This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Lele kako bi bilo lepo provozati ovo ulicama Zagreba![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lele kako bi bilo lepo provozati ovo ulicama Zagreba![]()
Da, znači dokazano je da želite da napadate i zemlje koje nemaju biolaboratorije i naciste
Zaboravila si dodati klasičan Putinov završetak "I to nije blef".Zato je sad prst na crvenom gumbu.
Bidenova mamica crnu vunu prede.

To je glupost. Svako ko bi gađao Moskvu suočio bi se sa 6000 nukelarnih bojevih glava.
Lupaš gluposti u svojim mokrim snovima.
Meloni jedna nada, Boris Johnson druga nada.A bila je Meloni nada kremljobota da ce biti na strani Moskve.

Riba, sir, voda, mir, sve ruske riječi.Vi sami koristite rusku riječ tisuća i nekome pametujete?
Meloni je Schwabova miljenica.Meloni jedna nada, Boris Johnson druga nada.![]()
Možda neki zidarski alat tipa malja?Znajući tebe, verovatno bi želeo neki rusosjek, il sličnu "poljoprivrednu alatku"...
Jel Biden naučio da Iranci ne žive u Ukrajini?Zaboravila si dodati klasičan Putinov završetak "I to nije blef".
Zamisli koliko si jadan državnik kada svako toliko moraš reći da ne blefiraš? A i majmun na grani zna da si tupavi blefer.
Zamisli Bajdena da kaže: Šaljemo Patriote Ukrajini. I to nije blef.
![]()
Yamisli lvl jadnosti da dozivaš majku mrtvu 30 godina, da ti je sin krek head pedofil , da se skrljavaš svako malo i da ne znaš dal si došao ili pošao.Zaboravila si dodati klasičan Putinov završetak "I to nije blef".
Zamisli koliko si jadan državnik kada svako toliko moraš reći da ne blefiraš? A i majmun na grani zna da si tupavi blefer.
Zamisli Bajdena da kaže: Šaljemo Patriote Ukrajini. I to nije blef.
![]()
ti znas da ja imam pravo
jel pozajmljuje rusija od nekog pare? jel trazila, pa joj ne daju, imf, wb, ...?Pa prije par mjeseci si tvrdio da cu se smrznuti i jesti hrcke da bi prezivio.
I nemoj se iznenaditi kada Rusija uskoro bankrotira, jer ako ostanu lezati na ovih 150 milijardi kubika plina godisnje koje nikome ne mogu prodati, ne vidim neku mogucnost da u ovakvim ratnim uvjetima po sankcijama ne bankrotiraju.
Ne poznajem dedu..umro 1937...Jel bi sad ja trebao da budem uvređen što mi nisi jašio po ženskoj familiji?
A za alatke pitaj dedu da ti ispriča dogodovštine iz žetve![]()
Mislim da samo kompletan idiot može gađati glavni grad države koja može svojim nuklearkama uništiti naše 4 planete.Neće biti drugog rješenja, to je neminovni slijed događaja![]()
IQ manji od sobne temperature. Red alert.
A bila je Meloni nada kremljobota da ce biti na strani Moskve.
"Hitler je imao židovske krvi"

Bila je riječ o putinovom govoru.
Ma bitno u celoj prici jeste to da Rusija to IMA a drugima to TREBA.Pogledaj koja beda je uvela sankcije Rusiji a ko nije.Koliki je to deo sveta?Logicno. Samo jedna ispravka: Rusija ce ih prodavati tamo gdje ih mogu dostaviti, a to je trenutno problem za oko 150 milijardi kubnih metra plina.
Mislim da samo kompletan idiot može gađati glavni grad države koja može svojim nuklearkama uništiti naše 4 planete.
Ako imaš imalo mozga biće ti jasno kakvu si glupost odvalio.

Ne, jel bitno?Jel Biden naučio da Iranci ne žive u Ukrajini?
Schwabova učenica. Jedino jaši Francuziće. Ali, i to po nalogu šefa, kao što Poljaci piške po Nijemcima.Da, veselili se njoj ko dijete sisi, kao sad će ona razbucat EU
Koji kreteni![]()