- Poruka
- 17.625
"Ranije je utvrđeno da je uzrok požara kratak spoj na električnim instalacijama unutar prostorija.
Pouka: Iskljucite ljudi peglu i kafomat nakon upotrebe!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Ranije je utvrđeno da je uzrok požara kratak spoj na električnim instalacijama unutar prostorija.
Lijep, definitivno.![]()
Nego?Time što nije bio nikakav plaćenik.
Bojim se da ništa od toga. Ide Ukrajina nizvodno.....Američki zvaničnici su više fokusirani na pripremu Ukrajine za veliku prolećnu ofanzivu, za koju očekuju da će početi do maja.
Stotine zapadnih tenkova i oklopnih vozila su poslati u Ukrajinu u tu svrhu. SAD i evropski partneri takođe isporučuju ogromne količine municije i granata od 155 mm - piše list.
Kako prenosi Politiko, Kijev još nije odlučio o pravcu udara, i razmatraju dva scenarija. Južna opcija predviđa ofanzivu preko Hersona do Krima, istočna - kretanje ka Azovskom moru kako bi se presekao kopneni koridor koji vodi ka poluostrvu.
Prema pisanju američkog portala, Kijev je izgubio mnogo vojnika u Bahmutu. Stoga SAD sada hitno prebacuju opremu u Ukrajinu i ubrzanim tempom obučavaju ukrajinsku vojsku.
Ranije je general-potpukovnik Daglas Sims, načelnik Uprave za operacije Komiteta načelnika generalštabova Oružanih snaga SAD, rekao da je Ministarstvo odbrane SAD obučilo više od 4.000 ukrajinskih vojnika od početka rata.
https://www.novosti.rs/planeta/svet...tm_campaign=push-date-2023-03-16-vest-1216169
Pa da, di bi Satan Panonski bio psihopat.Koliko znam on je ubio u afektu. Nije psihopat.
On je Šiptar.Nase ratove?!Pa gde si ti rodjen,odrastao,zivis?U Mozambiku mozda?!
Američki zvaničnici su više fokusirani na pripremu Ukrajine za veliku prolećnu ofanzivu, za koju očekuju da će početi do maja.
A po čemu je bio psihopat? Scenski nastupi su samo to, scena.Pa da, di bi Satan Panonski bio psihopat.![]()
Ako misle da brane Bahmut do maja dok se ovi konsoliduju onda mozda ima smisla.Američki zvaničnici su više fokusirani na pripremu Ukrajine za veliku prolećnu ofanzivu, za koju očekuju da će početi do maja.
Stotine zapadnih tenkova i oklopnih vozila su poslati u Ukrajinu u tu svrhu. SAD i evropski partneri takođe isporučuju ogromne količine municije i granata od 155 mm - piše list.
Kako prenosi Politiko, Kijev još nije odlučio o pravcu udara, i razmatraju dva scenarija. Južna opcija predviđa ofanzivu preko Hersona do Krima, istočna - kretanje ka Azovskom moru kako bi se presekao kopneni koridor koji vodi ka poluostrvu.
Prema pisanju američkog portala, Kijev je izgubio mnogo vojnika u Bahmutu. Stoga SAD sada hitno prebacuju opremu u Ukrajinu i ubrzanim tempom obučavaju ukrajinsku vojsku.
Ranije je general-potpukovnik Daglas Sims, načelnik Uprave za operacije Komiteta načelnika generalštabova Oružanih snaga SAD, rekao da je Ministarstvo odbrane SAD obučilo više od 4.000 ukrajinskih vojnika od početka rata.
https://www.novosti.rs/planeta/svet...tm_campaign=push-date-2023-03-16-vest-1216169
Ma on je još uvijek tamo jer je skužio da su to ustvari wankerovci i to mu se toliko dopalo da nema uopće namjeru otiči od tamo. Najobičniji ruski sendvičar, jbt. lupa postove bez prestanka.Jel mali putinofilcic nije u Donbasu sa muzcarima da posalje slike sa fronta ...otiso je jos prije deset dana![]()
![]()
![]()
Tako je, i nije bio jedini, upoznao sam neke, a Francuz je legenda i o njemu se zna svaki detalj.Dragovoljac?
Rijeci osvjedocenog narkomana i loseg komicara koji je lupao kurrcem po klaviru nemaju vaznost.
Dragovoljac
Potvrdio QAnonSaudijci im okreću leđa sve otvorenije.
Petrodolar je prošlost.
znam, ne znam zašto pišu plaćenici.Tako je, i nije bio jedini, upoznao sam neke, a Francuz je legenda i o njemu se zna svaki detalj.
Kakvi mrtvi plaćenici
Pa da, važnost imaju riječi propalog taksista i KGB-ovcaRijeci osvjedocenog narkomana i loseg komicara koji je lupao kurrcem po klaviru nemaju vaznost.
Pa da, važnost imaju riječi propalog taksista i KGB-ovca
Pokušavali su oni u nekoliko navrata da vrate "poklonjeno". I da, jednom su bili na strani nacista.Naravno... Poklonjene zemlje imas na svakom koraku, drzave su od toga sastavljene...Nama je recimo Ugarski kralj poklonio Macvu...Zamisli sad da dodju Madjari da je traze nazad....Zvali bi ih nacistima...
Zato jer si onda automatski bad guy, što kao plaćenik definitivno jesi, ili kao Wagner / Tutina kažnjenička bojnaznam, ne znam zašto pišu plaćenici.