Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je to jedino logicno, jer po pilota ne donosi bilo kakav rizik.Jedino sto nije ekoloski na sta se zale amerikanci :malav:
Имао сам као дете 6 ових књига великог формата, илустроване, цела историја авијације од почетка до краја (тада до средине 80тих).
Сви модели авиона све о њима, све ваздушне битке Европа и Пацифик, сви асови, итд, генијална ствар. Злата вреде.
Ту је поред осталог детаљно описана и борба против Фау 1.

ilustrovana-istorija-vazduhoplovstva-komplet.jpg

Malo ti šteka logika. Da je demokratija ne delu, ovi ne bi bili izabrani. Upotrebio si primer nedemokratskog ponašanja, da bi dokazao kako je demokratija prevara. Neće ići.
Demokratija je kada pravo glasa ima i glup covek isto kao i recimo doktor nauka.Demokratija je oblik manipulacije.A EU nije parlamentarna demokratija,nego neoliberalna diktatura korporativnih interesa.

Na ovu crvenu krpu ni najmanje, a jel ti mislis da je primitivno gazenje Ukrajinske zastave, od seselja paljenje hrvatske zastave, gazenje poljske i svih ostalih koji nisu za russcice?
Da se ta "crvena krpa" nije vijorila, ti bi se sada izjašnjavao kao Eskim. Mislim da je moglo da ti bude jasno iz mog pitanja da smatram paljenje i gaženje bilo čije zastave krajnje primitivnim činom. Tvoj odnos prema zastavi nije slučajan. Pozdravio te Karlos Vestendorp.

Da se ta "crvena krpa" nije vijorila, ti bi se sada izjašnjavao kao Eskim. Mislim da je moglo da ti bude jasno iz mog pitanja da smatram paljenje i gaženje bilo čije zastave krajnje primitivnim činom. Tvoj odnos prema zastavi nije slučajan. Pozdravio te Karlos Vestendorp.
Ja mislim da je tebi muka sto je ukrajinac ima kao trofej posto je je jelte oduzeo od zalosnog tuznjaka koji zaginu za necije babe zdravlje.
Doso neki russcic u tudju zemlju da pali, ubija, rusi sa sve crvenom krpom, a to nece da moze!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back