Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Толико руских злочина наброји, шта чекају зашто војно не интервенишу у Русији и похапсе злочинце?

Бухахах

НАТО обични Ћикин шит

Немају 🥚🥚

Ћип Ћип Ћип Ћип

xig6pdoyT.gif

Кина има свако право да пошаље оружје Русији, у њеном ратном напору против НАТО-а. Дакле, господине Путине, ево каталога кинеског оружја који би вас могао занимати. Плаћања могу бити у облику природног гаса са попустом.
FpfVc4sagAAB45e

:klap:

Poslednja izmena:
ПУТИН:
Током дугих векова колонијализма, диктата и хегемоније, навикли су да им се све дозвољава, навикли да пљују по целом свету.
Испоставило се да се са истим презиром односе према људима који живе у својим земљама, као господару.
На крају крајева, и њих су цинично обмањивали, подвалили напуханим причама о тражењу мира, о придржавању резолуција СБ УН о Донбасу. Заиста, западне елите су постале симбол тоталне, непринципијелне лажи."
FpfcwgzXwAAeKd_
Nema bahatije nacije od Amera. Ja sam jednog oprala na tehničkom pregledu vozila kad je htio preko reda, gura se ispred mene i još se hvali da je iz američke ambasade. Ono, od kud si, iz Buzina? Ma ajde, možda si za HDZ strah i trepet, za mene si nepristojni Jenki i niš više, gnome.

Бајден шета, посрће, а не зна ни где шета, ни да ли је пошао или дошао.
Из Кијева је одшетао... а Путин ће можда тек доћи, како цениш то?
Ако дође, можда и остане? :think:
Nikad u istoriji neka zemlja nije zauzela drugu "iz popravnog, drugog pokušaja, druge godine."

Uvek je ili odmah, ili nikad.

Jos jedan nadareni koji vjeruje da Tatari rado djele svoje prihode od nafte sa Moskvom.
vise od jednog veka vise od trideset etnickih skupina ratuje skupa sa etnickim Rusima na njihovoj strani. Ti verovatno mislis na krimske Tatare ,inace bi znao da Tatari iz Kazanja ucestvuju u SVO. Tatari kao druga najveca etnicka zajednica nemaju ni promil razloga da ne postuju Ruse
Jos jedan glavonja koji masta o raspadu Rusije

Poslednja izmena:
Кина има свако право да пошаље оружје Русији, у њеном ратном напору против НАТО-а. Дакле, господине Путине, ево каталога кинеског оружја који би вас могао занимати. Плаћања могу бити у облику природног гаса са попустом.
FpfVc4sagAAB45e

:klap:

Koliko sam čuo Xi Jinping je najavio da dolazi u Moskvu kod Putina

Vrlo ozbiljno i opasno podizanje uloga.

Opasno za globalnu stabilnost i bezbednost

Nikoga normalnog na vidiku da povuče ručnu dok svet klizi ka globalnom haosu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back