Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.450
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni neutralnog roda ostace neutralniKako objašnjavaš što su 2022. Šveđani zatražili članstvo u Natou
Jesu oni glupi, a Miroljub Petrović pronicljiv
nato je da je hteo mogao da primi ukrajinu, ali nije, samo jos vama hrvatima nije jasno zasto - kako su vas primili, a njih nisu, i nikaDA I NECENATO će se pobrinuti da Ukrajina ostane država a ne da je Rusija uništi - to si valjda shvatio. I to je sve što će učiniti.
Planiran je dolazak u 4 ili 5 mjesecu.Koliko sam čuo Xi Jinping je najavio da dolazi u Moskvu kod Putina
Vrlo ozbiljno i opasno podizanje uloga.
Opasno za globalnu stabilnost i bezbednost
Nikoga normalnog na vidiku da povuče ručnu dok svet klizi ka globalnom haosu
Рекло би са да није циљ заузимање, само стављање под старатељство.Nikad u istoriji neka zemlja nije zauzela drugu "iz popravnog, drugog pokušaja, druge godine."
Uvek je ili odmah, ili nikad.
I u EU i u NATO. No, nije cilj članstvo, nego da budu anti Rusija. To je svrha i cilj.nato je da je hteo mogao da primi ukrajinu, ali nije, samo jos vama hrvatima nije jasno zasto - kako su vas primili, a njih nisu, i nikaDA I NECE
NATO pravi ukrajinu krnjom, jos malo i nista nece ostati
Ne nego upravo mislim na Tatare iz Tatarstana. Naravno da ratuju zajedno sa Rusima jer u konstalaciji snaga nemaju drugog izbora. Sto ne znaci da se to uskoro nece promijeniti i da ce doci do seperatistickih teznji.vise od jednog veka vise od trideset etnickih skupina ratuje skupa sa etnickim Rusima na njihovoj strani. Ti verovatno mislis na krimske Tatare ,inace bi znao da Tatari iz Kazanja ucestvuju u SVO. Tatari kao druga najveca etnicka zajednica nemaji ni promil razloga da ne postuju Ruse
Jos jedan glavonja koji masta o raspadu Rusije
Nebino je da li političar misli ono što govori.Зато је и похитао у Кијев, да скрене пажњу с Путиновог говора, као да његово саплитање некога занима; битно је да се прави циркус.
Ти заиста верујеш у ове речи које си цитирао? Да је за Бајдена неки рат трагедија?
Što Istru spriječava da se otcijepi kada bi im 100 puta bilo bolje izvan HR korumpirane, poltronske i nesposobne?Ne nego upravo mislim na Tatare iz Tatarstana. Naravno da ratuju zajedno sa Rusima jer u konstalaciji snaga nemaju drugog izbora. Sto ne znaci da se to uskoro nece promijeniti i da ce doci do seperatistickih teznji.
Ne postoji niti jedan razlog zasto bi im bilo bolje u Ruskoj Federaciji nego u nezavisnom Tatrstanu gdje bi mogli stopostotno kontrolisati prodaju svojih resursa, pogotovo danas kada suluda politika Kremlja drzavu tjera u izolaciju od naprednog dijela planete.
Zelenski je to tražio. Prije početka SVO.Nebino je da li političar misli ono što govori.
Kod političara je isključivo važno ono što kaže i ono što napravi.
A ti vjeruješ da Putin misli da je Ukrajina htjela nabaviti nukelarno oružje neposredno prije SVO, kao što je to danas rekao?
nema drugog nacina da pobede rusiju, naravno da daA ti vjeruješ da Putin misli da je Ukrajina htjela nabaviti nukelarno oružje neposredno prije SVO, kao što je to danas rekao?
Ja mislio da u pravoslavnoj vjeri učiš da ljubiš bližnje svoje, i naročito svoje neprijatelje.
Ali bi nam naštetili.nema drugog nacina da pobede rusiju, naravno da da
da smo ga mi srbi imali, nikad ne biste imali ndh