Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?

• Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Večeras je na željezničkoj stanici u krimskom gradu Džankoju poletjela u zrak željeznička kompozicija s krstarećim projektilima 3M-14T Kalibr-NK (SS-N-30) namijenjenim ispaljivanju s brodova. Snažan je to udarac za rusku vojsku, posebno bolan jer se radi o jednom od rijetkih ruskih oružja kojima se terorizira civilno stanovništvo.
Ima li neko racionalno objašnjenje zašto bi rakete Kalibr bile u vozu i još u Džankoju na Krimu?
Kaću da u Džankoju nema lunarnih kratera.

Vitez banovan?

The Japanese Prime Minister's visit to Ukraine obviously looks like a continuation of the protracted hysteria in Washington over Xi Jinping's visit to Russia. But the alternative turned out to be very decrepit - if the leaders of two sovereign states meet in Moscow, two Washington vassals meet in Kiev, who try to show that they are solving something, although in reality they simply follow a course not set by them.

Ne kapiram u čemu je fora sa tim gradićem.
Nema fore, 2 dana kroasani i ovi iz Donje Maoče postavljaju slike toga grada, pozicioniraju ga na Sahalin, kao ilustraciju propadanja i raspadanja Rusije. Samo da se vidi da nije na Sahalinu.
Ima takvih napuštenih gradova još desetak i ne mogu biti reper ničega osim da je u određenom vremenu došlo do premeštanja vojske na drugo mesto i napuštanja naselja napravljenog za vojsku.

У Америци поцркаше о сиромаштине и дроге
Али какотокакотокакото, па они праве најбоље мобителе, телевизоре, аута и миксере, какотокакотокакото

Zagreb raj a pljues Hrvatsku i Hrvate

Znaci osim sto si malogradjanka jos si i purgerka koja gleda na ostale Hrvate sa visine

Iste takve kad idem kod majke u Beograd vidjam svuda, doselili se juce u velegrad, jos im viri praziluk al tripuju da su nobles
ZG je moj rodni grad. ZG ima super klimu, nekad je imao i arhitekturu i stanovnike, ali sad je prvo propalo a drugo iselilo, pomrlo pa došli neki drugi koji se gradu teško prilagođavaju. Na nikoga ne gledam s visine, nije to moj stil niti sam tako odgajana. Moja mama je iz Dalmacije, tata iz ZG, a tatina mama je još i Židovka bila. Tako da sam od djetinjstva odgajana u inkluzivnosti vjera i nacija.

A nikada nisu hteli da okupiraju celu Ukrajnu,nego da oblikuju bojište? :hahaha:

Brate,NATO još ljudski nije ni počeo da šalje Himars-e.....sa onih 20ak koje su poslali Ukrajincima ovi jesenas urnisali Ruse gde su stigli....

I baš će preostali Ukrajinci da glasaju za integraciju u Rusiju,jbt u kojim ti snovima živiš....pa sada valjda niko na ovoj planeti ne mrzi Ruse nego 90% Ukrajinaca
Pa procitaj do kraja. Zapitaj se zasto si banovan ponovo. Resi svoje probleme sa sobom

Колико ћемо ми да надрљамо због свега овога?
Када се опет ломи глобална политика преко наше грбине?
Питам због кредита...која валута ће да врисне као динар 1993.године?
:)
Чекове без покрића убија инфлација, зато купујте грађу и лагеруј
:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back