Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putin made a working trip to Mariupol

Russian President Putin made a working trip to Mariupol​

Russian President Vladimir Putin - RIA Novosti, 1920, 19.03.2023

© RIA Novosti / POOL
Go to mediabank
Russian President Vladimir Putin. Archival photo
Read ria.ru in
RIA Novosti
Putin made a working trip to Mariupol, the Kremlin repor
Pa kako to? A poternica? Kako da ga nisu “uapsili” na “ukrajinskoj teritoriji”?! Pa Lajenovka će da veša Klovna, pa šta će reći Bajden? Šmrc, šmrc, šmrc.
🤣🤣🤣

Sta laze

Ako eventualno peres usi, NOVINARKA kaze "culi smo da je ubijeno 500k dece"

Cuo sam ja na ovoj temi da Ukrajina nema mornaricu, PVO, avione, ni vojsku. Kad ono

Madlenka kaze ovo su teski izbori koje su napravili, ali cena na koju su oni mislili, vredela je

Cena na koju su oni mislili i ono sto kaze novinarka su sve razlicite stvari. Sve uvek vadite iz konteksta, i jos stavljate reci novinarke u tudja usta. Preporucujem da se intervjui gledaju celi, ne samo isecak iz konteksta. Naravno da je onda znacenje kakvo god zelis da bude.

al vi niste previse pametni, a ni zube ne perete redovno, da bi vam to uslo u mozak
A sta je trebala da kaze novinarka.

Videla sam licno smrt 500k dece.

Imas i izvestaj Unicefa ako ti drzavni sekretar USA nije dovoljan.

A vi hrvati navikli da smanjujete zrtve kao u Jasenovcu.

A sta je trebala da kaze novinarka.

Videla sam licno smrt 500k dece.

Imas i izvestaj Unicefa ako ti drzavni sekretar USA nije dovoljan.

A vi hrvati navikli da smanjujete zrtve kao u Jasenovcu.
Troluje i izbjegava odgovor. Pitao sam ga ja nekoliko puta šta misli o takvoj politici i on bježi od odgovora, počne da trabunja neke gluposti.

Gubiš vrijeme sa njim, ignoriši ga.

Sta laze

Ako eventualno peres usi, NOVINARKA kaze "culi smo da je ubijeno 500k dece"

Cuo sam ja na ovoj temi da Ukrajina nema mornaricu, PVO, avione, ni vojsku. Kad ono

Madlenka kaze ovo su teski izbori koje su napravili, ali cena na koju su oni mislili, vredela je

Cena na koju su oni mislili i ono sto kaze novinarka su sve razlicite stvari. Sve uvek vadite iz konteksta, i jos stavljate reci novinarke u tudja usta. Preporucujem da se intervjui gledaju celi, ne samo isecak iz konteksta. Naravno da je onda znacenje kakvo god zelis da bude.

al vi niste previse pametni, a ni zube ne perete redovno, da bi vam to uslo u mozak
Lažeš! I to svesno lažeš!

Putin vozika auto po ruskom gradu Mauripolju

NATO-guzzija u suzama - totalno nemocna

Azov nacista ni od korova
Kako sad vozi kad su zapadnjaci tvrdili pre godinu dana da ima parkinsona, alchajmera, rak, tresu mu se ruke i noge i da nece preziveti.

Ovaj Putin ih zayebava.

Ne bi me iznenadilo da ih je stari lisac sam navukao da odaju dousnike.

Rekao doktoru da upise pogresnu dijagnozu u karton, onda ostavio lazni nalaz na stolu u radnoj sobi, da vidi ko ga spijunira i ko je dupli agent.

Onda procurele sve informacije da ima sve bolesti.

Shvatio je da je okruzen spijunima i prodanim dusama pa je u nekom momentu dao otkaz celoj sviti oko njega. Bila je i takva vest prosle godine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back