pop80
Elita
- Poruka
- 16.580
humor na nivou.. poginusmo od smeha brtjetrene paštete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
humor na nivou.. poginusmo od smeha brtjetrene paštete?
I ti si cionista?nekoliko puta sam ovde opominjao da nije rat već specijalna vojna operacija. Ne nasedajte na laži brisela, vatikana, vašingtona i podgorice da se u ukrajini vodi nekakav rat
Domaci izdajnici,preki sud.Pa cinjenica je da se inu Srbiji tih godina na raznim manifestacijama i slicno orila zastava Rajha i druge oznake. I sad to treba da bude nekakav dokaz, cega? Ukrajinci su u drugom ratu gledajuci prosek stradali najvise...vise od Rusa....
Види ако направиш пресјек сада и рецимо 2000 година јасно се види да је свијет више отишао у мултиполарност него тада.Multipolarni svet se čita kao Treći svetski rat. Možda ne nuklearni, ali sigurno Treći svetski rat poput ovih Regionalnih konflikata u koje je upleten maltene ceo svet.
Trend je počeo sa Korejom, nastavio sa Vijetnamom, Avganistanom, Sirijom i sad Ukrajinom.
ne, ja sam građevinski tehničarI ti si cionista?
Kokainski zakmečao:
U Bakhmutu je bezizlazna situacija
u prevodu : Izgubićemo Bakhmut uskoro a svi naši vojnici će biti pokojni
u prevodu: Izgubićemo i Slavjanks i Kremaotorsk tj posle Krima i Donbas će uskoro biti rešena stvar.. Rusija sve do Dnjepra
ostaje Zaporožje i Hersonska oblast.. nadamo se da će se to rešiti do kraja godine i što se teritorije tiče to bi bilo to.. onda bi ostao i drugi cilj a to je denacifikacija Kijeva
ako ste poginuli dobićete gratis šampone!humor na nivou.. poginusmo od smeha brt![]()
okako ste poginuli dobićete gratis šampone!
brate objašnjavaš nešto čoveku koji je juče napisao..citiram:Види ако направиш пресјек сада и рецимо 2000 година јасно се види да је свијет више отишао у мултиполарност него тада.
Рецимо крај 90-их Кина није није имала ни реалних капацитета да се озбиљно противи политици САД а Русија да не причам.
Сада видимо да они дигну авионе ако се неко приближи ваздушном простору Кине а Русија је већ у отвореном фајту против САД и не крије тај моменат.Може ово овако потрајати деценијама што свакако не одговора никоме јер се нарушава глобални стандард свима.
У глобалном интересу је да се Русија отвори са ресурсима а не затвори међутим ето видимо да политика чини своје и сви заједно радимо против себе јер је елте угрожен интерес западних сила па морамо као уводити санкције Русији.Видимо да је већи дио свијета остао по страни и сарађује са Русима што је већ сигнал да је свијет ушао у једну нову фазу мултиполарности из које може изаћи евентуално великим глобалним ратом међутим ово више није 1914 или 1939 година, сада су сви наоружани и сви имају оружје за масовно уништавање а да не спомињем биолпшко и остала срања која чуче по неким подрумима спремна да се употребе уколико дође до глобалног сукоба "уништи или ћеш бити уништен".
Zato se ne razumemo,ja sam limar.ne, ja sam građevinski tehničar
Narodi koji su izuzetni, tj spadaju u "zlatnu milijardu" su boldovani, i ne samo da "spadaju" oni sebe smatraju izuzetnim, smatraju da su oni nedodirljivi a svi ostali su u rangu životinja.U Rusiji niko živ ne smatra da im je zemlja najpametnija, ali eto Kiriku zna da su ex kolonijalne sile & Deutcshland Nr One, ispred Amerike i Kine uzetih zajedno.
? I sad neko uzme sliku iz perioda okupacije i kaze Srbi su bili na strani nacista... Mislim, neki jesu, ali nije ceo narod... I slika naroda sa nemackim simbolima pored u vreme okupacije nije neuobicajena stvar...ali vama glupanderima sluzi kao dokaz...Domaci izdajnici,preki sud.
Manje troluj,ne ide ti nesto.
Nisam ni rekao da su svi Ukrajinci nacisti? I sad neko uzme sliku iz perioda okupacije i kaze Srbi su bili na strani nacista... Mislim, neki jesu, ali nije ceo narod...