Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Руски „Кинжал“ погодио је украјинско-НАТО центар за контролу и комуникацију

Руска хиперсонична ракета „Кинжал“ брзином од 12 хиљада км/ч погодила је такозвано седиште НАТО у сенци у Украјини. У подземном бункеру, изграђеном на дубини од 120 метара, били су не само украјинска војска, већ и десетине НАТО официра. Извештава се да је тамо живело више од 300 људи, већина Британаца и Пољака, међу којима су и неки Американци.

До сада је из рушевина извучено 40 људи, али већина њих ће ту остати заувек.

zabole nas amere da idemo na ulicu zbog trampa, a eu mora da radi duze sada, rat u kurajini mora da kosta, tako da nema vise u penziju sa 62 nego sa 64, mora da europljani zarade za ukrajinu, da necemo svo oruzje mi ameri da platimo? jok more, nego ajde nazad na arbajt, i da se apsi putinkovic
U HR sa 67. Mi imamo extra pljačkaše, HDZ zna.

Evo, objašnjeno zašto. To i vas čeka ako uđete u EU. S faksa na posao a s posla na groblje. To je mirovinska reforma EU. Ursula & Co.

1679160693197.png

Poslednja izmena:
Руски „Кинжал“ погодио је украјинско-НАТО центар за контролу и комуникацију

Руска хиперсонична ракета „Кинжал“ брзином од 12 хиљада км/ч погодила је такозвано седиште НАТО у сенци у Украјини. У подземном бункеру, изграђеном на дубини од 120 метара, били су не само украјинска војска, већ и десетине НАТО официра. Извештава се да је тамо живело више од 300 људи, већина Британаца и Пољака, међу којима су и неки Американци.

До сада је из рушевина извучено 40 људи, али већина њих ће ту остати заувек.
Denatoizacija rabotajet:)

:super::super:

onaj deo nas kojima demorats nisu oprale pamet... kaze mask ako uapse tramp, ima da odnese ubedljivu piobedu
Postace simbol borbe protiv globalista i verujem da ce pridobiti jos mnogo simpatizera.
Mada sta se uopste desava sa Trampom i Bajdenon,ovom upada FBI,Trampa oce u apsu,ja nesto ne pamtim takve skandale u drzavnom vrhu,secam se Klinton Levinski

Postace simbol borbe protiv globalista i verujem da ce pridobiti jos mnogo simpatizera.
Mada sta se uopste desava sa Trampom i Bajdenon,ovom upada FBI,Trampa oce u apsu,ja nesto ne pamtim takve skandale u drzavnom vrhu,secam se Klinton Levinski
Tramp je jedini normalan tamo iako ga ne volim
jedini amrički predsednik koji nije započeo nijedan rat

САД на ивици грађанског рата
у Француској протести и смеће, штрајкови
у Великој Британији протести
у Израелу митинзи
у Немачкој Банке пропадају у Швајцарској.
И само у тоталитарној агресивној Русији људи тихо и мирно прослављају дан обнове историјске правде.

Mi kao mali moramo biti mudriji a ne se svrstavati uz zločince. Iz pogrešnog izbora I svj. rata izvukli su nas Trumbić i Srbi, iz drugog partizani i Joža.
Ne vjerujem da će biti treća sreća. Milanović nije manga.
hahah pa u ww1 malo je falilo da Nijemci ne dobiju..da nisu u proljetnoj ofenzivi podijelili snage i napale Francuze i Britance odvojeno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back