Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepe vesti iz Bahmuta, posle Ukri napada (i demonstrativnog fingiranig povlačenja radi namamljivanja Ukra van artiljerijskih zaklona) veća Ukro formacija je potpuno razbijena artiljerijom i istovremenim pešadijskim napadima iz nekoliko pravaca, posle su napravljeni duboki prodori ka delu grada koji je ona branila, prodori se povećavaju iz minuta u minut:

UPDATE:​

The Russian Defense Ministry reported:
On the morning of March 14 this year, means of the airspace control of the Russian Aerospace Forces detected an American MQ-9 unmanned aerial vehicle flying over the Black Sea near the Crimean Peninsula in the direction of the State Border of the Russian Federation.
The flight of the unmanned aerial vehicle was carried out with the transponders turned off in violation of the boundaries of the area of the temporary regime for the use of airspace established for the purpose of conducting a special military operation, of which all users of international airspace were informed and information on which was officially published in accordance with international standards.
In order to identify the violator, fighters from the air defense forces on duty were lifted into the air. As a result of sharp maneuvering around 9.30 (Moscow time), the MQ-9 UAV went into an uncontrolled flight with a loss of altitude and collided with the water surface.
The Russian fighters did not use airborne weapons, did not come into contact with the unmanned aerial vehicle and returned safely to the home airfield.

Sad ce da dodje mag.prof.dr. @Marin83 da ti objasni da nije to tako nego je ovako, tj nije gofno nego se neko posro, uz pomoc tamo nekih obskurnih grafikona i skica :lol:
Ja sam dionice banaka koje sam imao prodao već u ponediljak u 9:30h sa malom dobiti, zlu ne trebalo.

Danas se američke burze zelene samo tako

fdfvde.png

Ja sam dionice banaka koje sam imao prodao već u ponediljak u 9:30h sa malom dobiti, zlu ne trebalo.

Danas se američke burze zelene samo tako

Pogledajte prilog 1310397

Jasno ti je valjda da je bankarski sistem u osnovi svega i da ako nastavi da se para kao pocepana čarapa onda je i svim ostalim kompanijama na berzi dupe izloženo kao na rešetu.

Ipak, imamo većih problema u Evropi od razmišljanja o USA bankama, Credit Suisse je gola ko pištolj, a njen pad će izazvati lančanu reakciju u to nema sumnje. Već izvesno vreme se špekuliše da je i DB izloženija nego što bilo ko želi da prizna a pad takvog giganta bi bio već uvod u totalni kolaps

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back