Adios Amigos
Aktivan član
- Poruka
- 1.825
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto Jevrej porijekom ne bi bio velikorus ili velikoukrajinac?Poreklom Jevrejin, a sopstvenim izborom turbo Ukrajinac. Da li si znao da je i Žirinovski bio Jevrejin? To mu uopšte nije smetalo da bude Velikorus. Klovn se seti Izraela kad mu padne na pamet Kolomojski kog neće da izruče sa onim njegovim milkama, a i da malo kmeči oko oružja da bi se EU sažalila da mu pošalje još nešto.
Ja sam si dodijelila jednog prije 30 godina, i to se neće mijenjati.Dodijeli si onoga s faktorom X
Mada je i taj nedostižan za tebe
Ako ne piše da je putovao u stočnom vagonu, lažu.
Zato jer je to nemoguće. Može biti samo Židov jer to je i vjera i nacija. Nedjeljivo.Zašto Jevrej porijekom ne bi bio velikorus ili velikoukrajinac?
Znaš, nacisti nisu ubijali Jevreje zbog ovog ili onog političkog stava nego zato i samo zato jer su Jevreji.
Добро да не скачу из зракомлата ко твоје хаубицеZapad stenje pod inflacijom, u Rusiji sve cvate. Od silne sreće i blagostanja svako malo netko skoči kroz prozor, pogotovo ovi iz viših slojeva, bliski vrhu režima.
Ali ipak treba pustiti ubicu da ubija i dalje, jel da?Me, nego mislim da ako vidiš ubojicu i kažeš "to što radi nije lijepo" da nećeš sutra reći "i ja bi malo ubijao".
Znam, imam velika očekivanja.

Ma, to u teoriji, Klovn je ozbiljan slučaj ukrajinizma, da se on uopšte oseća kao Jevrejin Banderu bi mogli javno da ističu ili kad bi ga sklonili ili bi sam dao ostavku od sramote, a za Žirinovskog sam tek iz čitulje saznao da je bio Jevrejin - pominju ga tamo kao najvećeg Rusa neđu Jevrejima.Zato jer je to nemoguće. Može biti samo Židov jer to je i vjera i nacija. Nedjeljivo.

Агафја, сећаш ли се када си написала како би га деда вероватно стрељао да је жив? Ово је украјинска новинарка Татјана Монтјан:Zelenski je prodana duša. Nema on veze sa Židovima.
Loviš ubojice u slobodno vrijeme?Ali ipak treba pustiti ubicu da ubija i dalje, jel da?
Ono tipa, pusti njega neka ubija, ti budi bolji i moli se bogu da ne ubije tebe![]()
Nisu ni Rusi tvrdili da Ukrajinci ne postoje.Mda, samo s tom razlikom što Amerikanci nisu tvrdili da Kubanci ne postoje i da nemaju pravo na državu...
ne kaze ni da joj je krivoJel kaže da joj je drago što je ubijeno pola miliona djece
da nije možda - židov?Она је агент дубоке државе, у њеном случају одржава доктрину живом од администрације до администрације, ради на имплементацији. Њен муж је један од кључних покретача политике неоконференције. Та доктрина произилази из Волфовицеве доктрине... превласт САД, превентивни рат итд.
nemaju vazalski duh da daju informacije iz gnjezda svojih kolonijalnih gospodara kojih inače nikada nije ni bilo...potrebu za izvještavanjem o požaru u bruklinu imaju samo dupelisci...Puno puta sam bila u Rusiji, najduže 3,5 tjedna u komadu. I ono što me prvi puta iznenadilo, a i skoro svaki puta kasnije, vijesti o EU i Europi, na 5-6 stranici i to samo nešto sitno o značajnijem ekonomskom događanju, ostalo ništa, nema, ne postoji. Rusi uopće nisu eurocentrični i mi smo im nebitni.
ma , dobro da nije posegnuo da se igra sa tasnom i crvenim dugmetomNeposlušan mali