- Poruka
- 188.252
Непотврђени извештаји да су предграђе града Купјанска, Петропавловка и насеље Першотравневе у Харковској области под контролом руске војске (жути кругови на мапи).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad su ukri tamo strpali puno živih mrtvaca. da su rusi jurišali ginuli bi tako kako ti mlatiš.Na temelju toga što napadaju grad već mjesecima i još ga nisu zauzeli, ili ceniš da ga nisu zauzeli jer ne žele?
Za tobom Herr Müller..place blajburg za vama

Za kime nama i zašto bi plakaoplace blajburg za vama
Još 3-4 dana i u grad ulaze grobari sa sanducima.

slabo ,zapad ih pun.Srbi idu i na Zapad i u Rusiju i kod Arapa. Pa i u Kinu.
ко и ви, фали турски земан али ватај се њемаћкеa sto svi bjezite na zapad, znas kako stara srpska poslovice kaze,hvali ruse ali hvataj se njemacke.

Cuvaj se Krstane da i tebe ne zgromiPutin je danas javno izjavio da će naciste ZGROMITI, a ja mu, naravno, verujem, jer do sada je ispunio svako svoje obećanje ...
Pogledajte prilog 1304302
што, не вјерујеш да су баш сви Пољаци??vece su sanse da je Zemlja ploca na ledjima kornjace

на доста ових снимака енигма је да Руси или немају дронова или нико и не извиђа него се само онако залете у напад

na ovoj temi svasta mogu da procitam,od strucnjaka koji tvrde da je na tri kvadratna kilometra grada Bahmuta rasporedjeno 10000 Ukrajinaca,jedna brigada po jednom kilometru kvadratnom,do onih koji veruju da ce zapad uputiti najmodernije tenkove u grad koji je izgubljen, umesto za prolecnju ofanzivuшто, не вјерујеш да су баш сви Пољаци??![]()
pa to su ti isti ,rusofil,turkofil isto sranje drugo pakovanje samo ne znam da ih kod nas ima u ovom broju.ко и ви, фали турски земан али ватај се њемаћке![]()
Možda i poverujemo ako dobijemo pravi dokaz, a ne Tviter dokaz. Hajde da sačekamo, ali trenutno imamo lepše vesti u skoro pa oslobođenom Artjemovsku.Rusi tvrde da su zarobili prvi nemački tenk Leopard u Ukrajini, a sa njim i plaćenike iz Poljske koji su njime upravljali.
Ovu tvrdnju izneo je Aleksej Muratov, zamenik sekretara donjeckog ogranka partije Jedinstvena Rusija, političke partije predsednika Rusije Vladimira Putina. Prema Muratova, tenk je zarobljen u oblasti grada Bahmuta.
pa ukaži na neku, bilo koju, komunističku državu u svetu i njene prednosti u odnosu na sve ostaleKako se je zvala ta država? Što se tiče vođenja njom su upravljali preobučene ustaše i belogardejci koji su komunisti bili samo na jeziku, a u stvari su bili antisrpski nastrojeni kriminalci ....Rekoh Vam već, no nikako da upamtite - socijalisti su najveći neprijatelji komunizma, jer njima je bitna samo vlast i jednoumlje ....
Procene su bile da na tom ratištu ima baš puno vojnika. Ne sam grad, već to ratište, znači sva okolna sela i šume.na ovoj temi svasta mogu da procitam,od strucnjaka koji tvrde da je na tri kvadratna kilometra grada Bahmuta rasporedjeno 10000 Ukrajinaca,jedna brigada po jednom kilometru kvadratnom,do onih koji veruju da ce zapad uputiti najmodernije tenkove u grad koji je izgubljen, umesto za prolecnju ofanzivu
Za rubriku verovali ili ne,teorije zavere ili sta vec
Nisi me koncentrirano čitao. Pričao sam o 500 branitelja Bahmuta koji bi u teoriji mogli biti ulovljeni u mitski kotlić. Uopće nisam pričao o cijelom frontu kod Bahmuta, jer ako je negdje kotlić moguć, to je isključivo grad koji se pokušava opkoliti, a tvrdim da u njemu nema više od 50 punktova s po 10 vojnika. Ako pogledaš analogiju s Vukovarom, Vukovar je bio branjen sa 1800 branitelja, od početka do kraja. A ti ako želiš vjeruj u bajke da će padom Bahmuta u klopku biti ulovljeno.15.000 ukrajinskih branitelja.Ne ljutim se ja na vas što ne znate. Treba lepo i uljudno pitati dobiti razumno objašnjenje i idemo dalje.
Ovako, ti vidiš da je Frt nešto rekao i odmah moraš da ga braniš a ne uključuješ mozak niti gledaš mapu, Frt se mora braniti po svaku cenu.
Izvini ali moram da ti kažem da @Frtajler nije ni senka forumaša od pre par godina, recimo iz 2014., čovek je jednostavno prolupao, "prebaca", odnosno "baca na masu", što se kaže, lupa gluposti koje bi nekada sam demantovao i bacio u blato u sekundi.
Da se vratimo na Bahmut i front, da objasnimo zašto je ovo teška glupost.
Front u Bahmutu, da je potpuno pravilnog oblika, da nema izlomljenih linija (po ulicama i slično) pa je dugačak minimum 25 kilometara.
Dakle može da bude samo više od toga.
Ti i Frt bi, dakle, da front na koji se napada sa apsolutno svih strana i to najvećom mogućom žestinom branite sa 500 ljudi na 25 kilometara, što je dakle 20 vojnika na kilometar bez rotacije, znači 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji mora tih 20 mučenika da drži kilometar fronta i normalno niko da ne pogine ili bude ranjen.
Da ne kažemo da u tih teorijskih 500 vojnika imaš artiljerijske i tenkovske posade, nisu svi u rovu, pa kad i to uzmeš u obzir ti i Frt bi postavili vojnika na svakih 100 metara i držali front.
Verovatno sada razumeš kolika je to glupost i verovatno te je bar malo sramota.
Nema veze, idemo dalje, sledeći put pitaj, nemoj samo po automatizmu da braniš kolege.
Paaaa on se sjeca 70tih i omladinki na izvolte a na zapadu se takve morale placat po satu, e tu je ta razlikapa ukaži na neku, bilo koju, komunističku državu u svetu i njene prednosti u odnosu na sve ostale

A s ruske ih je toliko manje da će Wagner nakon Bahmuta biti samo slovo na papiru. Umalo rekao mrtvo slovo na papiruProcene su bile da na tom ratištu ima baš puno vojnika. Ne sam grad, već to ratište, znači sva okolna sela i šume.
Svejedno, sad ih je mnogo manje sa ukrajinske strane.
Sve vise informacija se i na telegramu pojavljuje, ne mogu lagati viseEno oce Putkepec da gasi Telegram i ostalo, kako ce prorusscici sad bez Telegrama![]()
![]()
Sa koliko divizija Zeleni Rajh brani grad?
Kina, naravno, no i ona nije čisto komunistička, jer ima veoma jaku centralnu vlast ...komunističku državu u svetu i njene prednosti u odnosu na sve ostale
pa kad su ukri tamo strpali puno živih mrtvaca. da su rusi jurišali ginuli bi tako kako ti mlatiš.
ovako, ukre na tenane kljuckaju. koriste vojnu premoć. istrebe. pa idu dalje.
I prednost života u Kini prosječnog Kineza glasi kakoKina, naravno, no i ona nije čisto komunistička, jer ima veoma jaku centralnu vlast ...