Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.176
It is reported that the stele with the MiG-17PF fighter in the center of Bakhmut and the advanced units of the Wagner PMC are separated by 180 meters
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraju biti u paru.Double Darko or nothing.
Dve opcije surat počinje...do sad bila kamilica
....
Letovi iz Kalinjingrada su preusmjereni
svakim danom sam sve više nažalost uvjeren da adolf hitler nije u tolikoj mjeri zločinac u kojoj žele biti današnje zapadne političke elite...iako je bio pred porazom u kojem mu je narod desetkovan nije se usudio koristiti uskladištena sredstva za masovno uništenje(bojne otrove)Види ако направиш пресјек сада и рецимо 2000 година јасно се види да је свијет више отишао у мултиполарност него тада.
Рецимо крај 90-их Кина није није имала ни реалних капацитета да се озбиљно противи политици САД а Русија да не причам.
Сада видимо да они дигну авионе ако се неко приближи ваздушном простору Кине а Русија је већ у отвореном фајту против САД и не крије тај моменат.Може ово овако потрајати деценијама што свакако не одговора никоме јер се нарушава глобални стандард свима.
У глобалном интересу је да се Русија отвори са ресурсима а не затвори међутим ето видимо да политика чини своје и сви заједно радимо против себе јер је елте угрожен интерес западних сила па морамо као уводити санкције Русији.Видимо да је већи дио свијета остао по страни и сарађује са Русима што је већ сигнал да је свијет ушао у једну нову фазу мултиполарности из које може изаћи евентуално великим глобалним ратом међутим ово више није 1914 или 1939 година, сада су сви наоружани и сви имају оружје за масовно уништавање а да не спомињем биолошко и остала срања која чуче по неким подрумима спремна да се употребе уколико дође до глобалног сукоба "уништи или ћеш бити уништен".
sam grad peter po demografiji je veći od demografije finske a okolica tog djela rusije demografski veća nego sve baltičke države skupa sa finskom...a da ne govorimo o području koje je vrlo nepogodno (šumovito,močvarno)za napadno ratovanje i koncentracije trupa...stoga to su samo provokacije koje mogu biti pogubne za zapadnu ekonomiju imajući na umu da svaki zločasti pojedinac može dronom zatvoriti npr. frankfurtski aerodrom.Dve opcije su
Ruska strategija prodor na jug a zapadnjaci pokušavaju da im sever nametnu kao metu
Ili je meta Zapada Sever zbog Severnog pola a Rusi žele da ih prebace na jug
Mada time što na nas nisu nasrnuli sa Zapada .. možda šalje poruku da je ipak cilj Rusije jug i kontrola Sredozemlja
A Severnom polu pod kontrolom Rusije i onako ne mogu prići zapadnjaci
Mislis naivan je, rekao bih da ce udariti na neko drugo mesto.Pa lepo sto je obavestio neprijatelja sta planira.
sam grad peter po demografiji je veći od demografije finske a okolica tog djela rusije demografski veća nego sve baltičke države skupa sa finskom...a da ne govorimo o području koje je vrlo nepogodno (šumovito,močvarno)za napadno ratovanje i koncentracije trupa...stoga to su samo provokacije koje mogu biti pogubne za zapadnu ekonomiju imajući na umu da svaki zločasti pojedinac može dronom zatvoriti npr. frankfurtski aerodrom.
Nema cime,istrosio je sve u Bahmutu.Mislis naivan je, rekao bih da ce udariti na neko drugo mesto.
riječi i izjave o bezbjednosti su prazno slovo na papiru...jedna nuklearna granata ispaljena iz estonije može uništiti peter stoga nije pitanje zaštite već mogućnosti uzvrata i straha pottencijalnog protivnika pred tim...nisu zalud estonci naredili putinu da se vrati u START sporazum...Demografija tu nije važna
Rusi su obezbedili odavno stratešku odbranu Petrograda
Zapad nema izbora, baš kao i mi 90-tih
Ili da potpuno ceo njihov koncept života, ekonomije, identiteta nestane u vremenu ispred ili da se bore i sačuvaju bar nešto

Teraju coveka na sud, trebalo mu je odrediti 25 po turu, jednostavnije i efikasnijee.Paradoks "demokracije": 70-godišnjem umirovljeniku u Poljskoj sudi se zbog izražavanja odobravanja postupaka Rusije
Njegov zločin je što je na društvenim mrežama napisao da se ruski predsjednik Vladimir Putin bori za mir.
Umirovljenik nije imao kazneni dosje i nikada prije ovog incidenta nije bio procesuiran.
“Ovo je šamar za iznošenje stavova na koje bih imao pravo u demokratskoj državi. Zato Poljska nije demokratska država”, rekao je čovjek.
"Vjerojatno misle da će prestrašiti cijelo društvo radeći mi ovo. Ali društvo, mislim, postaje manje samozadovoljno u vezi s ponašanjem vlade koja djeluje protiv interesa poljskog naroda", dodao je.
Rusija-KinaZakoni slobodnog trzista
Evo primera
Rusija i Kina zakljucile ugovor o prodaji gasa na 30 godina, prosle godine - 2022
Indeksiran u eurima jer su rublja i juan valute buducnosti u koje mnogo veruju![]()
Odlicno. Sada ce skociti cena nafte jos vise.
svakim danom sam sve više nažalost uvjeren da adolf hitler nije u tolikoj mjeri zločinac u kojoj žele biti današnje zapadne političke elite...iako je bio pred porazom u kojem mu je narod desetkovan nije se usudio koristiti uskladištena sredstva za masovno uništenje(bojne otrove)
Zelenski govori istinu a laze onaj ko kaze da Rusima nikad bolje nije islo.Znaci Zeleni laze?
Oslobodićemo Krim do proleća 2023!Zelenski govori istinu a laze onaj ko kaze da Rusima nikad bolje nije islo.