Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da ima, i ako se drži protpisanih pravila ratovanja , neće nikad za to odgovarati. Nikad nitko nije za vojni napad na drugu zemlju odgovarao, niti će. Odgovara se za počinjene zločine.
Lupaš gluposti, svaki napad i okupacija bez ikakvog izazvanog povoda su krivična djela.

Ne laprdaj molim te. Provaljuješ se. Ako je istina to što pišeš onda je Rusija legalno postupila?

Lupaš gluposti, svaki napad i okupacija bez ikakvog izazvanog povoda su krivična djela.

Ne laprdaj molim te. Provaljuješ se. Ako je istina to što pišeš onda je Rusija legalno postupila?
Daj primjer. Tko je ikad odgovarao za napad na drugu zemlju??? Probudi se.

Some treaties, notably the United Nations Charter (1945) Article 2,[25] and other articles in the Charter, seek to curtail the right of member states to declare war; as does the older Kellogg–Briand Pact of 1928 for those nations who ratified it.

Tebi nije jasno da je Rusija propala kao mudo kroz pidžamu.
Zamisli fantastičan scenarij za Putina, Ukri shvate da im ipak nije baš stalo do kompletne države, i potpišu s Rusima primirje i priznaju da su anektirani teritoriji Rusija.
I šta onda? Onda Zapad ukida sankcije, opet Švabov kupuje gas iz Rusije, i sve kompanije se vrate nazad i u Rusiji opet cvjeta hiljade cvjetova?
Ahahahahaha
Po novim odlukama, zapadnim kompanijama ce biti zabranjeno da investiraju ili rade u Rusiji. Ako Duma usvoji predlog zakona , mozemo samo da kazemo cao zapadnim kompanijama i pristupu Ruskom trzistu koje ce biti oko 180 miliona potrosaca.
A verovatno ce biti usvojen, jer su poceli da izbacuju evro iz svojih rezervi i da ga zamenjuju za juan, rublju i zlato.
Koliko god mislili da zapad ovde odlucuje, kada se dodje do Ruskog trzista , ipak Rusi odlucuju.
Pedofasisti su ispusili.
Prdofasisti na aparatima

Bitke kod Staljingrada i Kurska su se završile davno, pobedili su Rusi, šta će biti kdo Bahmuta i Ugledara videćemo, ja ih nisam poredio sa bitkama iz WW2, ti si ali svakako se neće završiti ni mojom pobedom ali ni porazom. Ja ovaj rat ne gledam kao svoj niti učestvujemo u njemu, čak i ne navijam za neku od zaraćenih strana.
Нису победили Руси него су победили Совјети, а пола совјетске армије чинили су Украјици (иако су чинили четвртину становништва). Победили су пре свега антифашисти и силе савезнице, као и браниоци своје територије. У сва три случаја (антифашисти, браниоци, део Савезница) данашњи спиритуални наследник те исте Црвене Армије је Украјина, док је Русија неки вермахт са цирозом јетре, са све половином свастике као својим симболом.
Nemam stranog poslodavca, sam sam sebi poslodavac, sarađujem sa dosta firmi sa zapada, o politici izbegavamo da pričamo, isključivo o poslu.

Теши се.
Inače delimo mišljenje da je ovaj rat teško sranje koje se moralo izbeći

Да, могли сте да не нападнете Украјину.
Nego šta bi sa Britvom, zašto njuška decu kaži ti nama.
Screenshot 2023-02-11 203004.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back