Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па пре годину дана сте причали да је Русија на коленима. Твоји земљаци качили постове о празним радњама, о редовима пред банкоматима и слично.
И шта би? Уз све санкције, инфлација у Русији била 12%.
У прва два месеца у еврозони инфлација 8,6% а у Русији 8,8% а ЕУ увела санкције Русији?!
Ајде ти мало да се информишеш па онда дођи да постујеш.
Ti si se totalno pogubio.
Ja prije godinu dana uopce nisam pisao ovdje.
Drugo, bio sam uvjeren u rusku pobjedu nakon onih prodora. Da mi je netko rekao da ce i nakon godinu dana Donjeck biti na dometu ukrajinskih minobacaca 120 mm rekao bih mu da je lud.
Sad pricas o sankcijama, samo mjenjas temu jer ti je moje pitanje nezgodno i ne zelis priznati da sam u pravu.

Јбт, па ти не знаш ни шта си писао. Јеси ли рекао да је Америка победник? Ја те питам, зашто победник јурио пораженог да разговарају?
Јел треба још неко објашњење? У том контексту је Блинкен посетио и неке бивше републике СССР-А.
Да ли си чуо за то?
Da li je Amerika htjela rat Rusije i Ukrajine? Da li cini sve da taj rat traje sto duze?
A ti se nadovezao Blinkena koji trci za Lavrovom i to je dokaz za sta, da je Amerika kapitulirala? Zasto se onda Ukrajinci i dalje bore ako im je glavni sponzor pao na koljena pred Rusijom?
Imam jedno pitanje, tko brze osvaja gradove a tko ih brze gubi, Rusi ili Ukrajinci? Koliko je Rusima trebalo da zuzmu okruzeni Mariupolj, a koliko Ukrajincima da zauzmu 8000 km2 koji nisu bili okruzeni vec su imali cvrstu vezu sa Rusijom?

Ti si se totalno pogubio.
Ja prije godinu dana uopce nisam pisao ovdje.
Drugo, bio sam uvjeren u rusku pobjedu nakon onih prodora. Da mi je netko rekao da ce i nakon godinu dana Donjeck biti na dometu ukrajinskih minobacaca 120 mm rekao bih mu da je lud.
Sad pricas o sankcijama, samo mjenjas temu jer ti je moje pitanje nezgodno i ne zelis priznati da sam u pravu.
Рекох, твоји земљаци. Нагрнули сте на овај форум само тако од како је кренула СВО.
Шта, ви немате форуме па сте дошли овде или је то у контексту одлуке ваше владе да се сајбер нападима на истину помогне браћи по нацизму.

Ruska vojna sila(tehnika) erodira na dnevnoj bazi, pred samim vratima Rusije. Ovo su nenadoknadivi gubici po Ruse, jer ove brojeve više neće nikad povratiti. Lako je bilo sovjetske gusjeničare za male pare modernizirati. Toga više nema.

cca 50 komada opreme dnevno gube u ovoj ofenzivnoj fazi od NG....što mislite koliko mogu još ovaj tempo držati???

Рекох, твоји земљаци. Нагрнули сте на овај форум само тако од како је кренула СВО.
Шта, ви немате форуме па сте дошли овде или је то у контексту одлуке ваше владе да се сајбер нападима на истину помогне браћи по нацизму.

Imamo i mi forume, meni se svidja ovaj, i sta sad? Istjeraj me ako mozes.

Ruska vojna sila(tehnika) erodira na dnevnoj bazi, pred samim vratima Rusije. Ovo su nenadoknadivi gubici po Ruse, jer ove brojeve više neće nikad povratiti. Lako je bilo sovjetske gusjeničare za male pare modernizirati. Toga više nema.

cca 50 komada opreme dnevno gube u ovoj ofenzivnoj fazi od NG....što mislite koliko mogu još ovaj tempo držati???
A nista, put ka Moskvi je otvoren. Samo da i njima netko javi da imaju tolike gubitke.

Uozbiljite se.

Ama pisem Harkiv iz navike i jer ga oni tako zovu, svejedno mi je kako se zove
obrati pažnju. sitan detalj koji ukazuje na patologiju usled političke indoktrinacije.

bilo je kod nas tako. katolici su govorili "piva" a pravoslavci "pivo". iako se koren reči teško može vezati za dalmaciju. a ebga. oma si znao ko je ko kad udje u gostionu...niko ne odstupa ni za jotu.

i sve dok nisam otišao u Bileću. mislio sam da je tako... ali oni meni kad sedoh za sto: oću li "pivu".)))

stvarno je smesno' sto nemozemo oprostiti fasiste. ti ih oprosti ako hoces, ko tebe brani?
Kakve veze ukrajinski fašisti imaju sa nama? Šta mi ima Ukrajincima da opraštamo? Oni koji treba da im oproste već su im oprostili.
Samo još jedan izgovor da se podrži invazija.
Inače ogromna ironija je što se Bandera slavi kao heroj u zapadnoj Ukrajini dok ga Ukrajinci sa istoka mrze, a opet ovi na zapadu su bezbedni dok ovi na istoku plaćaju cenu ''banderizma''. Na kraju će Rusi učiniti da ga i Ukrajinci sa istoka simpatišu.
Uzgred NE i glagol se pišu odvojeno.

Poslednja izmena od moderatora:
Imamo i mi forume, meni se svidja ovaj, i sta sad? Istjeraj me ako mozes.
Не, зашто би те истерао. Па нисам ја као ви. Пре десетак година сам пробао да пишем на једном вашем форуму и одмах сам банован. Значи, свако негирање ваше истине је бан!
Ајде искрено, откуд ти и огроман број твојих земљака баш да дођете када је почела СВО?
Сем тога, сем ове теме, друге теме и не посећујеш, односно, не коментаришеш?
То је и са већином осталих кроасана.
Случајност?

Kakve veze ukrajinski fašisti imaju sa nama? Šta mi ima Ukrajincima da opraštamo? Oni koji treba da im oproste već su im oprostili.
Samo još jedan izgovor da se podrži invazija.
Inače ogromna ironija je što se Bandera slavi kao heroj u zapadnoj Ukrajini dok ga Ukrajinci sa istoka mrze, a opet ovi na zapadu su bezbedni dok ovi na istoku plaćaju cenu ''banderizma''. Na kraju će Rusi učiniti da ga i Ukrajinci sa istoka simpatišu.
Uzgred NE i glagol se pišu odvojeno.
А који су то Украјинци на истоку и одакле су дошли?

Pretjerujete i jedni i drugi sa gubicima, kao djeca ste.
Mozda i jeste.
Strana koja nema gubitke u tehnici ili ima minimalne ta strana napreduje, a to kod Rusa nismo vidjeli 12 mjeseci, osim na par mikrolokacija. A najveći gubici opreme su kod povlačenja...da si iole pručavao ww2 onda bi neke stvari znao. Ovako se samo kurčiš bez podloge.

Svaki ruski pokušaj proboja oklopnim kolonama završi da se vrate nazad sa 1/4 do 1/2 manje oklopa ,nego su krenuli. i tako već tjednima. Da nemaju takve gubitke ukrajinske linije bi bile probijene i dogodio bi se kolaps fronta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back