Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
jao boze kakvih pacijenata ovde imaUpravo sam ti objasnio kako nastaje ta priča u mozgićima čobana, ravnozemljaša i antivaksera
uzas
prestani da me citiras sa svojim debilnim porukama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao boze kakvih pacijenata ovde imaUpravo sam ti objasnio kako nastaje ta priča u mozgićima čobana, ravnozemljaša i antivaksera
I kakav je odgovor?Amerika nije nikad napala Siriju, već ISIS. Uostalom pogledaj na onoj listi pomaganje u oružju i financijski zaraćenoj strani ne krši tvoj neutralni status. Povod za rat je bio napad na blizance 2001, a za Irak WMD.
Tolike ste budale, da točno znam što ćete sljedeće napisati.![]()
Mokri snovi....Kad bude došao na vlast novi jeljcin, biće isto kao da je i nestala
iz perspektive kolektivne forumske rusjačije
Vi nemate Mercedese, mi nemamo vaše bezvredne rublje, svi dobijaju.Sve ponudjeno je prodato. Nema vise prodaje zapadnih automobila na trzistu, pa neka se cesu. Njihovo mesto ce zauzeti drugi. Cao zdravo prdofasisti…
Што би Табак и Барић рекли, Руси оЋајниЋки и кукавиЋки напредују, Укри се храбро, лукаво и успјешно повлаче.Украјина напредује толико брзо да су Руси узели само 10 километара данас
Dzegi, molim te . Ako su oni raskrstili, mozes i ti da se bacis na nesto drugo nisi primorana da mi odgovaras na svaku poruku sa budalastinama.Vi nemate Mercedese, mi nemamo vaše bezvredne rublje, svi dobijaju.
BDP(nominalni) se izražava kao tijek proizvodnje (BDP = C + I + G + X, gdje je C = osobna potrošnja, I = investicije, G = državna potrošnja i X = razlika izvoza i uvoza)Nego kako se racuna ..?
Pitaj PutinaPo kom to aktu međunarodnog prava možeš ući sa vojskom u tuđu državu?
HIMARS tajmpredaja i kapitulacija samo sto ne uslede, ali prvo opsta bezanija sa linije fronta
Политико: Украјинска војска губи тло под ногама, напуштају положаје
A da pitamo Amerikance? Šta su radili u Iraku, Libiji i šta rade u Sriji? To su tri države a ne jedna u kojima je američka vojska!Pitaj Putina
Није се десило. Миша платио рекламу за билдовање родољубља.
Још увек јој је тешко што су Амери избушили сопствени балонDzegi, molim te . Ako su oni raskrstili, mozes i ti da se bacis na nesto drugo nisi primorana da mi odgovaras na svaku poruku sa budalastinama.
Idi mazi onu svoju kozmetiku od abortiranih fetusa i uzivaj. Namazi i mindzavlu da se ne uhvati korozija.
U Libiji nisuA da pitamo Amerikance? Šta su radili u Iraku, Libiji i šta rade u Sriji? To su tri države a ne jedna u kojima je američka vojska!
To bi mogli da budu Poljaci.Po posljednjim izvjestajima iz Bahmuta, Ukri opisuju situaciju sa jednom rijeci: PIZ zDA.![]()
I što rade u DE?A da pitamo Amerikance? Šta su radili u Iraku, Libiji i šta rade u Sriji? To su tri države a ne jedna u kojima je američka vojska!
Pitaj koga god hoces posto vidim da ne mozes sam da doneses zakljucak.A da pitamo Amerikance? Šta su radili u Iraku, Libiji i šta rade u Sriji? To su tri države a ne jedna u kojima je američka vojska!
sta zna portir koliko je 1140. njegova strucnost je pregledanje taski kod radnica
Jeste ali moras malo uci pogledati motore te ekonomije ..Nemci jedva preko 1% Francuzi 0% Italijani jedva preko 1% Uk koja nije u EU ali je deo Evrope jedva preko 0% ..a to ti je koliko % ekonomije cele Evrope i mislis li da se to nece preliti na ostale ..?BDP(nominalni) se izražava kao tijek proizvodnje (BDP = C + I + G + X, gdje je C = osobna potrošnja, I = investicije, G = državna potrošnja i X = razlika izvoza i uvoza)
Onda se izračuna BDP( realni) koji je umanjen za inflaciju u tekućoj godini. Realni BDP = nominalni BDP / deflator BDP-a.
Za svaku zemlju se ovo izračuna posebno, zbroje se sve dobivene sume BDP svih 27 EU zemalja i usporedi sa prošlogodišnjim BDP.
To su uobičajene stope rasta za nas razvijene.Jeste ali moras malo uci pogledati motore te ekonomije ..Nemci jedva preko 1% Francuzi 0% Italijani jedva preko 1% Uk koja nije u EU ali je deo Evrope jedva preko 0% ..a to ti je koliko % ekonomije cele Evrope i mislis li da se to nece preliti na ostale ..?
GOWNOСнимци
26-годишњи украјински милитант Сергеј Макаренко, који је пуцао на ненаоружане руске ратне заробљенике, наставља да поставља видео-снимке у којима прети Русима и оправдава своје поступке.
Макаренко је рођен 27. октобра 1996. године у селу Красноборка, Житомирска област.
У младости је волео да објављује фотографије на својој страници ВКонтакте на којима је позирао са бејзбол палицом. После школовања служио је у Оружаним снагама Украјине у 95. засебној ваздушно-јуришној бригади, а потом је потписао уговор са истом јединицом.
Макаренко је 8. фебруара на друштвеним мрежама поставио шокантан снимак стрељања руских заробљеника
Снимак је највероватније направљен у близини Бахмута. На снимку се види како ненаоружани руски војници леже лицем према доле на земљи. Националиста им поставља питања, а затим им пуца у главу.
На снимку можете чути како украјински војник, коментаришући убиство, кроз смех каже: „Волим да снимам такво ђубре. Касније је Макаренко објавио још један видео на којем он, заједно са својим колегама, позира у позадини убијених заробљеника.
Истражни комитет Русије је покренуо кривични поступак по овој чињеници. У међувремену, Макаренко наставља да објављује видео записе на свом Фејсбуку (активност друштвене мреже је препозната као екстремистичка у Руској Федерацији), у којима оправдава своје поступке и поноси се својим делом.
„Кажу да су заробљеници стрељани... Прво, били су Вагнеровци, друго, напали су нас. Треће, како су - заробљеници? Заробљеници – тада су и сами дошли код нас, положили оружје “, рекао је он.
Извори у специјалним службама рекли су да је Макаренко већ напустио линију фронта и да се сада крије негде у позадини Украјине, схватајући да после оваквих „подвига“ неће остати жив.