Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.708
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Detektor dima je samo za stan, nije povezan sa vatrogascima. Detektor topline (heat detector) je povezan sa vatrogasnim panelom. Imam to isto u stanu i nikad se nije aktivirao. Do duše, ne pusim u stanu, samo na balkonu. Slažem se da su više nego rigorozni za pušače, 6 ili 9 metara od prozora se moraš odmaci i ako si na ulici i slične gluposti.Ne preterujem, to je u zgradama. U svakoj sobi im je ugradjen neki detektor dima koji ima nevjerovatno nizak prag drazi.
Ovo je Vankuver, ne znam gdje si ti.
A i njen muz je Crnogorcina od 2 metra pa malo zaziru.
strazar pusio pored magacina za barut
Srbija je na svacijoj listi pocevsi od Zaharove, ovog Kulebe a i na listi State depatrmenta, takvu cast retko ko ima.Ukrajinski šef diplomacije Dmitro Kuleba rekao je u intervjuu za BBC da će zemlje koje su „zlostavljale Ukrajinu odgovarati nakon završetka rata“.
Ministar je poručio da će zemlje koje nisu podržavale Ukrajinu, kao i one koje su se loše ponašale prema Ukrajini tokom rata, platiti cenu u budućnosti. Kuleba je pojasnio da misli na izgradnju budućih odnosa.
"Ko misli da se neće uzeti u obzir kako su neke zemlje tretirale Ukrajinu u najmračnijem trenutku njene istorije, taj jednostavno ne zna kako diplomatija funkcioniša. Rat je vreme kada morate da napravite izbor, a svaki izbor se pamti", rekao je Kuleba za BBC.
Kuleba, međutim, nije precizirao na koje zemlje tačno misli, niti na koje njihove postupke. Na primer, ne podržavanje Ukrajine tako bi se moglo shvatiti i neuvođenje sankcija Rusiji koje je nametnuo Zapad. Ako je i to razlog, onda je Srbija svakako na "listi" ukrajinskog ministra spoljnih poslova.
Srbija se jeste pridružila zapadnim zemljama osuđujući napad na teritorijalni integritet i suverenitet Ukrajine, što u ostalom ističe svaki put kada joj se to spočitava. međutim, ono što jeste trn u oku EU i SAD je odluka da naša zemlja ne uvede sankcije Rusiji i zadrži neutračnu poziciju.
Kuleba je još dodao i da je svet trebalo ranije da shvati koliko je Ukrajina "kul".
"Istorijski posmatrano, Ukrajina je bila nepravedno potcenjena. Žao mi je što su bili potrebni krvoproliće i razoran rat da bi svet shvatio koliko smo kul. Mi ćemo uvek biti kul, ali samo je trebalo previše vremena da se to shvati", izjavio je Kuleba.
Da vidimo sta ce sad da kazu domacini sto podrzavaju naciste.
Ala ih obaraju...VVS raketira Ukro odbrambene linije:
Najavljuju velike ofanzive od samog pocetka tako da to nije nikakva najava nego hrabre sami sebe.Kakav to trust mozgova unapred najavljuje vreme ofanzive i pravac na kojem će se odvijati?
Zato što se Srbija zalaže za mir a protiv rata i nasilja.Srbija je na svacijoj listi pocevsi od Zaharove, ovog Kulebe a i na listi State depatrmenta, takvu cast retko ko ima.
to je logicno, pritisak po cm2 je bitan da li ces da popadnes u blato ,ako je gusjenica duplo sira nece ni propasti u blato jer je pritisak duplo manji. isto kao zena sa stiklama .Da mnogo vredi sira gusenica kad propadne pola metra u blato
Vidim na reliju po snegu sva vozila imaju siroke gume![]()
Znas da smo pre nekako pretresali tu temu?Tamo je,ako gledas video klipove odande, toliko blato da se jedva krecu,kao ilovaca,lepljivo nesto.Nisam ja sporio nista,samo sam primetio da je leopard pretezak za one uslove.Koliko sam video 90 tona ima.tezina tenka u tonama nije isto ili bitno kao i specificni pritisak gusenica na tlo. Tezina u tonama moze da ima ulogu pri prelasku mosta ali van terena, ce se i teski tenk kretati ako ima siroke gusenice.
Hebiga, ozbiljna, nezavisna država, nema više takvih u Evropi.Srbija je na svacijoj listi pocevsi od Zaharove, ovog Kulebe a i na listi State depatrmenta, takvu cast retko ko ima.
To je Ruska zemlja.Tuga da umres u blatnjavom rovu u tudjoj zemlji zbog hira jednog coveka u Kremlju.
Ne mere dupetom na 3 stolice.Srbija je na svacijoj listi pocevsi od Zaharove, ovog Kulebe a i na listi State depatrmenta, takvu cast retko ko ima.
I to zna?Kako dirljiva prica![]()
Ko ne zna russki ce mu prevede AGAFJA
https://v1.ru/text/world/2023/03/17/72139319/
zar Rusima nije nestalo oružje i municija još prošle godine pa nastavljaju rat lopatama i krampovima? Javio Britanski institut za ratovanje, potvrdio NATO pakt a preneo CNN!Видите......ако је истина што Пригожин каже да месечно у Бахмуту гине десет хиљада укроса, онда сигурно гине и две, три хиљаде Руса, што никако није мала цифра. Заправо огромна је, обзиром на премоћ у оруђу и оружју коју имају.
...лице пице/а, само полако...
Arogancija zapadnih lidera je nepojmljiva
"Evropa je bašta, ostatak sveta je džungla" - Žosep Borelj
Али нападају што је теже него бранити град.Видите......ако је истина што Пригожин каже да месечно у Бахмуту гине десет хиљада укроса, онда сигурно гине и две, три хиљаде Руса, што никако није мала цифра. Заправо огромна је, обзиром на премоћ у оруђу и оружју коју имају.