Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?


  • Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gazda,izvuci me iz ovog s.ranja,vratiću ti Sibir
Putko.jpg

Frq4CVyXsAAtIJC
Kakvi tek sve kolaži mogu da se naprave sa vašim državnim vrhom, šta misliš Kotlokrpe? @Frtajler?
 
Sahranise Vagner potrosno meso uprkos protivljenju normalnog ruskog sveta.

Похороны бойцов ЧВК «Вагнер» на кладбище в Горячем Ключе состоялись несмотря на противодействие со стороны местных властей​


1679217633_3.jpg
 
Ona nije mogla ni da podnese kandidaturu za nato, nema uslove, a kamoli da sve clanice po statutu glasaju za njen prijem...Pa ni nema suverenitet na teritorijom svojom, Krimom...Nije imala sanse za kandidaturu,a kamoli za prijem...To za nato su gluposti parekselans. Cak ni narod nije bio za to do pre agresije Rusije... Niko nije ni ulagao u nato propagandu kod njih, kao sto se to ne ulaze ni kod nas... Dakle to zaboravi, to ti je propakanda obicna.... Pa na kraju krajeva i da mogu da se kandiduju ne bi sve drzave podrzale to, jer kod njih svaka clanica mora da pristane, a i brate stvarno ste naseli na tu glupost da bi nato tako da se siri...Pa nisu mogli da nateraju ni Finsku ni Svetsku, a kao jesu Ukrajinu:dash:...ma daj bre.... Medjutim problem jeste kandidatura za clanstvo u EU, to jeste narod vecinski zeleo i to jeste vlast nameravala da uradi...To je tacno, a to i jeste problem koji je inicirao pocetak agresije, to definitivno ekonomsko odvajanje i postajanje konkurencije ruskim oligarsima...
Gluposti.

Situacija je eskalirala korak po korak, od šarene revolucije 2004, preko NATO samita 2008, puča 2014 i odbijanja prevovora sa Rusijom krajem 2021.

Uvek je mamac bio novac EU, a uslov NATO baze. Nikoga nije bilo briga da li će biti formalnog NATO članstva.
 
@Frtajler
Priča se na zidiću i da je Krim nestao sa lica zemlje, utonuo od nezamislive moći detonacije raketa iz strahovitog HIMARSA (a nije da ne može da dobaci do tamo, dobacuje to i do Pekinga, sila BRE!), i da je EU već i projekat napravila da se izgradi nov, još lepši i još stariji od onog poluostrva što ga Rusi pokupiše, iz onih pretpristupnih fondova EU, dabome.
 
Posljednji sustret Zaharove i Ajfona.
Od sutra, samo Yotaphone!
Ali avaj, ima androida a ne rabotnjika za OS. Ali ne sumnjamo da je Rusija u stanju brzinski napraviti mobilni OS
Pogledajte prilog 1313521
Jа и Захарова славимо исти рођендан. 24. децембар. То значи да смо рођени једно за друго само нема ко да јој каже да ја постојим ! :mrgreen:
 
Ona nije mogla ni da podnese kandidaturu za nato, nema uslove, a kamoli da sve clanice po statutu glasaju za njen prijem...Pa ni nema suverenitet na teritorijom svojom, Krimom...Nije imala sanse za kandidaturu,a kamoli za prijem...To za nato su gluposti parekselans. Cak ni narod nije bio za to do pre agresije Rusije... Niko nije ni ulagao u nato propagandu kod njih, kao sto se to ne ulaze ni kod nas... Dakle to zaboravi, to ti je propakanda obicna.... Pa na kraju krajeva i da mogu da se kandiduju ne bi sve drzave podrzale to, jer kod njih svaka clanica mora da pristane, a i brate stvarno ste naseli na tu glupost da bi nato tako da se siri...Pa nisu mogli da nateraju ni Finsku ni Svetsku, a kao jesu Ukrajinu...ma daj bre.... Medjutim problem jeste kandidatura za clanstvo u EU, to jeste narod vecinski zeleo i to jeste vlast nameravala da uradi...To je tacno, a to i jeste problem koji je inicirao pocetak agresije, to definitivno ekonomsko odvajanje i postajanje konkurencije ruskim oligarsima...
Inače u EU primaju i biju ko neće, a i Ši nije došao u Moskvu da se donesu odluke o budućnosti Ukrajine, i baš te EU, sviđalo se to Lajavoj ili ne, uz poseban osvrt na vas EUhipnotisane. Između ostalih, posvećeno i vama:

 
Највише ме веселе ови сајбер четници, који молећиво погледају у правцу Москаља, надајући се, маштајући о високим и дичним Империјалним заставама царства Руског, а све што виде је црвена Совјетија и Стаљинизам најгоре врсте.

Али и даље певају Русији из комфора своје глупости. Ништа не кошта.
А у коју си се ти заставу загледао? Ко је предмет твоје љубави?
 
Ај' да бацимо "клаџу"......где ће хрваЦке "драговољце" за источни фронт послати. Ја типујем Харков. Ако не он онда Одеса.
Prošli put to jeste 1942 poslali su uglavnom muslimane izbosne.Muslimani ne važe za mnogo bistar svet pa lukavim Hrvatima nije bilo teško da ih nagovore.
 
ja mislim bas suprotno.

Rusija ce sigurno pobediti u Ukrajini. Ne verujem bas da ce ici na Poljsku, recimo da nece.

U tom kontekstu Poljska ce biti pogranicna zemlja, sto je OK, oni mrze Rusiju pa je i red da budu na prvoj liniji odbrane. Ali to ce ih uciniti neatraktivnom zonom za ulaganje. Vec sad ona to jeste.

A Poljaci za razliku od Nemaca nisu bas cuveni po nekom stvaralstvu. Tako da se nece desiti da Poljska bude razvijenija od Nemacke.

Pobogu,a šta se do sada desilo u ovom ratu,pa ti daje neku nadu da će Rusija SIGURNO pobediti u Ukrajni?:hahaha:
 
:per::rtfm:
Zaharova: Rusija je spremna na predloge zapadnih zemalja i Ukrajine u pogledu diplomatskog rešavanja sukoba,no rešenje sukoba je moguće postići samo ukidanjem svih sankcija i TUŽBI u međunarodnim telima protiv Rusije Juče” Sankcije nam ne mogu ništa a tužbe nas ne interesuju “.

Aha,Rusi se već spremaju da moljakaju za milost...kao "ajde,prihvatićemo sve što zapad i Zkrajna traži,ali molimo vas ukinute nam sankcije"....

Neverovatno koliko su jadni....
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top