- Poruka
- 18.989
To nešto je ruskiНе знам колико дуго ће Амери или Колективни Запад моћи да издрже. Превише се куну у јединство, ту нешто смрди.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nešto je ruskiНе знам колико дуго ће Амери или Колективни Запад моћи да издрже. Превише се куну у јединство, ту нешто смрди.
I tebi sinko.Слава Украјини!
Херојима слава!
Kakvi Mosad??Први податак је из Стратфора а други из Мосада. Толико.
Ogromna razlika...Wagner unistava druge vojnike na bojnom polju a satanisticko smece Blekrok unistava obican narod i to na zapadu.
Zato imamo cijene obicne prcvarnice kuce zdrave za rusenje od 400-500 000 pa navise. Ali dobro valjda ce raja doci sebi kad budu gladni do kraja ove ili sljedece god.
Blekvoter je nista, samo placenicka org. ko i Vagner.
Blek rok i blek stoun su oni za koje svi rade
Jedite gofna!Слава Украјини!
Херојима слава!
NATO kopira Irance.Рыбарь Forwarded from Военный Осведомитель
Feb 12 at 17:55
Први снимак лансирања украјинског млазног дрона камиказе.
Судећи по објављеним снимцима, дрон се лансира са задњег дела лаког камиона уз помоћ стартног ракетног појачивача, а затим лети до циља на клипном мотору са потисном елисом.
Изглед, димензије и начин лансирања украјинске беспилотне летелице скоро 1 у 1 подсећају на ирански Араш-2, чију куповину су Оружане снаге РФ предвиделе још у октобру 2022. године.
Поседујући чак и половину карактеристика свог иранског „колеге“, искусна украјинска камиказа ће моћи да удари на стотине километара дубоко у руску територију, значајно проширујући број и ефикасност препада, у поређењу са конвертованим "Стрижима" или импровизованим комерцијалним беспилотним летелицама камиказа.
@milinfolive
https://t.me/rybar/43548
![]()
![]()
Ljudi treba kroz socijalizam da se uvedu u komunizam, vremenom.Социјализам није уређење које треба да се било коме уводи, завршиће као и досадашњи бољшевички.
Потребан је стварни еволутивни социјализам целог човечанства, све остало је само друга страна медаље.
Ignore tor sa ostalom nezrepom stokom...Ваше прекодринске опсесије Хрватима ми не значе баш ништа.
Прошао је читав људски век. Почни да живиш данас.
Mislis da su autofagistiJedite gofna!
Drugosrbijanci su ti gore ustaše i od zapadnogercegovačkih.To je nacisticki pozdrav kao kod Hrvata za dom spremni
Не брате, Сорош је небитан лик... Амери су провалили изрод Јевреје из Израела да оће да их избаце из ЕУ, униште НАТО и долар преко Путина...slava Sorosu i satanistickim Blekrok i Blekstoun!
Rusija neće za svojim??
Rusija ima veće gubitke, za skoro duplo po norveškom ministarstvu odbrane.Ukrajinaca je 5 puta manje od Rusa i imaju 5 puta veće gubitke.
Dakle 5 x 5 = 25, toliko svaki izgubljeni život više boli Ukrajinu
O dear Pobby, staro momce, pa gde si ti nama...onomad rekoh da se manes tema vezanih za zene, tj. musko-žensku problematiku, jerbo si tu tanak ko jufka...a sad dodajem da se manes rata, jer tek za to nisi...naime, i za jedno i za drugo je neophodan stanoviti nivo testosterona....Ваше прекодринске опсесије Хрватима ми не значе баш ништа.
Прошао је читав људски век. Почни да живиш данас.
Nismo navikli da uzimamo drugima iz tanjura pa samo ti nastavi i uslast tiJedite gofna!