Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde sad probaj odgovoriti na pitanje koje sam postavio. Dakle, vjeruješ li da to Putin misli?
Не знам шта Путин мисли, али Украјина је пројектована да буде полигон за угрожавање Русије и антируски наратив се неговао.
Како си рекао да је код политичара важно шта каже и направи, Зеленски прича небулозе и прави срања. Према томе, чита се оно што се каже и ради.

Citaj JDAM.

US Is Giving Ukraine a Long-Range GPS-Guided Bomb That Can Hit Targets Miles Away​

Још једно Вундервафе???

goodfellas-wiseguys.gif

Питање: да ли су Сједињене Државе уопште и даље демократија?
Читав свет је јасно да види да Вашингтон није одговоран америчком народу, да се не залаже за народне интересе и да је, у ствари, изгледа прилично одметнуо.
Недавни примери: Вашингтон почини ратни злочин против савезника у завери са другим НАТО савезницима; недостатак одговорности за катастрофу Источне Палестине; намерно распиривање јавне хистерије због метеоролошких балона како би се изазвала синофобија и рат са Кином.
Zaboravio si glavnu stvar: UKIDANJE NALOGA NA DRUSTVENOJ MREZI AKTUELNOM PREDSEDNIKU I OCIGLEDNA KRADJA IZBORA!

Demokratija nema veze sa ljudskim pravima (gde spadaju i ratni zlocini), problem je upravo u IZBORIMA - tu je USA pala na demokratiji.

USA je danas u rangu nekih africkih zabiti sto se tice demokratije i izbornih procedura.

Не знам шта Путин мисли, али Украјина је пројектована да буде полигон за угрожавање Русије и антируски наратив се неговао.
Како си рекао да је код политичара важно шта каже и направи, Зеленски прича небулозе и прави срања. Према томе, чита се оно што се каже и ради.
E pa vidiš, ne znam ni ja šta Bajden misli.
Nebitno je, kontaš?
Zelenskij pravi sranja, normalno. Umjesto da je pobjegao 24.2., kakva kukavica.
Ja živio u zabludi da vi u Srbiji baš ne volite okupatore, a kad ono, ne podnosite one koji se ne predaju okupatoru.
How funny is that

Sećaš se kad ste jeli Berekina da je Bajden prestar 2020, što se takva starčina kandiduje etc.

Pa, 2024. bi Tramp bio stariji od toga
Ali Tramp ne ume ono što je Bajden odavno savladao.
I to mora da mu se prizna - toliko se čovek izveštio u padanju niz stepenice, prosto da ne poveruješ.
Evo sad u Varšavi, taj perfektni pad niz stepenice aviona, to je jednostavno bilo savršeno, čista desetka.
Nenadjebivo u svakom pogledu.
Nije ni čudo da si se zaljubila u njega - em je tvoje godište, em oboje padate stalno niz stepenice...

Zaboravio si glavnu stvar: UKIDANJE NALOGA NA DRUSTVENOJ MREZI AKTUELNOM PREDSEDNIKU I OCIGLEDNA KRADJA IZBORA!

Demokratija nema veze sa ljudskim pravima (gde spadaju i ratni zlocini), problem je upravo u IZBORIMA - tu je USA pala na demokratiji.

USA je danas u rangu nekih africkih zabiti sto se tice demokratije i izbornih procedura.
Vašington ukinuo Tviter nalog izdajniku Trampu? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back