukrajinske strane , zaustavice se i opet krenuti unazad. Na kraju nece ostati nista. Kraj. Gotovo. Finish. Nema vise. Ukrajina vracena u sastav Rusije, skidaju se sankcije , normalizacija odnosta i vozi dalje, kao da se nista nije dogodilo.
Rusija dobija svoj multipolarni svet , armiju od 1,5 miliona vojnika, vecu teritoriju i vojsku od prekaljenih vojnika veterana. Izaci ce dvostruko mocnija vojno nego sto ke usla u Ukrajinu.
Da ne pricam ekonomski kada krenu sa ogromnim investicijama i trgovinom itd…
Placite od muke.
Vec su poceli da ih zajebavaju-,.
Zeleni pajac dirigirao UKR blistavu buidućnost a danas mu Wagner pred vratima svira posmrtni marš koji će po USA&NATO zemljama dugo odjekivati.
A bi volio doći na tu sahranu.
--