Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?

• Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I kako se osjećaš kada takav pederčić razbucava grandioznu rusku vojsku?
Frustrirano, jadno, užasnuto ili ponosno?
aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxM2IzODZhZmJhYjRjM2U4NzFjYTZkNDcyMjljMzJm.jpg

Pogledajte prilog 1316078
pretstavite se osoba A: Ja sam Vladimir Putin, pretcednik Rusije

pretstavite se osoba B: Ja sam Vladimir Putin, pretcednik Rusije

pretstavite se osoba C: Ja sam Vladimir Putin, pretcednik Rusije
Dok gori Avdijevka, neki se bave stepenom zakrivljenosti Putinove brade, a reč Pretcednik koju koristi pokazuje stepen zaglupljenosti.
Ima najmanje 3 putina nepismeni PreTCedniče.

To i rade Rusi u Ukrajini u Donbasu recimo...Tako smo mi radili sa Siptarima na Kosovu i Metohiji i vidimo da se u oba slucaja zapad buni protiv te nase borbe.
Rusi u Ukrajini se ne mogu boriti protiv naoružanih terorista u svojoj državi, kao što si i sam rekao: Rusi su u Ukrajini.
To kada Ukrajinac u Belgorodu počne ubijati ruske vojnike, onda će se Rus boriti protiv terorista.

iz pravednosti. zaštite života nevinih i svrhe ljudskog postojanja. dati život da bi odbranio ideologiju je težak promašaj a dati život da bi odbranio narod svoj je najuzvišenija žrtva.

može ovako. ako pogineš da bi neko dete preživelo to je plemenito. ako odapneš lepivši hdz plakate to je ludost zar ne? vidiš, nije svejedno zašto se žrtvuješ.

retardluk je do tebe. ajd reci barem nešto a što je po tebi pametno?

Ne možeš shvatiti ni tko je u ukrajini napadač a tko se brani, o čemo onda možemo raspravljati?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back