Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nebino je da li političar misli ono što govori.
Kod političara je isključivo važno ono što kaže i ono što napravi.
A ti vjeruješ da Putin misli da je Ukrajina htjela nabaviti nukelarno oružje neposredno prije SVO, kao što je to danas rekao?
Путин мисли да Украјина не може бити експозитура САД. Узгред, у Украјини не живе Американци, али живе Руси.

Бајден углавном прича којештарије и будалаштине, а направио је и одлучујући корак дошавши у Кијев.
Иначе су му кораци мало неодлучни.

Ne nego upravo mislim na Tatare iz Tatarstana. Naravno da ratuju zajedno sa Rusima jer u konstalaciji snaga nemaju drugog izbora. Sto ne znaci da se to uskoro nece promijeniti i da ce doci do seperatistickih teznji.

Ne postoji niti jedan razlog zasto bi im bilo bolje u Ruskoj Federaciji nego u nezavisnom Tatrstanu gdje bi mogli stopostotno kontrolisati prodaju svojih resursa, pogotovo danas kada suluda politika Kremlja drzavu tjera u izolaciju od naprednog dijela planete.
Pa ti u tom slucaju bolje da ne mislis ,delujes daleko inteligentnije kada cutis tj. ne pises.
Primera radi ,koje to bogate resurse moze da kontrolise tatarska zajednica u nezavisnom Tatarstanu,izvoli raspisi se

Путин мисли да Украјина не може бити експозитура САД. Узгред, у Украјини не живе Американци, али живе Руси.

Бајден углавном прича којештарије и будалаштине, а направио је и одлучујући корак дошавши у Кијев.
Иначе су му кораци мало неодлучни.
Ajde sad probaj odgovoriti na pitanje koje sam postavio. Dakle, vjeruješ li da to Putin misli?

Питање: да ли су Сједињене Државе уопште и даље демократија?
Читав свет је јасно да види да Вашингтон није одговоран америчком народу, да се не залаже за народне интересе и да је, у ствари, изгледа прилично одметнуо.
Недавни примери: Вашингтон почини ратни злочин против савезника у завери са другим НАТО савезницима; недостатак одговорности за катастрофу Источне Палестине; намерно распиривање јавне хистерије због метеоролошких балона како би се изазвала синофобија и рат са Кином.

Ne nego upravo mislim na Tatare iz Tatarstana. Naravno da ratuju zajedno sa Rusima jer u konstalaciji snaga nemaju drugog izbora. Sto ne znaci da se to uskoro nece promijeniti i da ce doci do seperatistickih teznji.

Ne postoji niti jedan razlog zasto bi im bilo bolje u Ruskoj Federaciji nego u nezavisnom Tatrstanu gdje bi mogli stopostotno kontrolisati prodaju svojih resursa, pogotovo danas kada suluda politika Kremlja drzavu tjera u izolaciju od naprednog dijela planete.
Могу и да не ратују. Имаш неку дојаву, да хоће у рат против Руса? Рекао бих да неће.
А шта би оволицки Татарстан радио у окружењу Русије када би био независан?
300px-Map_of_Russia_-_Tatarstan.svg.png

Koliko sam čuo Xi Jinping je najavio da dolazi u Moskvu kod Putina

Vrlo ozbiljno i opasno podizanje uloga.

Opasno za globalnu stabilnost i bezbednost

Nikoga normalnog na vidiku da povuče ručnu dok svet klizi ka globalnom haosu

Ne vidim problem. Da povuce rucnu moze samo Zapad. Dosta su ratovali sirom sveta dok su ih drugi gledali. Sto kaze Diklic, A SAD MALO ONI.

To sto Rusi taslace Ukrajinu je njihova stvar i Zapad treba da se pokrije usima i cuti.

To sto Kinezi hoce Tajvan je njihova stvar i Zapad treba da se pokrije usima i cuti.

JER JE ZAPAD HARAO i PALIO KAKO JE I KOLIKO HTEO DOK JE MOGLO. Sad je malo red na druge.

ZATO je sve sto usledi, a i sam rat u Ukrajini, zapravo NA DUSU I TERET ZAPADA. Stoga i pritisak da povuce rucnu mora da bude na Zapad.

Ne vidim problem. Da povuce rucnu moze samo Zapad. Dosta su ratovali sirom sveta dok su ih drugi gledali. Sto kaze Diklic, A SAD MALO ONI.

To sto Rusi taslace Ukrajinu je njihova stvar i Zapad treba da se pokrije usima i cuti.

To sto Kinezi hoce Tajvan je njihova stvar i Zapad treba da se pokrije usima i cuti.

JER JE ZAPAD HARAO i PALIO KAKO JE I KOLIKO HTEO DOK JE MOGLO. Sad je malo red na druge.

ZATO je sve sto usledi, a i sam rat u Ukrajini, zapravo NA DUSU I TERET ZAPADA. Stoga i pritisak da povuce rucnu mora da bude na Zapad.
Znači, sve ono što ste jeli Berekina o Leopoldu 2 i raznim nepravdama, time ste hteli reći da su vam oni uzor i da vi planirate iste pohode.

Lepo je što to priznaješ, ali avaj Žaba (moskalska pederacija) se ne potkiva

Vidi se da si izBosne!

Pa naravno da nije sluzio vojsku, covek je KGB-ovac! Taj je zavrsio i za pilota, i za ronioca, i za pesadinca, i strucnjaka za eksploziv...

Stvarno ste balvani vi izBosne. Nije sluzio vojsku, sluzio je SVE RODOVE VOJSKE + JOS MNOGO LIPI' STVARI (al' ti ne smin ric).
Sad kad si nahvalio KGB, verovatno ćeš dodati da ne možeš da podneseš komuniste

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back