Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Вухледар је нови Курск,

а Бахмут је Стаљинград.

Зато ће се нако Ослобођења Вухледар звати Кулебовац,

а Бахмут ће се звати Зеленград по Зеленском.

Иншалах!

Ovaj, znaš kako, u obe bitke su pobedili Rusi, ne znam kako ti se to uklapa u poentu ali ok, ispratili smo sa pažnjom tvoju naraciju :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Parafraziraću Merovindžijana iz Matriksa 2

A to je: "Sama priroda energenata nije da je to cilj, nego samo sredstvo."
Ukrajinci kažu da su oborili većinu od 50 ruskih projektila.
Loša vest glasi: one neoberene su pogodile šta je trebalo.pa sad gotovo cela Ukrajina nema struju.

Statistika naša dika śto poželiś to naslika

Teško je zamisliti jadnije opravdavanje Asadovog kriminalnog režima nego preko leđa nevinog djeteta. Pljuc
A kakav je saudijski?
Упо си ко падобранац у туђу причу... зна се да је цепање Пољске од Стране Хитлера и Стаљина отворило пандорину кутију ДСР, а ти помињеш неке Судете?

Геноцид Стаљина (Хитлеровог лажног Савезника) над Пољацима је покренуо ДСР а не Судети, јер је Европа и хтела Хитлера као свог лидера... то ви комуњаре не желите да прихватите, зато и потурате одузимање територија а не геноцид над једним Словенским народом као иницијалну капислу лудила ДСР
Ne lupaj, nikakve “podele Poljske” nije bilo, samo je SSSR uzeo deo istočno od Kerzonove linije koji je Zapad poklonio Poljskoj - sadašnja zapadna Ukrajina i Belorusija u kojima Poljski okupatori nikad nisu imali većinu: npr u “svom” delu Ukrajine su napravili unutrašnju granicu između Galicije i Volinjije, da bi lakše kontrolisali Ukre. Drug Lukaš ne bi nikada uspeo da ovoliko i ovako vlada da poljska međuratna vladavina nije dobro zapamćena, prebijanja za reč na beloruskom - pravili su svoj “beloruski” od poljskih dijalekata iz Belorusije.

Jednostavno, ne može niko da ti “otme” nešto što nije tvoje, samo pokupili ono što je trebalo da pripadne njima da se Englezi nisu predomislili.

Очајнички желе УН да их спасе бламаже, ал џаба... Да се сви самопозапаљују, нико не би одреагово...

Не схватају да Совјетски блефови више не раде ниђе, само код њихове раје можда
Rusi bezuspesno ocajnicki pokusavaju da odloze neminovni poraz.

FosZVIWXgAEl0Tu

dođe 20000 Srpkinja svaku godinu na Jadran na sezonu radit ,i pitaj boga koliko ljetovat, svaka ga primi i to džabe... zato vam je natalitet i porastao lani. Mi ih pravimo, vi ih uzdržavate. :bye:
E vidis dao si mi dobar povod da napisem nesto,meni neshvatljivo ali istinito.
Koliko god su nam Hrvati zla ucinili,uvek postoji deo naseg naroda koji dolazi u vasu drzavu,kao da nisu svesni sta cine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back