Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poreklom Jevrejin, a sopstvenim izborom turbo Ukrajinac. Da li si znao da je i Žirinovski bio Jevrejin? To mu uopšte nije smetalo da bude Velikorus. Klovn se seti Izraela kad mu padne na pamet Kolomojski kog neće da izruče sa onim njegovim milkama, a i da malo kmeči oko oružja da bi se EU sažalila da mu pošalje još nešto.
Zašto Jevrej porijekom ne bi bio velikorus ili velikoukrajinac?
Znaš, nacisti nisu ubijali Jevreje zbog ovog ili onog političkog stava nego zato i samo zato jer su Jevreji.

Čitao sam danas članak o Ukrajini, Švajcarskoj i Srbiji, poražavajuće za Drugu Srbiju, ne smeju ono da vide inače je moguć i infarkt i šlog. Ko bi rek’o da exYU (a pogotovu izdajnička Srbija koja je pljunula na Evropu i evro solidarnost) i Švajcarska imaju toliku proizvodnju artiljerijske municije, a tek pa da Srbija spada u Zapad, nikad čuo. Uglavnom, čovek zahteva da se te dve izdajničke države prosto pritegnu, da im se odužme kontrola nad proizvodnjom artiljerijske municije, a i topova i ostalog, plus da se dobro pročešljaju, ispade da su utajile tolko oružja i municije da bi i Moskva već pala da ne kriju lopovi jedni. Mora da je mnogo mrka kapa kod Klovna, čim onako prebrojavaju, čovek jadikuje da je agresor, tj RF em najopremljenija na svetu što se tiče artiljerijske municije, em upregla kapacitete u Severnoj Koreji i Iranu, prosto čovek plače, i odjednom i Srbija postade nekakva “sila” za municiju, manja od Češke ali nešto veća od Sovačke i Bugarske, mada za Bugare on zahteva isto pritezanje i da se pročešljaju magacini, kaže kriju i oni, lopovi jedni.

Na šta se spalo, bez komentara, svaka ex istočna država je klasifikovana u dve grupe - ili “poštene zemlje” daju sve od sebe, ili kriju, i to većina tajno, a neki (Švajcarska je tu Number One) još i prkose i zabranjuju transfere, i kako onda spasiti Klovna? Toliko je zabrazdio da ispada da niko živ po Evropi drugi posao nema nego da isteruje Ruse iz Donbasa i sa Krima, a čovek postavlja pitanje, kako to da uspe kad “odgovorni” - ex komunističke zemlje izgleda silom držale Ukre u SSSR-u, neće da okajavaju grehove od pre?

Članak van pameti, ali se vidi koliki je očaj, prebrojavaju i topove JNA 152mm i 122mm koje je rđa skroz pojela ako nisu već i završili u starom gvožđu, znači da mnogo ne ide Ukropistanu.

Poslednja izmena:
Zapad stenje pod inflacijom, u Rusiji sve cvate. Od silne sreće i blagostanja svako malo netko skoči kroz prozor, pogotovo ovi iz viših slojeva, bliski vrhu režima.
Добро да не скачу из зракомлата ко твоје хаубице

Не дај Боже да им се зракомлат са целим врхом МУП-а сруши на обданиште у сред града, то би био најбољи знак нестанка државе.

Zato jer je to nemoguće. Može biti samo Židov jer to je i vjera i nacija. Nedjeljivo.
Ma, to u teoriji, Klovn je ozbiljan slučaj ukrajinizma, da se on uopšte oseća kao Jevrejin Banderu bi mogli javno da ističu ili kad bi ga sklonili ili bi sam dao ostavku od sramote, a za Žirinovskog sam tek iz čitulje saznao da je bio Jevrejin - pominju ga tamo kao najvećeg Rusa neđu Jevrejima.

zastava-srbije-serbian-flag-srpska-zastava.jpg

Она је агент дубоке државе, у њеном случају одржава доктрину живом од администрације до администрације, ради на имплементацији. Њен муж је један од кључних покретача политике неоконференције. Та доктрина произилази из Волфовицеве доктрине... превласт САД, превентивни рат итд.
da nije možda - židov?

Puno puta sam bila u Rusiji, najduže 3,5 tjedna u komadu. I ono što me prvi puta iznenadilo, a i skoro svaki puta kasnije, vijesti o EU i Europi, na 5-6 stranici i to samo nešto sitno o značajnijem ekonomskom događanju, ostalo ništa, nema, ne postoji. Rusi uopće nisu eurocentrični i mi smo im nebitni.
nemaju vazalski duh da daju informacije iz gnjezda svojih kolonijalnih gospodara kojih inače nikada nije ni bilo...potrebu za izvještavanjem o požaru u bruklinu imaju samo dupelisci...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back