This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
За канибализам.Медији: Скопље испоручило Украјини „сухоје“ који нису у летном стању
Ми 24 исто.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За канибализам.Медији: Скопље испоручило Украјини „сухоје“ који нису у летном стању
Ima li neko racionalno objašnjenje zašto bi rakete Kalibr bile u vozu i još u Džankoju na Krimu?Večeras je na željezničkoj stanici u krimskom gradu Džankoju poletjela u zrak željeznička kompozicija s krstarećim projektilima 3M-14T Kalibr-NK (SS-N-30) namijenjenim ispaljivanju s brodova. Snažan je to udarac za rusku vojsku, posebno bolan jer se radi o jednom od rijetkih ruskih oružja kojima se terorizira civilno stanovništvo.
Ne kapiram u čemu je fora sa tim gradićem.Skrunda-1 ghost town in Latvia
Ima.Ima li neko racionalno objašnjenje zašto bi rakete Kalibr bile u vozu i još u Džankoju na Krimu?
Kaću da u Džankoju nema lunarnih kratera.
каћете Југу ви опоравити?Na sfrj i na sssr izvršene su agresije zapadnih sila a zapadni propagandisti su izmaštali priču o njhovom raspadu-Međutim sssr se pod mudrim rukovođenjem gospodina Putina oporavlja.Zato i jesu zapadnjaci preko ukrajinskog prevrata izvršili udar na Rusiju kao centar i glavnu snagu novog sssr.

https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/ruski-tajkun-kupio-cijeli-grad-u-latviji.htmlNe kapiram u čemu je fora sa tim gradićem.
Nema fore, 2 dana kroasani i ovi iz Donje Maoče postavljaju slike toga grada, pozicioniraju ga na Sahalin, kao ilustraciju propadanja i raspadanja Rusije. Samo da se vidi da nije na Sahalinu.Ne kapiram u čemu je fora sa tim gradićem.
Jezik pregrizo...каћете Југу ви опоравити?![]()
Da, to je razumno koliko i Kalibr rakete u Džankoziju na železničkoj stanici.Ima.
Čim Putina smjeste u zatvorsku ćeliju u Haagu, Ukrajina će početi pobjeđivati.
Kina i Rusija ne odvajaju se od Zapada, nego se Zapad odvaja od ostatka svijeta. Ujedinjeni Zapad, podijeljen od ostatkaMuceni Rusi, privatili ih Kinezi i ne pustaju. Pravice Svabu od blata i dane kad su mu prodavali naftu za 100 i vise dolara po barelu.

Slobodarska Estonija im je najveci kosmarMirno spavajte.
ZG je moj rodni grad. ZG ima super klimu, nekad je imao i arhitekturu i stanovnike, ali sad je prvo propalo a drugo iselilo, pomrlo pa došli neki drugi koji se gradu teško prilagođavaju. Na nikoga ne gledam s visine, nije to moj stil niti sam tako odgajana. Moja mama je iz Dalmacije, tata iz ZG, a tatina mama je još i Židovka bila. Tako da sam od djetinjstva odgajana u inkluzivnosti vjera i nacija.Zagreb raj a pljues Hrvatsku i Hrvate
Znaci osim sto si malogradjanka jos si i purgerka koja gleda na ostale Hrvate sa visine
Iste takve kad idem kod majke u Beograd vidjam svuda, doselili se juce u velegrad, jos im viri praziluk al tripuju da su nobles
Ima nekih naznaka da bi i juzni potok mogli da ugaseCijena se skljokala čim je raznesen ST2 i nestao ruski ucjenjivački potencijal.
Pa procitaj do kraja. Zapitaj se zasto si banovan ponovo. Resi svoje probleme sa sobomA nikada nisu hteli da okupiraju celu Ukrajnu,nego da oblikuju bojište?
Brate,NATO još ljudski nije ni počeo da šalje Himars-e.....sa onih 20ak koje su poslali Ukrajincima ovi jesenas urnisali Ruse gde su stigli....
I baš će preostali Ukrajinci da glasaju za integraciju u Rusiju,jbt u kojim ti snovima živiš....pa sada valjda niko na ovoj planeti ne mrzi Ruse nego 90% Ukrajinaca

Preko Sirije?Ima nekih naznaka da bi i juzni potok mogli da ugase
Rusofilska brigada se raduje pomirenju UAE i Sirije, a ne dolazi im nikako misao da ce ipak biti postavljanja cevi iz Bahreina i Abu Dhabija za Evropu