Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?


  • Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma uvek je neko treci kriv, i kad se komsije posvadjaju i braca i rodjaci i najblize zemlje...A ja ti kazem da su Rusija i Ukrajina jedine dve zemlje na svetu i da trece nema, opet bi bilo rata medju njima...Jos i sam vidis da rat ne odgovara nikome....I te price da je kriv neko treci samo sluze umanjenju krivice onih koji ratuju...Toga uvek ima u svakom ratu....
Kakva glupost. Ukrajina je zavedena zapadnim novcem i obećanjima, rečeno joj je da se pridruži NATO paktu, makar ratovala sa Rusijom, da bi onda bila primljena u EU gde teku med i mleko.

Nažalost, bili su dovoljno glupi da budu zavedeni.
 
Kakva glupost. Ukrajina je zavedena zapadnim novcem i obećanjima, rečeno joj je da se pridruži NATO paktu, makar ratovala sa Rusijom, da bi onda bila primljena u EU gde teku med i mleko.

Nažalost, bili su dovoljno glupi da budu zavedeni.
Ona nije mogla ni da podnese kandidaturu za nato, nema uslove, a kamoli da sve clanice po statutu glasaju za njen prijem...Pa ni nema suverenitet na teritorijom svojom, Krimom...Nije imala sanse za kandidaturu,a kamoli za prijem...To za nato su gluposti parekselans. Cak ni narod nije bio za to do pre agresije Rusije... Niko nije ni ulagao u nato propagandu kod njih, kao sto se to ne ulaze ni kod nas... Dakle to zaboravi, to ti je propakanda obicna.... Pa na kraju krajeva i da mogu da se kandiduju ne bi sve drzave podrzale to, jer kod njih svaka clanica mora da pristane, a i brate stvarno ste naseli na tu glupost da bi nato tako da se siri...Pa nisu mogli da nateraju ni Finsku ni Svetsku, a kao jesu Ukrajinu:dash:...ma daj bre.... Medjutim problem jeste kandidatura za clanstvo u EU, to jeste narod vecinski zeleo i to jeste vlast nameravala da uradi...To je tacno, a to i jeste problem koji je inicirao pocetak agresije, to definitivno ekonomsko odvajanje i postajanje konkurencije ruskim oligarsima...
 

Drama na nebu: Ruski avion presreo dva američka bombardera​

Ruski avion Su-35 uspeo je da presretne dva strateška bombardera B-52H američkog vazduhoplovstva iznad Baltičkog mora.
Not big deal. Just invite the Vietnamese rice farmers and they will take care of 52's junk. Entire lineup of B52s was brought down in just 2 weeks by them during Vietnam war
 
zanimljivo....
Kina i Rusija dobri su susjedi i pouzdani partneri - predsjednik Xi Jinping po dolasku u Moskvu
Xi Jinping je po dolasku u Moskvu izrekao najbrutalnije riječi sa stajališta Zapada: 'Kina je spremna zajedno s Rusijom čuvati svjetski poredak temeljen na međunarodnom pravu', a ne na 'pravilima' netko izmislio, ali po zakonu!” — Vladimir Kornilov
FrqCb7zaEAEO8e_
Jel rekao da zagovara teritorijalni suverenitet država?
 
🇷🇺⚔️🇺🇦Руске јединице успеле су да остваре велики пробој у ширем рејону града Авдејевке, где су јединице 1. Армијског Корпуса (некада део Народне Милиције ДНР, а сада део Руске Армије) успеле да пробију одбрану 3. Тенковске Бригаде ВСУ на северу града и напредују 3-4 километара до села Красногоровка која је заузета и Степове за које се тренутно воде жестоке борбе.

🔻За то време, јединице које се налазе мало јужније успеле су да остваре делимичан успех напредоваћи око 2км према селу Северне (које се налази Западно од Авдејевке), иако је идаље рано да се прича о заузимању овог насељеног пункта.

🔻Након Руског продора око Бахмута, Украјинска команда је била приморана да повуче део својх јединица са Авдејевског правца и пребаци их у Бахмут због веома критичне ситуације у самом граду, што је омогућило Руским јединицама да пробију линију одбране око града.

🔻По свему судећи тактика Руске Армије за овај град је иста као и за Бахмут, тачније опкољавање и компетно уништење Украјинских јединица у граду.

Исток инфо
 
-,
E kolega Branko sad si ga vala debelo prećera. Od ovog lika nikad čojeka bilo nit će biti. Njegovo sjeme je lažnim predstavljanjem da potiče od majmuna danas do ovog nivao iskipljelo. Zato on na mah i asociira na trulu ćepanicu koja ni za potpalu ne vrijedi.

FDP je u svojoj kompletnoj povijesti politički preživljavala isključivo jer se bolji nijesu mogli složiti. Pa sad kao manje zlo dobio fotelju.
On je bezlična linjava kopija a la "bitange" Adžića koji na bazi netrpljivosti Srba i Crnograca u CG šiptarski opasno i kriminalno lukavo profitira.


--

--
Ovo se zove snaga umetničkog izraza:

“Njegovo sjeme je lažnim predstavljanjem da potiče od majmuna danas do ovog nivao iskipljelo”.
 
имам осјећај да свак свакога лаже у Русији, исто ко и код нас за вријеме рата

Лисица је добро примјетио да је то једна од наши највећи слабости и пропасти, људи лажу да је стање горе или да је боље него што јест. а то су ствари о којима се не лаже ни да је горе ни да је боље

а онда им још нешто а то је игнорисање стварности, кад да ће то тобоже примијенити ствари и да ће се нешто десити сасвим случајно
Našo čovek gde da troluje.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top